Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 8. oktobris
Aina, Anete

Dūklavs: Irānu varētu ieinteresēt Latvijas bioloģiskās lauksaimniecības potenciāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitajs
l
Iranai ir naudina un interese un Latvijai ir ko piedavat un ari pamacities. Tatad par ko seit vel mulki izrunaties.
Ludis Ļaudiņš
L
Mūsu zombētā valdība! Vai tad Irāna taisās no mums pirkt cūku kakām mēslotus kartupeļus?
  • 0
  • 0
Vārds
V
Tātad irāņu onkulīši pēc jūsu domām būs tādas kā dievgosniņas, no kā izslaukt naudiņu, ja vien labi pamācīsieties?
  • 0
  • 0
Graudus viņi pērk starptautiskā bir
G
Un par tādu lv iedomājās tik garāmejot.
Emma
E
Vai sis bilde redzamais cukveidigais radijums no parrisanas neparsprags?
Zemnieks
Z
Ja so ir noplutijis Duklavs, kas saja raksta ir, tad brismigi apzinaties, ka Latvija ministra amatu, saja gadijuma Lauksaimniecibas ministra amatu ienem kartejais idiots, dienas zaglis kurs par neko darisanu sanem loti lielu algu ( 3500 eiro/menesi) bet liela dala Latvijas iedzivotaju dzivo pusbada, nabadziba.
Salam aleikum -
S
no raksta var saprast, ka irāna vajadzīga. lai importētu žāvētus auglus un riekstus apmaiņā pret graudiem, latvijas politikas sasniegumi...
domāju es domas seklas
d
Zemkopības, par kuru valsts rūpētos, izņemot slaukšanu, nav, Dūklavs kā visi zz(e)sesieši pie mikrofona turas, vervelē par kaut ko, cerēdams uz ekskursijām saviem senilajiem marazmātiķiem, kā zeme viņus nes, nenestu bet šie pielipuši. Nesaprotu līdz kādām vēlēšanān mums tie barokļi VĒL jāuztur, kāpēc, lai nedarītu jēdzīgi, vajadzīgi 100 nevis, piemēram 50 vēderi. Visu laiku badojos, domādams kā mūsu slimais prezidents jūtas, kā viņš, visādu godību apstaigā, nav sakarsis, kā kundzīte jūtas, vai šim brūte arī ir, vai viņiem arī e-pastā pienāk stipruma kapsulu piedāvājumi? KĀPĒC mēs tik IECIETĪGI pret liekēžiem, nabadzībā lepnumu ( pārprastu) nezaudējam? Uz Irānu ies graudaugi, bet mums milti švaki kļuvuši, rauši vairs necepas kā agrāk, glīzdi sanāk, ja viņi nerītu mūsu nodokļus, es par viņiem neinteresētos, bet mana rūpe kaut kā VALSTIJ zem pakaļas, 100 atsēdējis.
gp
g
Arī Nezinīša draugi Mēnesēni izrādija interesi par Latvijas zemnieku varēšanu. Knīpa viņiem novēlēja veiksmes.
Jā-ja-ja
J
"Dogo" barību neticīgajiem suņiem pirks vagoniem no Dūklava.
Rezultāts
R
Viss beigsies tāpat kā ar Ķīnu - ierēdņi braukās, naudu tērēs ekskursijām un čiks vien iznāks
Ko grābstās kā miroņi ap svecēm?
K
Nevajag Irānai neko no mums. Irāna ir reģionāla lielvalsts,bagāta,plaukstoša.
Jens Z
J
Cik man ir bijusi darīšana ar Irānu un tās pārstāvjiem\ iedzīvotājiem, viņi respektē vienīgi ļoti lielu naudu un rupju spēku, kā arī dziļi nicina kristiešus. Tā ka nekāda diplomātija te nepalīdzēs. Tad jau turki un Turcija ir paradīzes oāze un zelta bedre zemes virsū, salīdzinot ar paplukušo, nekulturālo un antihumāno, kā arī ideoloģijas apsēsto Irānu, kur pat lielpilsētās ir nepabeigti infrastruktūras celtniecības/ remonta darbi kopš revolūcijas laikiem (1979.g.!), par ko liecina uzskatāmi un pamesti izrakumi. Esmu arī šo to lasījis par Irānas kultūru un vēsturi, ieskaitot Avestu, un ticiet man - no seno indoeiropiešu kultūras mūsdienu Irānā nav ne smakas, tā ir viena riktīga Vidusāzijas valsts ar lielu tumsonību, mežonīgiem aizspriedumiem un gatavību iet pāri līķiem pat sīku mērķīšu vārdā. Tas ir daudz cietāks rieksts ārzemniekiem, nekā Ķīna. Un biznesā - pilnīgi viss irāņiem balstās uz meliem, pat turki man ir sūdzējušies par to, ka irāņu partneri nekādas norunas neatcerās un visus standartus un noteikumus maina bez brīdinājuma, tā sakot - ' bi hijāl' (kas apm. nozīmē - neņem galvā, gribēju jau, kā labāk. bet sanāca, kā vienmēr...) Ja latvieši būtu eiropeiska tauta, tiem vajadzētu būt milzīgām grūtībām sadarboties ar šādas mentalitātes tautu, bet ja paši latvieši palikuši par pusaziātiem, tad tā lieta varētu arī iet, jo vārna vārnai acīs varbūt neknābs.
  • 4
  • 0
Nu re
N
ar Irānu nevajag, ar krieviju vajag?
  • 3
  • 0
graabeklis
g
Protams, protams, diversifees sankciju un citus riskus starp krieviju un otru melno avi. Lai peec tam vareetu paraudaat, ka atkal graavii iestuureets.
Ezis UK
E
Vēl varbūt var uz Papua Gvineju aizbraukt ,pasaule plaša mazu ekzotisku valstiņu gana ,ministrijai naudas tāpat nav kur likt,darīt tā pat nav ko,tikai fondi jādala( kas atliek pēc dalītāju algām). Tāpat neviens nejutīs ,ja ministrs ,vai ministrijas nebūs.Savādāk pēdējasi foto bija ,kur pēta gurķi privātā siltumnīcā un jautā ,kas tas tāds! Komunists tā pat nav spējīgs ko vadīt ,jo par viņiem kļuva tikai tādi ,kas lī\ķiem pāri gāja ,lai sev labāku gabalu nocopētu.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija ir sekundārais mērķis šajā operācijā

Par riskiem, ko rada Latvijas ieraušana FDD orķestrētajos krievu opozīcijas karos, par sarkanajiem karodziņiem, kas neizlēca, un par to, kā neitralizēt neērto situāciju ar Hodorkovsk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas