Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis: TP aiziešana opozīcijā būtu bezatbildīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Var konstateet, ka TP ir uzvareejushi stagnaati un vecaa shlaka. Par to liecina GBeerzinja iznaaciens un tas, ka galeeji nepatiikamaa, histeeriskaa un meliigaa Vineta Muižniece nomainiijusi Kuchinski TP Saeimas frakcijas vadiitaaja amataa. Kopumaa taa nav laba zinja Latvijai, jo TP, aciimredzami, gatvavojas jaunai konfrontaacijai, kas nesiis liidzi jaunus satricinaajumus un nestabilitaati. Muizhniece un GBeerzinjsh jau agraak sevi ir pieraadiijushi, kaa iipashi nekauniigi un demagogjiski melji ar briesmiigu pashtaisnuma devu. Patiesiibaa tas viss kopumaa ir ljoti, ljoti slikts signaals valstij. Ja TP prieksheejaas rindaas izvirzaas taadas persojas kaa BRozentaale, GBeerzinjsh, VMuizhniece, tas pilniigi neizbeegami noziimee konfrontaaciju un valdiibas stabilitaates iedragaashanu. Aciimredzot Shkjeelem neizdevaas sagraut valsts ekonomiku ar lata develvaaciju, tad tagad vinjsh to meegjinaas ar valdiibas shuuposhanu. Beediigi, lai neteiktu vairaak.
demagogam Dombrovskim
d
bezatbildīgi ir savējos stutēt Sabiedrības veselības aģentūru
binserze
b
Galvenais, ka dobrovskis, tā vietā lai risinātu valsts lietas, brauc ar miesasargiem uz Madonnas koncertu!
PETERIS
P
1) Ne visi kas taisa jums uz galvas ir ienaidnieki . 2) Ja jus (TP) esat sudos lidz ausim , tad sediet klusu un neciviniet.
Oskars
O
Labāk būtu ja TP ietu uz CIETUMU.
Aija
A
TP viss izdodas pēc plāna - nometa Godmani, tika pie stūres JL, kuriem nu nāksies atbildēt par visiem mēsliem, ko iepriekšējos gados vārija TP, TB/LNNK, ZZS un citi ģēniji un valsts varoņi. Tad kad Dombrovskis un Repše (tikai neaizmirstiet, ka valsts sekretārs ir TP biedrs) būs pataisīti par tautas ienaidniekiem, TP nokārtos visu tā, lai savas partijas biedrs (vai kāds no roklaižu, t.i., koalīcijas biedriem) tiek par premjeru un grābs un shēmos bez traucējumiem atkal. Un ja jau tā pati Rozentāle ir tik laba - kur ir darbi? Pagaidām neko citu kā naudas prasīšanu un muldēšanu pa tukšo neesmu sagaidījusi. Birokrātija nav mazināta, slimnīcām naudas nav, toties ir nauda adminsitrācijas barošanai un būvdarbiem (slimnīcās, kuras grasās slēgt). Savulaik Kalvītis nekautrēdamies meloja, ka viņam ir inflācijas apkarošanas plāns un sazin kas, bet izrādijās, ka TP spēj tikai grābt savās kabatās un nolaist valsti pa burbuli. JL arī ir bezmugurkaula tirliņu bars, bet pašlaik mēs baudam sekas tai politikai, ko piekopa valdība TP vadībā iepriekšējos gadus.
Dīzels
D
Beidziet muļķoties nekur TP neies prom no valdības. Viņi tā ir mēslos līdz ausim . Valdība pagaidām ir pludiņš uz kā tupēt, diez vai viņi ir tik stulbi lai izvēlētos svina vietu. Tā kā viņu vāvuļošana par valdības gāšanu ir suņa murgi. Kārtējo reizi parāda savu nenopietnību politikā. Atcerēties kad bez pārtraukuma uz JL gāza kad šie nenopietni ar viņiem nevar strādāt. Tad ko paši tagad dara ja ir tik nopietni.
klusais
k
Klau pastāsti varbūt kapēc Tev tik mīļš ir Lembergs , bet pataloģisks naids pret JL. Un vēl - varbūt papūlies uzrakstīt ko vairāk savos argumentos pie komentāriem savādāk rodas ne pārāk labas domas par Tavu intelekta līmeni.
zvirbulēns
z
Toties Dombrovskis zin, kas notiek Igaunijā, viņš zin, ka tur koncertēs Madonna, kura jēredz, kaut tā Latvija desmit reizes grimtu. Rubikam bija vairāk nekā taisnība.
dzeris
d
Ja TP jutīs, ka tiek atstumta no pilnīgi visām barotnēm, tikai tad tā aizies opozīcijā, pagaidām, aizejot opozīcijā, viņi pārāk daudz zaudē, nekur viņi neaizies.
klips
k
Tik vaju 100. pantu vel nebiju redzejusi! Japiekrit Rubikam ,ka valdiba ir tikai antini. Premjers bija izcili vajs atbildes uz jautajumiem un raidijuma vaditaja pilnigi bez zobiem, kas nav raksturigi sai sievietei un pieradits, ka preti sez cits intervejamais. Palika iespaids, ka premjers visparnezin kas notiek valsti. Jautajums par to kas notiks rudeni, kas bus japilda VF nosacijumi ari izpalika. Vai pie budzeta jau strada vai visi speki tiek veltiti kaskim ar TP????
NPPIP Viesturs
N
nu es nevēlos gan piekrist, ka līdz ar to tas ir normāli. Ja ir ta saucamā valdības deklarācija un ir savstarpēja vienošanās par principiem uz ko valdība turpmāk strādās, tad nevar atsevišķi jaunlaicēni tagad borzīt lietas, kas situāciju padara destruktīvu. Kā var izpatikt tautai saucot tos pašus cilvēkus, ar ko sēž pie viena galda valdībā par zagļiem un intrigantiem. sanāk gluži kā skatīties spogulī. Pret Rozentāli man personīgu iebildumu nav. Ir redzams ka divas partijas plēšas pēc sabiedrības uzmanības. Uzskatu, ka arī Rozentāles rīcība sarunās ar premjeru ir attaisnojama, bet segliņam nevajadzētu iejaukties un no nozares jautājumu taisīšanas to padarīt par savstarpejo partiju ķildošanās iemeslu. Neuzskatu, ka viņa ir līdzatbildīga par iepriekš sadarīto, atbildīgi ir iepriekšējie. Un ko tad viņi tādu ir izdarījuši? cīnījušies par naudu veselības nozarei, lai tie, kam tās visas likstas, tai skaitā, pacientiem, kam nepieciešama endoprotezēšana, būtu atbilstoša aprūpe? Ja tas ir slikti, tad piedo man, nesaprotu Jūs. Nu labi, lai iznes viņi peramo zēnu lomu, bet tad lai JL ļauj to darīt, bez lēta populisma. Lasīju rakstu neatkarīgajā un manuprāt ir taisnība zalānam, ka visu ko dara TP jau defoltā ir nepareizi, pat neiedziļinoties jautājumā un piedāvātajā risinājumā. Un ja to neuzskata par lietderīgu, tad kāda jēga tur būt? no vienas puses saka, ejiet mājās, no otras puses nelaiž vaļā. Tad, ja tiešām nepatīk tas TP un JL ir pie stūres, tad nu vienam ir jāiet mājās, cik var cepties?
Kaspars Gasūns
K
Vai Tu Rozentāles šovu uzskati par konsolidāciju vai aktīvu darbu tēvijas labā? Manuprāt, viņa tikko tikai ir pārgājusi no aktīvi agresīvas balsts sabotāžas pie pasīvās. TP un viņu vecās koalīcijas "darbs" mums lien pa visiem stūriem laukā - nevienā viņu ministrijā nav pieņemts NEVIENS aktuāls un atbildīgs lēmums, neviena reforma pēc būtības... un tas cik gadu laikā! Mums nevienai koalīcijai (praktiski arī vienai valdībai) un partijai nav bijis tāds varas un "uzticības" maratons. Un tieši viņu dēļ valsts ir daudz dziļākā bedrē kā varēja un vajadzētu būt. Nelolosim ilūzijas - krīze mūs skartu smagāk kā citas valstis jebkurā gadījumā. Tomēr mēs esam krīzes visskartākā valsts pasaulē! Premjera diktāts ir attaisnojams - viņam krīzes apstākļos ir jāmēģina savākt kopā valsti. Valsti, kuru nolaida uz grunti TP un ko... un vēl šo pašu brīdi sabotē! Es nerunāju par Zalānu, bet Rozentāle vien ir 5 Zalānu vērta! Pirms viņas bija gan Bērziņš, gan Eglītis - tā ka Rozentālei kā partijas pārstāvei ir līdzatbildība par TP ministru sadarīto... patiesībā viņu bezdarbību! TP aiziešana opozīcijā nozīmēs tikai pilnīgu impotenci un morālo bankrotu. Viņi paši ir sevi iedzinuši šajā pozīcijā - tagad vien būs jāiznes peramo zēnu loma. Pat Zatlers ir publiski izteicies, ka SVF sarunu raustīšana bija sabotāža, tāpat par Rozentāles papildu budžeta prasībām... ar draudiem liegt iedzīvotājiem medicīnisko palīdzību. Tā ka JL nevar pārmest, ka viņi skaidrā tekstā to arī nosauc. Protams, ka JL plūc sava veida populisma laurus, bet materiālu tam dod tā pati TP. Protams, ka JL paveicās, ka tik ilgi nebija koalīcijā... bet sū...us ta savārīja un turpina vārīt ne JL! Jā, man viņu pozīciju pensiju jautājumā nepatīk, bet kaut kur tā nauda ir jādabū, ja koalīcijas biedri atsakās kaut ko atmest no savām ministrijām. Un koalīcijas partneri viņi ir patiešām visai dīvaini, bet tā ir politika. Tādēļ impotentajiem tur nav ko līst! ;)
NPPIP Viesturs
N
Es nepieļauju tādu iespēju, ka TP laistos lapās un visu atstātu pašplūsmā tiem lohiem, kas neļauj TP pašreiz strādāt. Ja manu komentāru lasot, kādam liekas, ka tagad nu laeju un esmu pelnījis mīnus viens par manu komentāru, tad aiziet, Bet skatīsimies uz faktiem - dombrovskis nosoda TP iespēju doties opozīcijā. Nu un kāpēc gan ne? Kāpēc no vienas puses mūrniece, dombrovskis, Aboltiņa kritizē savus reālos koalīcijas partnerus katru individuāli? Jēēl jau no sākta gala ir bijis pārliecināts populistu gals. Kā viņi viens otram var skatīties acīs pie valdības glada un Saeimā? Viena lieta ir teikt acīs, jūs darāt nepareizi, jo... bet viņi spēlē (kā jau populistiem pienākas) tikai uz šova skatītājiem, pilnībā zaudējot realitātes sajūtu par pašreizējo sitūāciju, kad konsolidēties nepieciešams ne vien tāpēc, ka tautai tas varētu simpatizēt, bet arī tāpēc, ka politikai ir jāmainās.....
gnireb
g
Orendžās cūkžurkas tp ir - ( necenzēts krievu vārdu sakopojums kurš apzīmē viendzimuma erotisko rotaļu baudītājus kuri nesmādē pat arī citas izvirtības nākotnē pēc kārtēja vatkas grapīša izstrebšnas ) Resno cūku ar partijas biedriem cietumā uz codes kūdras purviem , mājas nodedzināt un atlikušo ūtrupē un sievām un bērniem pa trīskāju beņķītm un Maskačkā obšagā iebāzt jo mājas nodedzinātas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas