Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Eksperti: premjera izteikumi varētu ierobežot cilvēktiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām vēl ir laiks. Vai Jūs padomāsiet ? Ja ne Jūs, kurš tad?
jautājums
j
. Kāpēc Saeimas MāJA ir uzskatāma par latviešu tautas svētumu? Pirms tam tajā pašā mājā bija LPSR Augstākā Padome un sēdēja komunisti (visādi Vosi.) Ko, tad māja nebija svēta vai arī bija? 2. Ja svēti ir Saeimas logi, vai svētas ir arī Saeimas ēdnīca un tualetes? 3. Kāpēc tautai ir jāuzskata Saeimu par svētu, ja Saeima neuzskata par svētu kalpošanu savai tautu? 4. Kur vispār ir pateikts kuras mājas mums ir svētas? Varbūt Ministru kabinets mums arī ir svēts? Varbūt svēta tomēr ir ideja nevis māja? Un idejai logus izsist nevar Un varbūt protestējot par idejas nodevību vakar tika sisti logi? Latviešu zēna acs bija vienīgie īstie zaudējumi manai tautai vakardienas notikumos .
Juris
J
Nost diktatoru Godmani!!!!!!!!!!!Visa vaina jauzņemās viņam!Cik ilgi viņš ņirgasies par pingviniem!!!!!!!!!!!
Atvainojos, bet
A
Ja kāds man grib iestāstīt, ka tas, kas notika vakar no 17.10 bija uz mierīgs mītiņš vai mierīga demonstrācija, tad turpmāk atļaušos šim cilvēkam neticēt.
elzza
e
Sāk izskatīties pēc VDK darbībām PSRS laikos. Taisīja lietas uz nebēdu arī par mazākiem pārkāpumiem pret tiem, "kas nav ar mums ir pret mums"
Vai ne tā.
V
Vai valsts varai ir atšķirīgi likumi no tautas,ka tautai tie jāpilda, bet otri var rīkoties kā ienāk prātā.Tik nesamērīga atšķirība starp algām.Vieni , valsts vissmagākās krīzes laikā,pie kuras paši līdzvainīgi, var dzīvot kā nieres taukos,bet tautai jāskaita kapeikas,un jādzīvo uz nabadzības robežas.Sī netaisnība arī novedusi tautu līdz tādam izmisuma solim.
Nemiet vērā!
N
Neaizmirstiet,ka tās ir tikai cēloņu sekas.Es nosodu vandālismu un huligānismu. Ko gan jaunieši labu redz no pieaugušu cilvēku puses ,kas ir mūsu saimā, kuriem tauta uzticējusi vadīt valsti tautas interesēs,bet viņi to neņem vērā.Ja jaunieši redz,ka mūsu valdība var ignorēt tautu,neņemot vērā tautas izvirzītās prasības,piekopjot visatļautību,darīt kā grib,nerēķinoties ar tautu,tad jaunieši rīkojas līdzīgi,un arī neko vairs neņem vērā,un rīkojas kā ienāk prātā.Tās ir līdzīgas izpausmes,bet ar dažādiem līdzekļiem sasniegtas, un seku apjomiems protams arī atšķirīgs,bet gala iznākums ir nevienlīdzīgs,tiek grauta mūsu Latvijas valsts. Katrai tautai būtu jāciena savas valsts vara,un būtu tai jāuzticas tai ,bet vai mūsu valsts vara ir savas tautas pusē un interesēs,par to mums katram jādod atbilde sev.
Andis
A
Vakardienas pasākumam nebija pirmās un otrās daļas! Saeimas ēku vajadzēja sākt ieņemt nedaudz ātrāk, tad būtu piedalījušies atbraukušie lauku ļaudis un revolūcija būtu notikusi!!! Nākošreiz IZDOSIES!!
sasha
s
tiks piegrieztas skruves. tads bus praktiskais rezultats.
!
!
Tās ir tavas tiesības, banalizēt notikušā iemeslus un sekas, un tagad tēlot skribentu. Un viss.
ZuM
Z
es domaju, ka Godmanis un Co loti labi saprot, kas ir kas. Patreizeja bridi viniem ir izdevigak visu sajaukt viena putra, lai neviens neko nesaprot, lai noverstu uzmanibu no mitina pieprasita "godigu valsts parvaldi" u.c., lai nomelnotu mitina dalibniekus, opoziciju un galvenais, saglabatu savas varas pozicijas. Si reakcija no valdoso puses ir mulkiga, jo vini cer, ka uzkersimies uz si aka un neko nesaprotam. Tadel tautai patreiz ir jabut modrai, jaseko lidzi visam, kas tiek pazinots un jaanalize notikumi pec to butibas, nevis pec ta, ko teicis viens vai otrs.
ZuM
Z
domaju, ka Godmanis un Co loti labi saprot, kas ir kas... vienkarsi ir izdevigi visu sajaukt viena putra, lai neviens vairak neko nesaprastu, lai nomelnotu opoziciju un tos, kuri velas, lai vinus uzklausa (mitina dalibniekus), lai noverstu uzmanibu no mitina pieprasitas "godigas valsts parvaldes" u.c., bet galvenais, lai esosie varetu saglabat savas varas pozicijas. Drizak ir mulkigi no valdoso partiju puses domat, ka tauta neko nesaprot, un uzkersies uz vinu apgalvojumiem. Tadel tautai patreiz ir jasaglaba modriba un jaanalize visus izteikumus pec butibas.
Ludis
L
Tās IR manas cilvēktiesības- izdauzīt logu RB veikalam un vienreiz riktīgi piedzerties par brīvu ... :D
Hmmm...
H
Cilvēktiesības? Grautiņi un demolēšana??? Tādas "cilvēktiesības" Eiropā ir ievazājuši nelegālie imigranti, atcerieties Parīzi.
poohstick
p
Vārda brīvība ir patiesi galvenais Latvijas ieguvums pēc neatkarības atjunošanas. Ja tā tiks apdraudēta (un ir zināmas pazīmes k kāds to vēlētos), tad Godmanis laikam nesaprot, ka viņš varēs skaitīt minūtes, kas viņam atlikušas PM krēslā. Šitie Godmaņa pekstiņi vienkārši vairs neies cauri!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas