Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dzērājšoferis-slepkava iekrīt, dodot “kukuli”

Policija uzsākusi kriminālprocesu par kukuļdošanu pēc tam, kad kāds šoferis, aizturēts reibumā, policistam piedāvājis 200 latu lielu kukuli, informē Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.Kukuļdošanas mēģinājums fiksēts 25.septembrī uz autoceļa Smiltene - Strenči.

Kāds 1959.gadā dzimis Plāņu pagasta iedzīvotājs, atrasdamies 3,5 promiles stiprā alkohola reibumā, piedāvājis policijas darbiniekam nesastādīt protokolu, kā _kukuli _policijas dienesta automašīnā atstājot 200 latus, norāda D.Jukāma. Uzsākts kriminālprocess par kukuļdošanu, par ko paredzēta  brīvības atņemšana uz laiku līdz sešiem gadiem.Noskaidrots, ka vīrietis jau 2005.gadā, kad pie automašīnas stūres bija sēdies vairāk kā trīs promiles stiprā alkohola reibumā, uzbraucis gājējai, kas mirusi notikuma vietā. Pēc šī nozieguma vīrietis divus gadus pavadījis cietumā, taču, acīmredzot, mācību nav guvis. Izmeklētājam viņš paskaidrojis, ka gribējis „nobraukt tikai mazu gabaliņu”.D.Jukāma norāda, ka, saskaņā ar policijā reģistrēto informāciju, par spīti  ievērojami paaugstinātajiem sodiem par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, dzērušo vadītāju skaits nesamazinās. Aizvadītās nedēļas nogalē Vidzemes reģionā reģistrēti 12 gadījumi, kad vadītājs pie transporta līdzekļa stūres sēdies, būdams alkohola reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas