Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eksperte: Dombrovskis labā situācijā, jo valdība jāizveido ātri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šuriks
š
Lūdzu, neatklāj noslēpumus.... Kārkliņas kundze nebija uz vietas, nu un fotogrāfam nebija citas iespējas.
aldis
a
kapec Rasma Karklina izskatas pec Dombrovska ar paruku?
dumais atslēdznieks
d
Valdību no satiksmes ministrijas šoferiem un dēliem un protams mācītājs šlosers āmen.
bijušajam patriotam
b
Tagad tikai laicīgi jāsāk riet ,diez pas vēl sāks strādāt,kotad vairs .Ko tagad darīs Ozoliņš un diena ?sLAVĒS KATRU DOMBROVSKA PIRDIENU UN VISU VAINU UZVELS VECAJAI VALDĪBAI ? Tautas partija visu laiku aicinā strādāt pragmatiski un ātri,vai jaunlaicēni tam būs gatavi,vai tāpat kā repšes valdība visu muļās un beigās laidīsies lapās. Visu laiku jaunlaicēni brēca,ka saeima jāatlaiž,nu dombrovskis vakar domburšovā jau ieslēdza reversi-nevajag atlaist ,vajagot strādāt.Vai tad visu laiku nevajadzēja strādāt.Jaunlaicēni visu laiku nodarbojās ar destrukciju.Tagad nauda puslīdz sagādāta nu būs lielie varoņi.Vismaz līdz šim nekādi jauni varianti nav dzirdēti.
UZMEŠANA
U
Palasīju komentārus. Daudzi ir nobažijušies, ka Jauno laiku Tautas partija uzmetīs. Kādi naivulīši! Jaunais laiks jau ir uzmests! UZMESTS! Tagad ir jāmazina budžets par 600-700 mln Ls. Jāmazina algas skolotājiem un ārstiem. Kas to darīs? Ne jau vairs Godmanis! Tāpēc jau Tautas partija uzmeta Godmani aiz borta, lai iesaistītu Jauno laiku. Ja gribeja atgūt sabiedrības uzticību, tad budžeta apgriešanu par 600-700 mln Ls varēja izdarīt Godmaņa valdība pašreizējās koalīcijas vadībā, lai vismaz pusgadu jaunai valdībai būtu lielākā mērā miers no budžeta puses. Godmaņa valdībai bija miers 9 mēneši. Viss sākās tikai oktobrī. Bet nē... Jaunais laiks jau ir uzmests. UZMESTS! Jautājums, vai Jaunais laiks to apzinās? Ja, jā, tad no viņu puses tiek pieņemts Tautas partijas organizētais priekšvēlēšanu uzmetiens. Jautājums, vai Jaunais laiks spēs dod prettriecienu zaglīgai Latvijas politiskai elitei? Kas jādara? Jāvirza tādi cilvēki ministrijās, KNABā, ka, ja Tautas partija pieņems tos, tad faktiski tā pakļaus sevi politiskai iznīcībai. Bet ja nepieņems tos, tad tuvākā pusgada laikā būs ārkārtas saeimas vēlēšanas. TIKAI TĀ! Ja Tautas partija būtu samazinājusi budžetu un tikai tad atkāpusies no varas nometot Godmani, tad varēja cerēt uz kaut kādu daļēju sadarbību. Bet te ir naturāla BANDĪTISKA uzmešana. Vairāk nekas. Mērķis: sakompromitēt Jauno laiku un palikt pie varas.
to Valdins
t
Vai tu saproti, ko runaa? Tautas interesees ir palikt sarkaniem un runaat pa ruski! Trakaakais, ka Jaunlaicieshi tiesham kaut ko tadu pat pieljauj. Baisi netas!
rita
r
No Dombrovska buus maza jeega. Nu nav taa vinjam iistaa vieta.
elektorāts
e
ir gan ko lugties! un Jaundžeikars pirmaj;ā vieta!!! vai tev nav temperatūra sakāpusi??? Kādas zālītes varbūt vajag...
izbijis valsts patriots
i
LABI PAR GOMANI------MAN GODA NAV NORAKSTAM.
valdiņš
v
Ja Tautas partija un vēl kāda partija tielēsies, tad Jaunais laiks paņems Saskaņas centru. Tautas un valsts labā, iespējams, Jaunais laiks varētu šādi rīkoties.
cony
c
..luudzu,ludzu Jaundzeiker,Zalaan un citi arii JL;SC;SCP;PS un citi deputaati un fani.Iztiksim bez ultimaatiem un revanshisma,nevienu nenonicinaasim,bet saaksim straadaat un domaat peeckriizes naakotnes labaa.Varbuut kaads var izgudrot kautko liidziigu NOKIA Cik jaaielej mashiiniitee benziins,lai nepietruuktu celjaa?
Viskas
V
Skele vismaz izsniegs zobu pastas par brivu, lai mes visi tiritu zobus! ; - )
Viskas -izbijis valsts patriot
V
Nu finnases Godmanim nekada gadijumaa, jo tas tik turpinas pumpet miljardus Parex caurumaa!!!!!!!!!!!! Godmanis lai ir kulturas ministrs for a change! ; - ) Man patik Skele/Libane par veselibas! ;- ) Jaa, lai palidz nabaga tautiesiem uzlabot veselibu!
Revanšists
R
Pilnīgi iespējamas ir revanšisma gara izpausmes no TP, LPP u.c. puses, šīm partijām un to vadoņiem raksturīgā stilā, kas var stpri apgrūtināt normālas darboties spējīgas valdības izveidošanu. Ja tam pāri netiks, tad būs ļoti bēdīgi.
izbijis valsts patriots
i
arlietas-Pabriks Kalniete aizsadz--Kristovskis finanses---Repše ,nevar nolikt arī Godmani-muļķis viņš nava lauksainmn----Neitrals --melēt ārpus saemas ekonomika----Neitrāls meklēt ārpus saemas veselības----Šķēle vai Lībāne -viņi var palīdzēt ar savu naudu kultūras-----Šlesers lai sponsorē gaismas pili un koncetzāli izglītiība-------zzs lembim nauda jāatrod satiksmes------tas ir nacionāli svarigsLNNK vides------------var piedāvāt Štokenbergam TAS BŪTU PAMATS,JO NEZIN JAU CIK TO MINISTRIJU BŪS. NOVĒLU VEIKSMI DOMBROVSKIM , bet mīļe latvieši šoreiz bez jokiem nenoriet un negremdēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas