Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Eiropa izmirst. Ko darīsim mēs? Intervija ar R.Ķīli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pmlks
p
dzimstība palielināsies tad, kad cilvēki sāks savas problēmas risināt paši, pārtrauks infantīlo sapņošanu par "cilvēka cienīgu dzīvi" meksikāņu seriālos attēloto bagātnieku izpratnē, sapratīs, ka vienīgais vērtīgais ko atstājam pēc sevis ir mūsu bērni, kuri ir arī vienīgais mūsu atbalsts vecumdienām.
Ha ha ha
H
PR materials!
Nastasja Fiļipovna
N
Kāda gan šajā valstī nozīme kaut kādām stratēģijām, ja jau pat noteikumus un likumus nepilda - kaut vai par to pašu algu paaugstināšanu tiesnešiem. Neesmu nekāda lielā tiesnešu aizstāve, bet tas man šķiet smieklīgi: valsts tagad nevar atļauties pildīt likumu!
l'avocate
l
bla-bla-bla... tīra muldēšana, nevienas skaidras atbildēs! kāpēc nav jautāts par to, kurš novecojošā Latvijā maksās pensijas patreizejiem strādājošiem(25-30 gadu veciem)? Kad palielinās "bērna naudu"??? tie 8 Ls ir smieklīga nauda! RAKSTS NEPARKO! mums nepieciešami risinājumi! tūlīt!!! nevis plāni...!
2030
2
Interesanti cik valstij izmaksājis šis Ķīļa diskusiju klubiņš?
valters
v
Manuprāt lielākā Latvijas problēma ir nespēja skatīties uz valsts attīstību no ilgtermiņa aspekta. Vienmēr ir jādzēš ugungrēki un jārisina šodienas problēmas, bet padomāt par gadiem divdesmit vai trīsdesmit uz priekšu nesanāk laika. It kā uz mums jau tas neattiecas, varbūt mūsu jau tad vairs nebūs, bet no valsts attīstības viedokļa raugoties tieši šodien ir jādomā un jārīkojas nākotnes vārdā. Tieši tie, kas šobrīd sāk iet skolā pēc trīsdesmit, četrdesmit gadiem sāks vadīt šo valsti. Un viņu izpratne par godīgumu, taisnīgumu un cilvēcību formējas patreiz.
xx
x
intervija laba, Ķīlis, protams, ir gudrs cilvēks. Prot atrast problēmas, bet kaut kā nevedas ar risinājumu atrašanu.
roma
r
jau no antīkiem laikiem ir redzams, ka impērijas sabrūk no iekšienes. Romieši palika slinki un visu darīja vergi. Tagad arī sabrukšanas process notiek egoisma un patmīlības dēļ. Un nevajag visā politiķus vairot. Paskaties spogulī...
mērglis
m
kopš briiviibas atguušanas muusu attiistiibas strateeģija bija tendeeta uz valsts izzagšanu un miljonaaru radiišanu par parastajiem ļaudiim nedomaajot , galvenais lai nenospraagtu badaa atmetot smiekliigu iztikas minimumu , kur nu veel kaads buutu domaajis par dzimstiibu , taisni otraadi atviegloti uzelpoja kad straumeem aizpluuda darbaspeeks dziļaak vecajaa eiropaa , proti jo vairaak aizbrauca jo zemaaks bezdarba liimenis un nav jaadod pabalsti , pie šitaadas saimniekošanas strateeģijas pie sleegtas robežas te buutu iestaajie bads , muusu nacionaalisti ir aizšaavuši pavisam citaa virzienaa , ja patiesi šos 18 gadus buutu domaajuši par tautu varbuut šodien buutu sasnieguši jeedziigu eiropas liimeni ar 1000 eiro minimaalo algu , šie sirmgalvji saeimaa ( taadi kaa Dobelis, Pauls un paareejaa boļševiku gvarde ) nemitiigi domaajuši par savu pašlabumu , ļaavušies nopirkties no valsts nozadzeejiem , tagad staadaam plaanus kaa uzlabot staavokli vismaz naakošajos 20 gados un tas viss notiek vairaak kaa 60 gadus peec pasaules kara, ir ko padomaat...
Kaspers
K
Nekas būtisks nav pateikts. Lai uzlabotu dzimstību ir jāpārstāj uzskatīt sievietes par darbaspēku. Sievietes var strādāt ārkārtas situācijās, kara laikā un tamlīdzīgos gadījumos. Jāpārdomā daudzsievības iespēja. Droši vien būtu labāk, ja turīgam vīrietim būtu vairākas sievas, nekā plikadīdam viena. Tas stimulētu vīriešus strādāt vairāk. Latvijā vīrieši strādā slikti. Arī darba devēji darbu organizē pa roku galam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas