Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Eiropas apceļošanu par valsts naudu Šlesers nenosoda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirtaki
s
Kas noticis ar pasaules apceļotāju mājas lapu??? Gan bildes izgaisušas, gan ieraksti viesu grāmatā
Zive
Z
Ah tad Laurītis Dripelītis bija slims un nevarēja uz policiju ierasties, nabadziņš bija sasists!!!! Džeks naturāli ņirgājās par visu, par inspektoriem, par Latvijas Tautu, par Latvijas likumiem!!! Dripītes Laipni gaidīts Rīgas centrālcietumā! Inspektoriņi skrien liek ziedojuma kastītes, bet puikas tik izklaidējās! Kaut tev nākošajās nelikumīgajās gaitās spranda salūztu! Varbūt tad no kropļa miers būtu!
xx
x
sis ir kronis visam! Pilnīgs trakonams!
Mr. X
M
Es galu galā nesaprotu-vai šajā valstī ir kāds kas var likvidēt šo bardaku?Kur paklausies visi uz mūsu rēķina ceļo,atpūšas izklaidējas.Beidzot kad attopas ka viss ir izšeptēts atkal tautai mugurā.Protams jau ka paši arī vainīgi-ko vēlējām to dabūjām.Beigās sanāk kā vecajā labajā krievu filmā-vsjo ukradeno do nas.
tautas tracinasanai
t
Ir trešdiena, 4. jūnija vakars un pēc nelielas pastaigas pa skaisto Prāgas vecpilsētu es sēžu viesnīcas numurā pie neliela galdiņa un mazliet malkojot konjaku, rakstu šo kārtējo dienasgrāmatu. Kopš pagājušās piektdienas mēs, “Ceļš uz mājām” komanda - Juris, Jānis un Guntars esam pabijuši Šveicē, Vācijā un šodien pēcpusdienā atbraucām uz Prāgu. Bet nu par visu pēc kārtas. Pagājušo piektdien, kad bijām nokļuvuši Ženēvā, nolēmām trīs dienas paceļot pa Šveici. Trijās dienās apskatīt Šveici, protams, nav iespējams, bet mēs ļoti vēlējāmies gūt kādus iespaidus no šīs ļoti īpašās valsts, kuras salīdzinoši nelielajā teritorijā (44 000 km2) ir koncentrēts tik daudz kā skaista.
Lex
L
viss vienkārši. No pieminētajām personām un viņu "ziedotājiem" attiecīgās daļās piedzīt naudu atpakaļ valsts budžetā. Ar attiecīgiem procentiem.
Hmmmm
H
Starp citu, vai paanījāt, ka par pirmo nelielo ziedojumu ir izdevies apceļot tikai Eiropu? Nu ko? Varbūt jau sākam samest pārējiem četriem kontinentiem?
gio >> no comment
g
"Gribesies redzet to galarezultatu, cik tas bus profesionali adekvats. " gribēsies redzēt - ko? Tautiešu straumes, kas "no visiem kontinentiem" plūdīs mājās, jo Kukuļpāris, Misters Krematorijs un maluzvejnieks Dripe, pabraukdami garām nodokļu maksātāju uzsauktos džipos, viņus būs pārliecinājuši, kas Latvijā par zelta dzīvi?
Taleirāns
T
Aprakstītā brauciena mērķi un izdevumi, sekmes un ieguvumi ir balagāns. Balagāns privātpersonu izpildījumā par privātajiem līdzekļiem ir tikai balagāns, kas neuztrauktu nedz mani, nedz Jūs visus. Balagāns (šāda veida un izpildījuma) par valsts līdzekļiem ir likuma pārkāpums, kas ir sodāma darbība. Līdz šim par S. Kukules kundzi biju uzskatos, ka šī persona ir vājas raudzes juriste ar apšaubāmām spējām tiesību piemērošanā. Līdz šim. No šī brīža viedoklis ir papildinājies - S. Kukule ir rīkojusies neētiski un neatbilstoši ieņemamajam amatam. Kādi secinājumi? Laiks doties atpūtā - iespējams nepelnītā, bet atpūtā! Veiksmīgu dienu!
Janecky
J
Latvians! Why do you let this corruption continue? How can Mr. Slesers still work and look so honest ?
bobo
b
vispār man ir tikai viens jautājums - kad pēdējo (varbūt pirmo?) reizi ir notikusi kāda tiesas prāva par valsts naudas izšķērdēšanu? vēlams tāda ar notiesājošu spriedumu. materiāla taču netrūkst. suns ar viņu, to šleseru, bet tos pakļautības iestāžu vadītājus, vai kaut vai to sīkos ierēdņus gan vajag sēdināt citiem par biedu. ja jau sedz aināra bikšdibenu, tad lai vismaz pēc pilnas programmas.
khem
k
domāju, ka pa visu "ekspedīciju" tika sakasīti labi ja kādi 10 latviešu feisi un tie paši gan jau no paziņu, paziņu-paziņu loka. smiekli tikai nāk, ka ziedojumu devēju iestāžu pārstāvji vienā balsī apgalvo, ka viss šīs pasākums ir totāls stulbums. ko tad ziedoja tādas milzīgas summas totālam stulbumam? vai gribat ar to mums pateikt, ka pilnībā nekontrolējat, kam tiek pārskaitīta nauda? varbūt nakamā ziņa būs, ka LR satiksmes ministrijas fiansējusi palestīniešu ieroču iegādi teroraktam Indij, bet ministrijas pārstāvji tik stulbi blisinās acis? vajag tak kaut nedaudz kontrolēt, kur un kādiem mērķime naudu skaita! p.s. es te planoju šogas arī doties "ekspedīcijā". varētu izdomāt saukli "eiropas tautu tradīcijas latvieša skatījumā". varbūt var sarunāt kādu naudiņu? man pietiktu ar uz pusi mazāku summu :)
Starp citu
S
Artūrs Sondors ir arī Sandras Kukules brālis.
no Briseles
n
.. tas ir bezkaunīgi no Jūsu puses, aizbildinoties ar mērķi tikties ar latviešiem un aicināt viņus braukt mājās, rīkot savus privātus izbraucienus. Es pat vairs šeit nerunāšu par naudas lietām. Briselē Jūs neesiet tikušies ar latviešiem, neesiet pat informējuši latviešu biedrību, ka būsiet (bet latvieši Beļģijā nemaz nav tik daudz, lai nevāretu sapulcēties uz tikšanos ar jums), un jūsu sagaidītājs Aivars Caune nekad nav bijis Militārais Pārstāvis ES (kā rakstīts jūsu mājas lapas dienasgrāmatā). Varbūt viņam (vai jums) vajadzēja precīzāk informēt 'dumjo tautu' par savu amatu, ja militārai personai to vispār ļauts tik brīvi izmantot ārpus darba vajadzībām (pieņēmu, ka diezvai Caunes k-gs jūs sagaidīja kā oficiālā persona). Katrā ziņā domāju, ka MilRep ES/NATO Br.Ģen. Raimonds Graube būtu ļoti pārsteigts to dzirdēt.. kāpēc tādi meli un necieņa pret savu tautu?
aldis
a
iespejams ekspedicijas moto: "brauciet majas - dabusiet zakji ar dzhipu"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas