Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis: Vienīgā iespēja - samazināt izdevumus un celt nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muļķītis
m
Kurš pie tādas ekonomiskās situācijas ceļ nodokļus ,nodokļi ir jāsamazina, lai celtos pirktspēja, kaut vai sociālais nodoklis kopā ar darba ņēmēju sastāda1/3 daļu no algas prātiņ nāc mājās ,ja ne brauc atpakaļ uz briseli, ar taviem rēķiniem būsim vēl lielākā bedrē.
Aldis
A
Nodokļus jāuzliek pēc maksātspējas principa!
Andris
A
Nevis vienkārši,bez domāšanas, palielināt nodokļus,bet ieviest diferencētus ienākuma un pievienotās vērtības nodokļus,atjaunojot Latvijā visā pasaulē dominējošo progresīvo ienākuma nodokli un ieviešot diferencētas PVN likmes:samazinatas pirmās nepieciešamības precēm un pakalpojumiem,palielinātas- luksusprecēm un pakalpojumiem! Kā visās pasaules valstīs(izņemot Igauniju,Latviju un Dāniju),kurās iekasē PVN!
Teodora
T
Mani vārdi!
Paltraku Vilis
P
Nav ko gaidīt, uzreiz jāved Dombrovskis uz Getliņiem. Pēc pusgada visi taurēs ka 2. Valdiņs sūdīgāks par Ivaru Bārdu, ka viņš ir auns , es redzu lūrot uz viņa purnu..........Tipisks vanckars un idiots.
Paltraku Vilis
P
Vienīgā iespēja: nostādīt visus deputātus pie sienas un nošaut ! Tad beigsies krīze un būs miers un izaugsme.......... Kas par?
Dr.xy
D
Akcizes,PVN,uznemeju ienakuma nodokla u.t.t. paaugstinasana nekada gadijuma neienesis vairak naudas Valsts kase.Akcizes nodokla paaugstinasana cigaretem,alkoholam un degvielai tikai atbalsta so produktu kontrabandu.Parejo nodoklu paaugstinasana izraisis vel vairak uznemumu bankrotus.Vel vairak bus bezdarbnieku,kuriem jamaksa pabalsts.Bankrotejusas firmas nodoklus ari nemaksa.PVN un citi nodokli IR JASAMAZINA.Tautai bus vairak netto macina,un lidz ar to vairak iepirksies.Visa nauda paliek Valsti,jo vidusmera iedzivotajam nav konti arzemes.
Jā būs grūti.
J
Jā,,ja palasa visus tos rakstus,tad nekā iepriecinoša nav.Izrādās ,ka mēs esam atsviesti atpakaļ pa 10. gadiem . Tad nu mīlīši nebrīnieties,ka būs vēl sliktāk,jo šī krīze neesot pat salīdzināma ar 30,gadu krīzi un depresiju kāda valdīja pasaulē. Jā netiks ietaupīti tie 700 miljoni latu,tad mūsu valsts aiziet pa burbuli.Situācija valstī ir daudz sliktāka nekā to mēģināja mums pasniegt iepriekšējā valdība. Viņi baidījās tautu pat par to informēt.Tāpēc jau tautai tagad sāksies grūti laiki,.kuriem ikvienam jābūt gatavam.Krīze jau ir ne tikai pie mums ,bet visā pasaulē,bet Latvija ir visneapskaužajamākā situācijā. Mēs atrodamies izdzīvošanas stāvoklī,un vēl sliktāk. Par normālu dzīvi ir jāazmirst,jo nauda samazināsies,bet cenas par visu aug.
Sviests ,tev.
S
Tu brīnies,ka Dombrovskis ir fiziķis,matemātiķis ,tas jau ir forši. Ko tad tu gribēji, lai par premjeru kļūtu kāds komponists,aktieris vai ginekologs,jo arī tādi ir saimā. Par premjeru ir jābūt cilvēkam ar loģiski domājošu prātu ,un zināšanām,bet ne tikai ar pieredzi vadības darbā.
Nesaprotu.
N
Vai tad Valdis Dombrovskis joprojām ir premjerministra kandidāts ,vai jau nominēts kā premjers.Dodiet zināšanai ,skaidrību. Virsrakstā Dombrovskis nosaukts kā kandidāts.
R(8)
R
Demokratija ir tad kad partijas ir opozicija , bet kad nak pie varas tad ir diktatura un dara visu pretejo ko ir solijusi , sen jau teicu ka ne TP ne JL nevar veidot politiskos spekus , jo drazis tautu pec vecas metodes un tagad ir ta pati veca dziesma , tikai JL izpildijuma..............................
Arturs-pensionars
A
VARĒTU JAU TICĒT.KA VIENAM FIZIĶIM NOMAINOT OTRU FIZIĶI kautkas mainīsies,bet izskatas ,ka priekšpānā jaunā laika izslāpušie maki un mainīties nevar itin nekas. Šeit nezin kāpēc domā,ka budžeta grozīšana ir ekonomika un tautas labklājība.NODOKĻI IR TIKAI VALSTS PAKALPOJUMA APMAKSA.Bet budžeta grozīšana nav pakalpojums.Pakappojums sāksies tur un tad, kad tiks iedarbināta NEATKARĪGAS Latvijas ekonomika, tikai un tikai mūsu interesēs,nevis SVF ,ES,kautkādu banku utt.,interesēs. Ir jāizbeidz pūderēt smadzenes par labklājību no muguras locīšanas visādu konsultantu priekšā.Arī tā nav ekonomika. Salieciet beidzot visu pa plauktiņiem un parādiet tautai kur - problēmas - tauta visu sapratīs. Nav ko skraidelēt un gaudot skolotājam algu nost,policistam -nost.Tās taču pilnīgi dažādas sfēras ekonomikā,tikai budžetā viņas sabāstas blakus. Skolotājs un ārsts ir jaunas vērtības radītāji,tikai ar to starpību,ka produktu nevar ielikt maisā un aiznest uz tirgu "pa tiešo",realizācijas shēma garāka,policists turpretīm ir no valsts prasītā pakalpojuma tiešais īstenotājs. Ir elementāri jāpublicē četri rādītāji ,programmas,uzņēmejdarbība- iekšējā un ārējā tirgus griezumi ,nodokļu ienākumu varianti; pakalpojumu sfēra un tās regulācija apstākļos,ka tā pieness 60-70 % IKP; tirzniecība,mazumtirzniecības regulācija,mainot vietējo produktu PVN likmes uz leju,IMportu uz augšu,protams ar skaitļiem; Banku uzņēmējdarbības regulācija nepieļaujot,no vienas puses, vietējo izputināšanu un peļņas un kapitālu izvešanu no valsts,ārzemju banku izpildījumā,no otras,LB tiešu iekļaušanos naudas emisijas plūsmu radīšanā un regulēšanā. Ir ar Saeimas varu jāgroza Rimševiča stāsti par naudu rietumu banku seifos,kuru redziet,Latvija nevar nekādi izmantot.Lai LB pati veido savu politiku un neskatas visu šo gudreļu mutēs ,tie lai brauc un glābj pašmāju šmuces. Un jaunēklim kuram tagad prezidents uzlicis pienākumu veidot valdību ir JĀAIZMIRST uz visiem laikiem alarmista pozīcija par valsts bankrotu. JA TEV IR DROSME STĀTIES ŠAJĀ AMATĀ LATVIJAI VISGRŪTĀKAJĀ BRĪDĪ,TAD NE JAU AR RIETUMU ROKLAIŽAS POZĪCIJU,BET GAN AR ATVĒRTĪBU PRET TAUTU UN TIKAI AR TAUTAS SPĒKU. Svešinieki mums nepalīdzēs.
lno
l
Vai gadījumā pats neaizmirsi, ka runa bija par Godmani?:)
Paltraku Vilis
P
Paskaidrojiet man, ko var darīt piem. ostas padomē cilvēks ar mākslinieka izglītību. Viņš jūru ir redz tikai no krasta.
lux
l
_lno_ Laikam aizmirsāt, kurus minējāt attiecībā uz necieņu. Bērziņa rupjība ir viņa problēma. Runa ir par to, vai pārējiem arī jānolaižas līdz šādam līmenim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas