Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Eiropiešus biedē neskaidrā nākotne

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ekonomists
E
Ir jāpariet uz citiem energo resursiem. Beidzot attīstīsies tehnoloģijas, bet visi naftinieki saņems savu cenu. Gaidu, kad asiņaino kapitālistu - naftinieku teritorijas iegrūs. Cik var pumpēt?
reālists
r
Te nu ir maksa par "lētajām" Ķīnas precēm.
Suņu Jēkabs
S
Nu tās gan ir muļķības, ka Eiropā algas nav celtas GADIEM???!!! Cik zinu Somijā ik gadus darbiniekiem liek 6% klāt pie algas jau AUTOMĀTISKI!
ZBH
Z
a taa arri iraid cen, ko maksaa par visaad slaist labo dziiv no sociaalaa budzet. nu ko, frichiem liidz otram Adolfam vairs neir iipas taal, kaa izstaas.
korektors
k
God."cenas", tavs dzīves līmenis nepaaugstinās tāpēc, ka tu putro elementāras lietas: "it kā" raksti kopā, bet "tikpat" - atsevišķi.
edgars
e
Eiropu satrauc 2-4% inflācija. Toties mūsējā ir apbrīnojami pacietīga tauta. To arī valdošā kliķe izmanto.
m
m
eiropa sevi ir izsmeelusi
cenas
c
īsti man tomēr nav skaidrs - itkā paskatoties veikalā mums visa ir vairāk nekā vajadzīgs - maizes paluktos 50 !!?? veidu baltmaizes un tik pat daudz rupuciša, piens - arī apmēram 40 dažādu ražotāju (šājā gadījumā iepakotāju :)), tas pats ar krējumiem sieriem utt - tak var nosaukt da jebko - visam nemitiīgi aug cenas ... pēc manām domām mēs esam nonākuši tadi vietā kad konkurence veirs nav pozitīva bet vairāk gan negatīva ... jo ražotājiem 1/2 no saražota vienkārš sapūst plauktos līdz ar to lai atpelnītu to sapuvušo pusi man pēc būtības vajadzētu cenu tādu lai tā 1/2 kas tiek nopirkta atmaksātos + nopelnītu "kāpostu" ....
aborigēns
a
Tak' jau Veidenbaums zināja - '' Uz Zemes nav taisnība dūrei tik spēks '' ! Atjaunotās Latvijas 17-it gadi to apliecina.
nn
n
kiiniesi ari grib dziivot ka rietumeiropaa.. un indiesi tapat.. kapec lai vini to negribeetu ?? ..viniem joprojam klajas salidzinosi daudz grutak, bet strada vini pat vairak. kuram tad patiesiba ir iemesls gausties ?
TY
T
Mēs ta pie nabadzības esam pieraduši... Bet kur tad palicis dienas rietumnieciskais optimisms? :)
ASV
A
KAD JŪS TIKSIT VAĻĀ NO SAVIAS MAZVĒRTĪBAS KOMPLEKSU IZRAISĪTAS AUGZTPRĀTĪBAS, NĀKOTNE KĻŪS GAIŠĀKA. BIJA JAU REIZ TĀDS N.HRUS''COVS, KAS LĪDZĪGI JU7MS CIETA NO MAZVĒR'TIBAS UN TĀPĒC MŪS PLĀNOJA PANĀKT UN APSTEIGT. MUĻĶĪBAS, NEVIENS NAV JĀPANĀK UN JĀAPSTEIDZ, IR VIENKĀR ŠI JĀDZĪVO SAVSTARPĒJI SADARBOJOTIES.
VVV
V
Mums patiesi ir par ko padomāt.
N-zinītis
N
Acīmredzot tas ir dabas likums, ka bagātie var kļūt bagātāki tikai uz vidusķiras rēķina iznīcinot to. Tad, kad būs iznīcināta vidusšķira, tad grauzīsies savā starpā, būs kari utt. Kas šeit var līdzēt?
ak
a
lai tak atbrauc pie mums pamacities kā par trešās pasaules algu dzīvot ar Eiropas cenām. tā būtu Latvijas niša- "izdzīvošanas skola"-Latvijas pensionāri māca izdzīvot Eiropas rešņus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas