Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

E-lietu sekretariāts reprezentācijai pircis jēlas olas un cīsiņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čikita
č
Ir tieši tā, kā saki. Nav ko velt bumbiņas uz smaga darba jūga nomāktiem cilvēciņiem.
Sandris
S
Par veco-2 var teikt , kā parasti divejādi, vai nu jau pienākusi bezcerīga demence, vai jaunības muļķība, apgalvot nezināmo. Abos gadījumos var piedot, kā pienākas. Piedot nevar idejiskiem(ne klīniskiem) plānprātiņiem, kas pilnīgi zaudējuši jēgu un ražo to pakaļas izvirdumu no zagtiem produktiem, piekopjot sinekūru.
Sandris
S
Būtu ļoti svarīgi, vai parastās vistu olas, vai strausu. Fotogrāfijā grūti noteikt, jo nav pielikta klasiskā sērkociņu kārbiņa salīdzināšanai. Bet olu dējēja noteikšana ļoti var noteikt situācijas būtību.
vogelfrei
v
man trūkst vārdu.
inflācija 18,3%
i
Gada inflācija aprīlī - 18,3% Publicēta: 13:00 12.05.2008. Rīga, 12.maijs, LETA. Gada inflācija aprīlī sasniegusi 18,3%, šodien paziņoja Centrālās statistikas pārvalde (CSP). Jau ziņots, gada inflācija martā sasniedza 16,8%. CSP dati liecina, ka vidējais patēriņa cenu līmenis 2008.gada aprīlī, salīdzinot ar 2008.gada martu, palielinājās par 1,5%. Precēm cenas pieauga par 1,9%, bet pakalpojumiem - par 0,7%. Pagājušā gada aprīlī, salīdzinot ar pagājušā gada martu, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 0,9%. Lielākā ietekme uz patēriņa cenu pārmaiņām aprīlī bija cenu kāpumam elektroenerģijai par 39,2%.
tik tak
t
Kurš jums atļāva par maniem samaksātajiem nodokļiem sev cīsiņus un čipsus bāzt māgā??
VECAIS 3
V
Ha, ha, ha! Krievu gados nekas tāds nebija...toties tad vnk zaga! Vai krievu gados kaut viens sab ēdināšanas darbinieks pirka pārtiku? Nē, un vēl tirgoja paziņām par blatu. VEFā un Radiotehnikā dažāda tehnika tika nesta laukā pa gabaliņiem biksēs, kurpēs, spirts 3l burkās aizvalcētās ar dažiem āboliem iemestiem iekšā - it kā kompots, un visādi brīnumi. Visur zaga, tāpēc jau tas padomju laika mantojums LV tik smags, jo domāšana daudziem padomju.
Andrejs
A
Un citās ministrijās savādāk? Tas pats vien i... Fakti ir konstatēti, tagad gribētos zināt tālāko rīcību! Vai kāds tiks sodīts... šaubos...
x
x
zagļi nelaimīgie!!!!!!! Padzīt tos pretekļus ātrāk vajag!!!!!
Abdula
A
Ir jāzina, ka reprezentācijas pasākumos ietilpst ne tikai bagātu investoru pievilināšana, bet arī atgaiņāšanās no apnicīgiem klientiem-knauzeriem, kuri pieprasa visādus-tur pakalpojumus, e-parakstus un ko tik vēl ne... Un te nu bez apmētāšanas ar jēlām olām nekādi!.. :))
kastanis
k
Izskatās, ka tomēr bijis ļoti trekns gads ministriju darbiniekiem un lustēm naudiņas nav trūcis! Toties drīz dabūs pierauties, jo naudiņa no gaisa nekrīt, un krīze valstī būs ne pa jokam!
Resnis88
R
"karsti kūpināta kakla karbonāde" izklausaas tiesam labi :) Zeel, ka manaa mitnes zemee tadu nerazo. Tas protams nenozimee ka sejienes ieredni naudu tereetu lietderigaak :))
ĀRPRĀC!!!!!!!!
Ā
ĀRPRĀC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! KAMĒR BŪSIM AITAS, TIKMĒR ARĪ CIRPS....... AR STEIGU VAJADZĒTU PIELIKT PUNKTU
vecais-2
v
Tos zagļus vajag sākt sēdināt ķurķī! Krievu gados nevienam prātā nenāca, ejot uz māju, iepirkt desas un olas un rēķinu iesniegt ministrijā apmaksai. Tagad gari un plaši skaidrosies un tēlos muļķīšus, kaut gan zog gandrīz visi pēc kārtas!!
Es
E
Latvju tautas cienīga analīze tualetes papīra līmenī, jeb Dienas portāla pirmās ziņas pagrimums un posts. Pasaulē nekas vairs nenotiek?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas