Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Draudzības dienas nākamās nedēļas nogalē, gājienu vēl saskaņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ize.
I
Atver lapu -www.spektrs.com Uzklikšķini uz bildi un izlasi.
Ize.
I
Kļūda iepriekšējā rakstā , vārda mobilēšanās vietā vārds-- mobilizēšanās.
Ize.
I
Grēks izplešas ,un to atbalsta gan mūsu Rīgas dome,gan Latvijas politikāņi.Tālāk jau nav kur.Tad kāpēc tiek apspiestas alkaholiķu tiesības,narkomānu tiesības,mētelīšu virinātāju tiesības ,kāpēc viņi tiek tādā gadījumā izolēti no sabiedrības,ar ko tādā gadījumā šie cilvēki ir sliktāki.Sāksim aizstāvēt alkaholiķu tiesības, dzert un uzvesties kā grib sabiedriskās vietās. Vai mēs nenonākam pretrunā ar tām cilvēktiesībām. Aiz tā visa stāv daudz kas dziļāks,viņi grib izdot savus likumus,kas ierobežos normālos cilvēkus,un tā ir ļauno spēku mobilēšanās,kas it kā uz vienlīdzības fona, izdarīs vislielāko ļaunumu.,jo tad savas tiesības pieprasīs visas minoritātes,un sāksies visaptverošs haoss. Launums ies plašumā ,un mīlestība daudzos izdzisīs ,ko apturēt vairs nebūs iespējams,bet visai sabiedrībai kopumā būs no tā jācieš. Cilvēki pat neapzinās ,kas tiek gatavots.,un kādas tam visam būs ļoti graujošas sekas. Tas ir tāpēc ,ka mūsu valsts vadītāji ir kā akli akliem ceļa rādītāji, un ievedīs grāvī visus. Būs Dieva tiesa ,un acīm redzot neviens pat nenojaušs cik briesmīga tā būs,jo par grēku būs jāmaksā. Dievs brīdina savus ļaudis,bet pasaule negrib tajā ieklausīties. Noskatieties--www.spektrs .lv
Ize.
I
Tad jau redzēsim tos mūsu politiķus,kuri ar to demonstrēs savu orentāciju,cik viņu ir un kuri tie ir.
Ilze
I
Paskaidro man, kādā veidā ļaut homoseksuālistiem būt homoseksuāliem, konkrēti TEV tiek kaut kas atņemts?
WC
W
Ja jau kādam kaut ko grib dot tad no kāda ir jāņem nost. Pie tam HS nav nekas jauns no gaisa nokritis. Ja dodam tiesības HS, tat tik pat daudz ir jāņem nost tradicionāļiem! Un šī greizi-ačgārnā kopošanas forma ir veca kā cilvēce! Lai atceramies seno vēsturi. „Romas imperators Nērons, būdams biseksuāls, reiz lika sarīkot laulību ceremoniju sev ar kādu skaistu einuhu (Sporus). Kāzu ceremonijā visi priecājās, bet Nerons ieraudzīja kādu vecu Romas senatoru, kurš izskatījās gauži nopietns. Nērons esot jautājis viņam - kādēļ viņš nepriecājas? Senators atbildēja - es jau priecājos. Bet es pazinu Tavu tēvu. Un domāju - kādēļ jau viņam neienāca prātā apprecēties ar einuhu?
.
.
gājiens ir jāsaskaņo. latviešiem ir jāmācās būt iecietīgākiem.
Liva
L
Ja gribam, vai vismaz ceram, vispār kādreiz nākotnē būt normāla, attīstīta valsts, nevis atpalicis postpadomju nostūris kura vienīgā nozīme ir būt par Krievijas kūrortreģionu, tad mums kā valstij ir jācenšas pielīdzināties civilizētajai pasaulei - ne tikai ekonomiskajā ziņā (vidējā alga, dzīves līmenis, u.t.t.), bet arī savā domāšanā. Ja mēs gribam būt daļa no Eiropas, tad mums ir jāpieņem Eiropas kopīgie principi. Un vieni no galvenajiem pamatprincipiem ir 1)uzskatu brīvība, 2)cieņa un tolerance pret dažādību, 3)vienlīdzība. Vēlos atgādināt, ka tas nenozīmē, ka jums jāatbalsta homoseksualitāte, tāpat kā daudzi no mums neatbalsta Rubiku, 9. maija demagogus vai kristiešu fanātiķus. Bet mēs dzīvojam civilizētā valstī un ļaujam fanātiķiem fanot, "antifašistiskām" komitejām iet gājienos un Rubikam kandidēt. Jo tās ir viņu demokrātiskās tiesības. Un man ir tiesības ignorēt gejus un izgnorēt baznīcu, jo mani neinteresē ne viens, ne otrs. Ja kādam šie Eiropas standarti nav pieņemami, lūdzu - autobuss, lidmašīna, kur vien vēlaties, vai tā ir Krievija vai Āfrika, kur jums būs daudz domubiedru, kas palīdzēs tumšās ielās ar dzelzs stieņiem "apsist" katru nepatīkamo seju, vai tas ir ebrejs vai veģetārietis. No homoseksualitātes neviena nācija vēl nav sagruvusi, bet nevienam nav noslēpums, ka ar ļoti līdzīgiem argumentiem tikpat "taisnīga" un "patriotiska" sabiedrība atbalstīja miljoniem cilvēku noslepkavošanu nemaz ne tik sen. Vai šis ir tas ideāls, uz kuru tiecamies?
jete
j
Zaļa skaudība māc visus impotentos večus un viņu neapmierinātās partneres, bet spējīgajiem un apmierinātajām tak viens pīpis, lai staigā, demonstrē, nekas īpašs. Jo impotence nerodas no tā, ka pasaulē ir homoseksuāļi.
sii
s
super! Latviesu legionaari nedriikst iet gaajienaa, bet Freimane ar savu sievu driikst!
-abc-
-
"radīt tādu vidi, kurā ir patīkami dzīvot un strādāt visiem cilvēkiem, nevis tikai tiem, kas atbilst kaut kādām šauri definētām normām" meli šāda vide jau varētu tikt radīta, ja vien par to rūpētos arī valsts kas tās par šauri definētām normām, vajadzētu nosaukt - citādi nav saprotams un nav tā, ka var dzīvot un strādāt tikai tie kas atbilst kautkādām normām "ar mērķi kliedēt stereotipus par LGBT cilvēkiem" mānīšanās faktiskie darbi uzrāda pavisam citus mērķus "rosināt sabiedrību aizdomāties tālāk par saviem pieņemtajiem priekšstatiem" atkal mānīšanās ir divas pavisam dažādas lietas - ir pieņemtie priekšstati un ir sabiedrībā sava zināma kārtība (te viena, citur cita) tas ko te rosina - faktiski ir aicinājums grozīt kārtību aizdomājieties kādēļ šie ļaudis nerunā atklāti par to, ko vēlas panākt - sabiedrības kārtības maiņu? kādēļ šo nemin pie saviem mēŗķiem? kāda šiem ļaudīm vispār ir saistība ar visiem tiem, kas ir un arī būs citādāki nekā citi?
es
e
atkal jau šie slimie cilvēki reklamējas. Lūdzu nepievērsiet viņiem uzmanību, jo diemžēl arī viņiem nav naudas, lai gulētu slimnīcā un ārstētos. Žēl šo slimo cilvēku.
un
u
PSRS laikā arī bija tautu draudzības dienas un pat nedēļas.
Katrīna
K
KAD TAS VIENREIZ BEIGSIES? Diena, dariet vismaz laikus zināmu tā gājiena vietu un laiku, lai es ar saviem mazbērniem nejauši negadītos tajā vietā! Man kauns, ka Latvijā visnepievilcīgākajā veidā tiek klaji demonstrētas tādas lietas, par kurām normāli cilvēki vismaz klusē.
ne inivids
n
ui patika KAULA koments!!!! labs, teicams esmu gejs bet negribu būt indivīds esmu tads pats kadi ir citi varbūt pat daudzas cilveciskās kvalitātes mans ir labākas bet es nespekuleju uz to!!! tadeel lugghu shet miļajiem darugiem pacietibu!!!praids ir tik vienreiz gadaa un tas nav īsts praids joprojām tas ir politisks, atzimesanaas ka tadi esam un nekur neliksimie un japienņem vien buus:) tadēļ ļautiņi PACiETĪbu un būs ar dzrīz san frencisko& disko uz vecrīgas ielām! TURAMIES visi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas