Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dzīvoklī Pļavniekos atklāta nelegāla picu ceptuve

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pica spica
p
Vai nevajadzēja pie dziesmas ņemt tos 15 veikalus, kas pieņēma tirgot izstrādājumus bez papīriem? Nu, vismaz publicēt sarakstu?
Ieva
I
Varēja gan nosaukt ar kādu nosaukumu tās picas tirgotas, jo ja nu kāds tās nav izņēmis no tirdzniecības?
Malēniete
M
Mazos blēžus kar pie lielā zvana, bet lielajiem nekādigi nevar un nevar neko pierādīt.Tie mierīgi var sēdēt savos iesildītajos krēslos. Lai tik cep tās picas un uzcienā KNAB, Oskariņu, Aivariņu, Andrīti u.c.
Hi-hi
H
Ta nu gan varonība! Toties krutku manā rajonā kā tirgoja, tā tirgo visu manu apzinīgo mūžu. Un blakus mājā kā vārīja narkotikas, tā vāra vēl šodien - tieši pretī p/u "Zemgale", kur, kā runā sēž šī pasākuma "jumts", aš pat nelikumīgi iedeva orderi uz attiecīgo dzīvokli, - lai tikai strādā!
black
b
Pirmajā brīdī patiešām šķiet smieklīgi, taču tad nāk atskārsme, ka policija taču varētu nodarboties arī ar kaut ko lietderīgāku par sievasmātes trenkāšanu un VW Passat 'izņemšanu'. Varbūt tajā pat laikā, kad tiek medīti nelegālie pavāri, varētu noķert kādu pasūtījuma slepkavu, vai pieskatīt kādu nesen no zonas iznākušu izvarotāju?
Skepse
S
pirmajā brīdi jau šķiet smieklīgi, bet šāds 'bizness' ne ar ko diži neatšķiras no krutku spirta ražotnēm vai narko perēkļiem. pelēkais vai pat melnas bizness. jāklapē ciet un pēc visiem pantiem par nereģistrētu uzņēmējdarbību!
WALA
W
Šausmīgi kruta a kat nelegālā alko tirdzniecību jāčakarē cik spēj tad tipa rokas par īsām ?!?!?! Negodīgus "biznesmeņus" protams var un vajg ķert, bet moš tomēr kaut kādu konsekvenci ievērot, jo kaut kā neesmu redzējis ka točkas, pat labi zināmās vietāš tiktu regulāri "uzvilktas" - nav k-kāds valsts lielvīru biznesiņš tā nelegālā alko aprite ?!?!?!?
ululiņš
u
Kad liks samaksāt visus nodokļus, nebūs vairs izdevīgi.
lasītāja
l
Uzņēmīgi cilvēki atraduši nišu savai precei, nevis aizbraukuši uz Iriju. Domāju, ka valdībai vajadzētu ne tikai atvieglināt, bet pat palīdzēt legalizēt šo uzņēmumu. Viņiem pietiekami liels noiets, lai pārietu komerciala jomā. Tas ir birokrātiski liels slogs. Nerazo krutku, bet maizes produktu.
J.Biotops
J
Cik, lūdzu, ēdāju saindējušies ar šīm nelietīgajām picām? Ak tādu neesot? Tad gan cepēji jāsoda ar visu likuma bardzību! Citādi vēl kāds iedomāsies taisīt labu ēdienu bez likumīgās papīru čupas. Pat nebaros uzraugošos kantorus, bandīti gatavie.
lol
l
un kur šaujamie un munīcija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas