Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Domburs: Draugiem.lv noteiktā maksa partijām ir neizprotama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eh
e
eh, nu beidziet traukiem sen zinams ka tiri komercials projekts ar ko lohiem izspiest naudinju -pa priekšu fiziskām personām par ziņķārību, tagad arī juridiskām. nelietojiet un dzīvosiet mierīgi
ku-kū !
k
"Bo 17.04.2009 21:49 Draugiem.lv smirdēja arī agrāk un es par to rakstīju pāris reizes citos forumos, bet tagad smird jau neciešami. Būs jāizrakstās no turienes ārā." IZRAKSTIES GAN ! Varbūt i smirdēt uzreiz pārstās .....tikai neraksties atkal atpakaļ !!!
ku-kū !
k
nāc uz feacēm !
Kili
K
Eiropas jampaminpolitiku atalgojums menesi (LVL 5100) ir kaut kas pilnīgi neizprotams. No sis summas draugiem.lv nekas nepienakas, jo vini ir pieprasijusi pilnigi neizprotamu honoraru! Tas viss ir ineizprotami. Vienigi mans honorars ir stabils un izprotams.
Kili
K
Ives Saint Loren cena par kleitu ir loti neizprotama.
zzz
z
Gucci noteiktā kurpju cena ir neizprotama.
Domburs iekritis naudas maisā
D
tagad cik bus Domburam jāatmaksā no algas un kā viņš to izdarīs. jo politiskās partijas viņam maksā par savu expertīzi. vai tiešam domburs ir tik dumš ka to nesaprot, ka viņš palicis par partijas atmaksātu jampampiņu nevis expertu.
halks
h
Da visa Latvijas politika ir liels blefs un tagadējie deputāti tur sēž tikai pateicoties dumjiem vēlētājiem, kas uzskata, ka nacionālie jautājumi ir svarīgāki kā labklājības. Un tagad par Latvijas uzņēmējiem kopumā var teikt tikai vienu "žmogi", tikai lai uzvārītu ātru naudu! Nevienam nav noslēpums, ka rietumvalstīs ir daudz lietas kas ir pat 2. reizes lētākas kā pie mums. Un tagad godīgi atbildiet uz jautājumu, vai ir vērts dzīvot šai mēslubedrē kur viens otru nodirš un neviens neatbild par valsti!?
LACIS
L
NEVAJAG POLITIKIEM RUNāT AR TAUTU IZMANTOJOT DRUAGIEM.LV UN CITUS LīDZIGUS AVOTUS. BET....LAI TAISA KOPēJU MāJAS LAPU...LīDZīGI KA IR VēLēšANU IECIRKņIEM Tā ARī POLITIķIEM KAS IEDOD INFO UN ATBILDīGAIS CILVEKS IELIEK Kā VAJAG. NEBūS VAJADZīGA LIEA NAUDA UN ...SVARīGI NEBūS Tā ''JAATPELNA'' !!!!!
grechka
g
ko šie bīstās no bezmaksas reklāmas . domāju laba lieta , mazāk paliks vietas makaronu kombainiem.
u
u
Nesaprotu par ko uztraukums? Ja grib tikt pie varas un līdz ar to pie naudas,mazliet jāpatērējas :))
ko var plēsties!!!!
k
kur politika,tur mūžīgie strīdi tikai par naudu! Arī Domburs! Nu,cik tur tā darba,lai ņem un izdzēš to lapu! Varēs pa vecam dragāt ar papīru drukāšanu un mētāšanu pastkastītēs.Un nebūs jāatbild uz daudziem nepatīkamiem jautājumiem. Miers un āmen baznīcā,viss aizies pa vecam,kurš būs nolēmis tikt valdībā,tas tiks,tāpat kā līdz šim.
kintu
k
Es jau nu gan nebalsošu par partiju, kurai nav izprotamas normālas biznesa attiecības.
daarta
d
nezinu, nezinu.. neesmu Draugiem.lv fane, bet mani iepriecināja sadaļa par politiķiem, tikai žēl, ka tukša... jo partiju uzsaukumus nekad nelasu, avīzes ar savu dzeltenumu ir apnikušas, rindas par politiku izlasu dažos interneta portālos un pievēŗšu uzmanību (diezgan lieli) komentāriem. Man kā vēlētājai šī informācijas pasniegšanas forma (vismaz idejā) būtu patikusi. Lai veicas!
Jā jā
J
kas tur neizprotams? Tas ir bizness,kam tuvākajā nākotnē ir lielas attīstības perspektivas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Draugiem.lv politiskā reklāma būs profilu veidā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas