Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

DP sāk kriminālprocesu par mēģinājumu vardarbīgi gāzt valsts varu 13.janvārī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skujuteevs
S
Un kur pilsonis Asterix bija visus sos daudzos gadus? Cuceeja? Tad saprotu, ka pamosanaas ir briesmiiga, citaadi nemeedz buut!
Skujuteevs
S
Starp citu, viens mans amerikaanju pazinja veertee Amerikas (pasaules superlielvalsts) rezultaatus ciinjaa ar narkomaaniju taa, ka Amerika so ciinju ZAUDEE, rezultaatu NAV un gals sai ciinjai NAV REDZAMS; ja jau stiprie un drosmiigie amerikaanji, kam no beerna kaajas ieaudzina individuaalo atbildiibu, ir zaudeetaa situaacijaa, tad ko gribeeja rauduliigie, pasiivie asterixi?
Skujuteevs
S
Ja nebija laika, vareeji nemaz nesaakt, biedri tuksvaardi. par teemaam, ko es apskatu, neko arii nepateici, bet to, ko es neesmu teicis, komentee vien pats. Un tagad pastaasti, kaa tevi met tai narkotiku bezdibenii, ar automaatu pie muguras piespiez spriceeties? Un kas tev, ja jau proti rakstiit uz kompja, nelauj sakaartot vismaz pasam savu dziivi? Un vai tevi ar konvoju veda uz banku peec krediita, solis pa labi vai pa kreisi, beegsana, atklaat uguni? :D
xxx3
x
Te jaskatas no citas puses, Ja piemeram uzvaretu velesanas tauta tad protams kriminallietas tiktu ierosinatas.. kaa pirmais pret Drosibas Policiju kas vienaldzigi noskatijas ka tiek izlaupita valsts un neveica savus tiesos pienakumus nearesteja zaglus ka rezultata tagad valsti ir ne tikai ekonomiska krize bet ari politiska nestabilitate!
Asterix
A
Tu esi demogogs:) zheel, ka man shodien nav laika ar tevi papljaapaat....aatri vien tavu neatbilstosho Latvijas reaalajai situaacijai domaashanas struktuuru sabrucinatu. Interesee statistika? atrodi un izpeeti - kaa un cik daudzos veidos muusu valsts atshkjiras (ne jau tajaa labaakajaa noziimee) no citaam ES valstiim (nodarbinaatiiba, produktivitaate, labklaajiibas liimenis u.c.). Un tam visam par vainu ir nekam nederiigs jeedziens - politiskaa atbildiiba. Par to, ka muusu valsti vada cilveeki, kas to neprot apzinaati vai vienkaarshi nesaprot kaa to jaadara, neviens jau vairs neshaubaas - ik uz solja varam redzeet neefektiivus liidzeklju teerinjus. Kopeejo liidzeklju teerinjus, kopeejo muusu valsts kasi. Un to, ka ilgus gadus piekoptaa ciniskaa likumdoshanas pakaartoshana likumdeveeju eertiibaam, arii ir gruuti apstriideet. Un nav ko te vicinaaties ar demokraatijas karogiem - Latvijaa ir pseidodemokraatija, kuraa valsts vara jau sen nepieder tautai, jo tauta ir novaardzinaata, nabaga, apzagta, notrulinaata, neticiiga, izdziita trimdaa, iemesta krediitu, azartspeelju, alkohola, narkotiku, noziedziibas bezdibenii. Un taada novaardzinaata tad nu tauta tiek iisi pirms veeleeshanaam arii nopirkta. Un tie, kas sevi uzskata par inteligenci, par tiem, kas veido Latviju, iisteniibaa ir nopirkti vai barojas no koruptiivas vides, vai arii....neshaubiigi kaapj paari citu liikjiem, lai tiktu sauliitee. un taa kaa speeles noteikumi ir veidoti valdoshaas klikjes izpildiijumaa, tad izmainjas sisteemaa ir iespeejamas tikai pasludinot speeles noteikumus aarpus vairaakuma uztveres, likuma:D
skats no malas
s
Tie, kas rakstiija aicinaajumus uz vardarbiibu, ir jau diskrediteejusi pasi sevi. Un arii tie, kam valdiibas mainja ir pasmeerkjis, bet skaidriibas ko dariit taalaak nav, paaraak lielu uzticiibu nerada. Arii kritikai ir jaabuut konstruktiivai un civilizeetai. Vienu taadu, kas censas pieteikties tautai par glaabeeju, citee demokraatijas neiespeejamiibas teoreetiskos pamatojumus un apcer scenaarijus ar armijas un policijas paariesanu tautas pusee un "zaglju", kaa vins sauc preteeji domaajosos, apsausanu, mees jau redzeejaam sajos komentaaros. Tur jau ne vairs Stalina, bet driizaak Lenina porterts dereetu ilustraacijai, jo Stalins tomeer centaas radiit savaam darbiibaam kaut kaadu likumiibas iluuziju, kaut vai neticamu un nelogisku, bet Lenins pat to nedariija.
Vai tiešām?
V
LTV1 raidījumā de facto nevis objektīvi atspogulo ziņas, bet veic propogandu, apgalvojot, ka cilvēki no laukiem tikšot vesti jau iestiprinājušies. Izskatās, ka kādam te tik ļoti ir bail no tautas viedokļa, ka jau LTV1 ir pārcenties...
lala
l
Vietni var izlasīt, ierakstot googlē 'nostarsaeimu' un paņemot 'saglabātā kopija'. Neprašas DP, tak ar googli var sarunāt, lai kešu izņem.
protams, diskreditēšana
p
tāds izstrādājums kā de kakto šodien atļāvās avansā - jo kas nav aizliegts ar ētera ētikas likumiem, taču ir atļauts..... - gan ar šķielējošas socioloģes un vēl kāda Tv vestibilā nolikta 'eksperta' muti nodēvēt tos, kas grasās pulcēties DL par nevadāmu pūli - uz kāda pamata? - , gan dot mājienus Daudzes izteikumu garā - proti, simto reizi nodziedāt jau apnikušo dziesmu par politiskā kapitāla krāšanu, izmantojot iedzīvotāju blablablabla, un zem šī valsts televīzijas [!] raidījuma goda nebija arī pavēstīt, ka laikos, kad tauta esot novesta līdz kliņķim - vulgārisms - parādoties daudz tādu, kas cenšoties pieteikties dezorientētajai masai - mūs taču klaji neciena pašu nelaimīgā televīzija! - - par glābējiem, un šo mājienu ilustrēja ar Staļina un Hitlera attēliem! Ja notiek tik histēriska anti-manifestācijas kampaņa, man nudien liekas - TĀ BŪS JĒDZĪGA, IEDVESMOJOŠA, VIENOJOŠA, PATIESI IZDEVUSIES. Mēs to varam - un viegli!
hugo
h
tie vārguļi jāpabaida bišku.
Ivars P
I
Pašlaikl cītīgi studēju Ļeņina darbus. Jāsāk būs ar telegrāfa ieņemšanu. Mēģināšu sarunāt kreiseri "Aurora" ar ko iebraukt Daugavā un vienreiz izšaut.
skujutēvs
s
Tādu, ka tev neviens nav devis tiesības uzstāties "tautas" vārdā (nupat to darīji vēlreiz!), ne arī uzskatīt, ka tev pretēji domājošie nav "tauta". Skaidrs? Nekādu "vietu, kur es aizstāvu zagļus", parādīt nevarēsi, jo tādas nav. Ļoti interesanti - cilvēks, kurš nupat vēl apcerēja "demokrātijas neiespējamības teorētiskos pamatojumus" un masu nekārtību scenārijus, pēkšņi kļūst par idejisko demokrātu un sāk aizstāvēt rietumu pasaulē pieņemtās "tiesības paust uzskatus", gan ne visiem, bet TIKAI SEV. Tāda interesanta demokrātijas izpratne! Vardarbīgi nekārtību cēlāji ciniķim nez kāpēc ir "disidenti" un "politieslodzītie", toties uz pārējiem ciniķaprāt drīkst šaut tikai tāpēc, ka viņiem ir pretēji uzskati (21:17) un katrs, kas ciniķim nepiekrīt, nu jau vairs neaizstāv zagļus, bet pats tāds ir (turpat). Te nu gan ciniķis kļūdās. "Tiesības brīvi paust savus uzskatus" neparedz tiesības melot un apmelot. Pat ja ciniķim šausmīgi nepatīk kāds citādi domājošais, tāpēc vien ciniķim nav tiesību nevienu nosaukt par "zagli", t.i. apmelot. Katram ir tiesības uz saviem uzskatiem, bet ne uz saviem faktiem! Otrkārt, ciniķis šīs tiesības ir rezervējis tikai sev, bet pretēji domājošie ir "demagogi un par to nevienam nav šaubu", lai gan ciniķis neko nav bijis spējīgs atbildēt uz viņu argumentiem. Tev ir ne tikai tiesības paust savus uzskatus, bet arī pienākums to darīt civilizēti. Brīvība ir ne tikai tev, bet arī man un tava brīvība beidzas tur, kur sākas manējā.
ciniķis
c
Domājot par šo rakstu man radās jautājums vai šis raksts nozīmē, ka demokrātija beidzot parādīs savu īsto seju un mums sāks parādīties politiski ieslodzīto cietumi? No, kuriem pa logiem ārā kritīs disidenti? Un jautājums vai DP būs profesionālāki rīkļurāvēji par VDK?
ciniķis
c
Nē, nu ar kuru galu tu domā? Loģiski, ka neviens negatavojas ielikt cietumā visus, jo neviens to arī fiziski nav spējīgs izdarīt. Kādu gudrību tu ar savu šo "gudro" frāzi gribēji pateikt? Otrs, ko tu man tur sien klāt runāšanu visas tautas vārdā? Kurā vietā es esmu runājis tautas vārdā? Davai, citātus, tad es tev arī pateikšu kurā vietā tu aizstāvēji zagļus. Ja nespēsi atrast, tad es tevi uzskatīšu ne tikai meli (par to nevienam šaubu nav), bet arī gļēvuli. Es tomēr gribētu redzēt tavu ģīmi, ja gadījumā armija un policija nostātos tautas pusē pagriežot stobrus pret zagļiem un demagogiem, kuru kategorijai tu piederi, es domāju, tu bikses pieliktu un no bravūrīgas demagoģijas nepaliktu ne vēsts, tikai izdalītos briesmīga zarnu satura smaka. Nemaz neceri, es uz vardarbību nevienu neaicināšu, un tu man neko nepiesiesi. Es izmantošu savas tiesības brīvi paust savus uzskatus.
and the ugly
a
Lai tas policijas paskatas uz PV padomju, Operas dirigentu un citu "draugu" pusi... tur tie istie noziegumi pret valsti. * labots ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas