Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eksperti kritizē Dombrovska un Zalāna saziņu ar sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaistule
S
Ja agrāk ieklausījos, ko runā Zanders, tad tagad ļoti kritiski vērtēju viņa sacīto. Tāpat ar Domburu. Lielummānija piemetusies šiem "ekspertiem". Sāk veidot neobjektīvus raidījumus. "Kas notiek Latvijā " kļuvis neinteresants. Viss it kā vienos vārtos - apmuļķot publiku. Tādus kā Šleseru, Godmani, Kalvīti, vispār tās bandas, kas tautai izraisīja vispārēju nabadzību - vajadzētu virzīt uz tiesas procesiem Kas to veiks? Lūk, šajā virzienā šie zeltamutes varētu strādāt.
..."Sis nav īstais brīdis, k
.
Labi rūkts (diemžēl neatzīmēju kurā komentārā): Sis nav īstais brīdis, kad "ekspertiem" treneties uz dzīviem ministriem, lai trenējas viens uz otru...
riņķī apkārt
r
. "Reforma bez skaidrojuma ir izgāzusies reforma. Tas, ka daži politiķi atsakās no komunikāciju padomniekiem, šādos apstākļos ir pārsteidzīgs populisms,» +++ vārdu sakot "vienkāršā tauta" ir stulba - bez šova - tikai pliku saturu tā nespēj sagremot. Augsti gan tie "eksperti"mūs vērtē :))))
Andrejs
A
Kritizēšana un svētīšana ir divas dažādas kategorijas, kuras nevajadzētu jaukt. Kamēr konkrētos politiķus būs iemesls kritizēt, tikmēr tos nav iemesla "svētīt". Un uz labo pusi kaut kas mainīsies tikai tad, kad mēs visi (vēlētāji) būsim sapratuši- ko drīkst un ko nedrīkst darīt politiķis, un ko darīt partijai, kuras biedrs ir sasmērējies līdz ausu galiem. Vismaz pāris partijas ir publiski nodemonstrējušas, ka sabiedrības attieksme pret sakompromitējušamies biedriem tām ir absolūti vienaldzīga. Tad nu lai neapvainojas, ja tās kāds kritizē.
Andrejs
A
Patiesībā jau arī skaisto "Mesidžu" laiks jau ir beidzies. Kurš Latvijas iedzīvotājs vēl tic kādam "Mesidžam"? .... Nu, bet vispār to laikam varēs ieraudzīt pēc Rīgas Domes vēlēšanām, kad ieraudzīsim- cik tad ļaužu būs nobalsojuši par Raķeti, Buldozeru, u.t.t.. Man itkā nekas nav pret Šleseru, bet tomēr viņa vadībā nogrima Latvijas Pasts, samazinājās "civiliedzīvotājiem" pieejamie dzelzceļa reisi un autobusu satiksme, un tie daži smukie ceļi, kurus uzbūvēja Šlesera ministrēšanas laikā, neatsver to mazvērtības sajūtu, kāda pārņem, pārvietojoties pa, teiksim, Igaunijas ceļiem.
.Esma.
.
Nu taču beidziet tos cilvēkus kritizēt. Labāk svētījiet,tad kaut kas var mainīties uz labo pusi. Ja jūs zinātu cik izrunātam vārdam ir liels spēks,tad jūs tiešām pusi dzīves labāk klusētu ,nekā runātu tos ļaunos vārdus,kas kā bumerangs nāk pašam runātājam atpakaļ ,un trāpa tieši sirdī. Taču esiet saprātīgi,un apdomājiet ko izsakiet.
Archa Valm.
A
Man tiešām ir jautājums - kur šie eksperti bija, ka vajadzēja vērtēt Godmaņa komunikāciju? Tā bija laba?! Interesanti arī zināt, kādi ir tie kritēriji, pēc kuriem novērtējama premjera runātprasme? Jābūt ar dramatisku ģīmi un jābārsta spilgti epiteti? Nafig? Pamatojiet! Viss tas ekspetu vērtējums ir tāds "mums liekas.." Kāpēc? "jo tā ir bijis pirms tam". Ejiet ellē.
cits eksperts
c
Nu Zandera komunikācijas prasme jau nu arī neliecina par eksperta cienīgām zināšanam...
trako māja?>Cik ilgi. 18:0
t
ja dzer, uzkod :) tad tik ātri nereibst :) man domburs gan nepatīk - neinteliģents, nemācīts zābaks, tāds pats kā šlesers.. katrā vārdā izglītības un audzināšanas trūkums spiežas kā īlens no maisa ārā.. ausis sāp klausoties šos 'domas gigantus' turpretī dombrovskis ir inteliģents, kluss, savaldīgs, patīkams.. tieši tāds kādam premjeram jābūt.. un runā sakarīgi, starp citu.. iespējams, ka dombrovskis nespēj izteikties pietiekoši prasti, lai viņu saprastu visi alkohola apdullināto smadzeņu īpašnieki un palīgskolas 5.klases audzēkņi, tomēr vairumam tas, ko viņš saka, ir skaidrs tai daļai, kura dombrovski nesaprot, varbūt vajag nodrošināt surdotulkojumu? kur pēc katriem 2 vārdiem jāieliek arī.. bļin.. bļin.. bļin... citādi viņu 'smadzenes' nespēj runu bez 'intonācijas' un žestiem uztvert īstenībā ar dombrovski latvijai ir paveicies vairāk nekā esam pelnījuši, diemžēl, viņam nav labas/līdzvērtīgas komandas, bet, ja būtu..
Cik ilgi.
C
Pardon,sajaucu rakstus un tēmas. Uzslava Domburam un Burkovskim ,avansā.
Cik ilgi.
C
Kad vienreiz beigsies tā apsaukāšanās pret cilvēkiem,kuri jūs nekādi nav aizskāruši. Viņi nav izčiepuši jums naudu,nav sabojājuši jūsu dzīvi .Ko viņi pret jums noziegušies,ka jūs atplešat savas lauvu rīkles,un esat gatavi viņus saplosīt. Ir jāfiltrē ar galvu .Viņi izsaka savas domas un vērtējumus,jo tas ir viņu darbs. Liekiet viņiem mieru.Man patīk Domburs,un viss.Domburs un Burkovskis ir vieni patiešām jēdzīgi žurnālisti,ka noliek uz lāpstiņām politiķus,ka šiem tik jāstotās,jo jautājumi kodolīgi,precīzi noformulēti. Kurš tad ir vēl labāks.Katram savs domu piegājiens,katram sava taktika.Lai veicas!
Dikļu pils
D
Man patīk Dombrovskis un es saprotu visu, ko viņš saka. Pēc demagoga Kalvīša un histēriķa Godmaņa man ir sajūta, ka valsts ir normāla veča rokās, kurš ir gudrs un īstenībā ļoti drosmīgs.
beta
b
Man gan patīk, ka ministri runā "nepieķemmēti" un ekspertu nesamācīti. Vieglāk orientēties, kas ir kas... Atslēdznieks gan ir Stendzenieka sadīdīts, runā ka dresēts lācis. Vai tad Latvijai ir ir labāk, ka tāda veidā apčakarēs tos, kas tik uz ārējo orientēti, ievēlēs to dresēto lāci un tad paši atkal šausmināsies... Un krīzes apjoms Latvijā, nudien, nav atkarīgs no Dombrovsks spējas vaibstīties un bolīt acis...:))) Sis nav īstais brīdis, kad "ekspertiem" treneties uz dzīviem ministriem, lai trenējas viens uz otru...
riņķī apkārt
r
V.Dombrovskim runu laikā vispār neesot intonācijas un sejas mīmikas. Viņam neraustoties neviens vaibsts,viņš runājot klusi, ar nopērta suņa sejas izteiksmi ++++ smieklīgi. Cilvēkam ir pietiekami izkopta sarunu valoda, bet ar žestiem vairāk sazinās zvēru dārzā. Vajag klausīties un domāt līdz, nevis skatīties acīs un gaidīt šovu. Pilnai laimei vēl tikai visādu "saziņas speciālistu" mums pietrūka
Nuja
N
Pie velna tos ekspertus! Viņi meklē ministros sejas izteiksmes un runu veidus, kad jāmeklē ir rezultztīvi padarīti darbi! Lai tie ministri vaibstās kā grib, ka tik velk valsti no bedres ārā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Ministru vērtējumi vortālā www.7guru.lv

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas