Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ekonomikas ministrs Konkurences padomei bīda savējo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buffalo Springfield
B
Nu konkurences tiesības tomēr ir pietiekami specifiska lieta, kur, pirmkārt, ir jābūt ar labu izpratni par cenu veidošanās mehēnismiem gan juristiem, gan ekonomistiem, otrkārt, ir pietiekami liela prakse un Komisijas regulas un paziņojumi jāpārzin. Normāli tas ir apgūstams viena LL.M. grāda ietvaros. Ne jau nu vienkārši iestrādājoties, īpaši ne LR situācijā.
Dr.phys.
D
Atvainojos, bet gribēju teikt ka viņš bija nederīgs matemātiķis. Vienkārši toreiz, kad bija iespēja un izdevība, piesmērējās tēvzemiešiem.
mulku zeme
m
Tauta, protestejiet! Atbalstiet Skaidriti Abramu!
Dr.phys.
D
Tas ir tas pats Pēterkops, kurš staigā jau gadiem no vienas iestādes uz otru un visi kratās vaļā? Tādu kadru TB ir cik uziet, sākot jau ar Straumi utt. Stap citu, kā fiziķis viņš bija nekam nederīgs.
Viesulis
V
Jā - to mēs visi jau šobrīd redzam daža laba valdošā kretīna izskatā! Tik labi saprot, ka citi vienkārši līdz šim saprašanas līmenim netiek līdzi! Dažkārt gan saka, ka nevajag vienkāršas lietas pārāk sarežģīt, bet vienkārši darīt!
Es
E
Ja cilvēks ir beidzis LU "Fizmatus", tad domāšana ir pietiekami kompleksa, lai saprastu lietas pat labāk, nekā daudzi karjeras censoņi - iegaumētāji.
loģika
l
vajadzētu Konkurences padomē iecelt visus ministrijas neizdevušos ierēdņus vai partijas biedrus un pēc tam reorganizēt, pievienot, piem., PTAC :)
raimis
r
Vai tad šis risinājums vairs kādu izbrīna? Viss kā parasti - savējie, lai arī neprofesionāli konkrētajā jomā, pirmajā vietā
JĀ,JĀ
J
VISS LĪDZ ABSURDAM...BANĀLI...BANĀNU REPUBLIKĀ! IZGLĪTOTIE MĒRGĻI- PSRS jau sen neeksistē ar savām BLATU UN PAZĪŠANĀS IDEJĀM...! Attopieties vienreiz un ejat ar lāpstām pastrādāt!!!
Econ
E
Mēmās šausmas - šo posteni var pielīdzināt KNAB postenim pēc tā nozīmīguma Latvijas ekonomikas normālai funkcionēšanai un iespējām vispār kaut kad iziet no šīs krīzes, bet to nav sapratusi pat pati EM, tad kāds tur vispār ir tas līmenis? KP parasti attīstītajās valstīs vada cilvēki ar dziļām ekonomikas un konkurences tiesību zināšanām, jo konkurences juristi parasti ir ārkārtīgi augsta līmeņa (tā teikt - "haizivis") - konkurences lietās runa vienmēr ir par milzīgām summām un milzīgu ietekmi uz tautsaimniecību.
!
!
Tāpat kā Roze vai Šlesers. Vai jebkurš cits, kas izkurtējis caur šo gļēvo, bet labi apsargāto varu, ko veido padomju pilsoņi .
Andrew
A
Ābrama gatavoja arī Konkurences likuma grozījumus, kas iegrožo lielveikalu diktātu piegādātājiem, un bija pieteikusies arī EM konkursā. Tomēr tajā neviens pretendents nav bijis profesionāli atbilstīgs amatam, teica ministra padomniece Inga Spriņķe baigi skaisti..super..galvenais pazinjot ka neviens nav bijis atbilstiigs un iebaazt fizikas matemaatikas speciaalistu ar pieredzi maajoklju agjentuuraa..izcila atbilstiiba un galvenais nekas nav jaapamato.. peec tam kad klikji novaaks, paies ilgs laiks kameer izsveepees shitos sabaaztos dzeguzeenus visaas vietaas..
Jānis Birks
J
Grūti nesaskatīt ironiju, kad Konkurences Padomes locekļus izvēlas, izvairoties no "liekas" konkurences...
daarta
d
:) ...atliek tikai iesmiet.... :)
JP
J
Nu bet viņš taču viņu pazīst! Tas ir svarīgāk par visu citu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas