Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Eksperti: tēvzemiešu klipā atražoti stereotipi par krieviem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marika
M
reklāmai šķiet vajadzētu būt orientētai uz draudzību, ne šķelšanos. bet esmu no ļoti daudziem krieviem dzirdējusi nicīgu attieksmi pret latviešu valodu. piemēram, ka tā nav nepieciešama Latvijā. arī aizejot uz frizētavu man nācās pateikt ka es vēlos griezt matus krieviski, jo kad lūdzu matus nogriezt friziere teica ka nesaprot. es protams vairs to salonu neapmeklēju, bet tādu attieksmi nācies saņemt bieži.
normāli
n
Kas tur slikts? ja ļaunums nāk no viņu puses,vajag brīdināt.
Nja
N
Kāds tajā urlā sevi saskatījis? Tiešām nejūtos vainīgs.
Voldis
V
Lielisks klips. Un kā naglai uz galvas
Mija
M
Ja es būtu Latvijai lojāla, sakarīgi domājoša krieviete, es justos aizvainota un sāpināta. Tie, kuru garīgā mājvieta atrodas aiz austrumu robežas, par šādu klipu tikai priecājas. Tēvzemieši atkal izvilkuši no pažobeles naida kulītes- īstais laiks ir pienācis, Ziemassvētki...
cerība
c
Pasludināsim par valst valodām arī zviedru, poļu un vācu! Jo tie arī kādreiz okupēja Latviju!
xxx3
x
Ir speki kas uzkurinot aizdomas un neuzticibu vienai tautai pret otru varetu uz to kaislibu vilna noklut saeima vai valdiba. BET taisniba ir cita ne PCTVL ne TB/LNKK neko vairak ka tusu stereotipu klaigasanu saviem veletajiem nepiedava. UN PENSIONARI KA IR ZEM NABADZIBAS SLIEKSNA TA ARI PALIKS!
Jap
J
Ja runa ir par krieviem, kas Latviju okupēja 3 reizes, tad kādu pozitīvu attieksmi var gaidīt? Ja nu vienīgi latviešiem raksturīgā stilā nedarīt neko un vēl pasludināt krievu valodu par oficiālo savā valstī - Latvijā.
hmm
h
Ja jau Latvijā latviešu valodu dzird tik pat bieži kā krievu valdou, tas nozīmē, ka ir laiks krievu valodu pasludināt par otru oficiālo valodu Latvijā.
Douhhh
D
patiesiibaa shaads aicinaajums ir diskriminaacija pret preceem no citaam EK daliibvalstiim - un latvija tachu ir apnjeemusies ieviest prechu briivu apriti... nerunaajot jau nemaz par to cik negliiti ir paraadiit sliktaa gaismaa citas tautiibas vai valodas cilveekus, tieshaam kauns - tagad kriizes laikaa latvieshiem krieviem un visiem kas vien dziivo latvijaa ir jaabuut vienotiem un nav svariigi kaadaa valodaa viens ar otru runaa, galvenais ir cieniit vienam otru
Lex
L
Stulbie tēvzemieši. Kā tad viņi iemācīs krievus mīlēt Latviju, ja šitā viņus apbižos? Nezinu, kā citi, bet es noteikti apvainotos, ja kāda krievu partija uztaisītu tamlīdzīgu reklāmu, tikai izmantojot Krievijā dzīvojošus latviešus...
skumji
s
Vakar beidzot ieraudzīju. Un palika ļoti skumji...par Tēvzemiešiem, kas laikam neapzinās, ka ar naida sēšanu latvietību diez vai nākamajās paaudzēs ir iespējams ieaudzināt, un arī cieņu no citu tautību puses diez vai tādā veidā var izpelnīties. Kas to reklāmu taisīja? Tiem cilvēkiem arī ir tādi paši uzskati? Jeb ir tik viegli pārkāpt savai sirdsapziņai un taisīt vienalga ko, ka tik maksā...
informācija
i
Par Saskaņas Centra piedāvātājiem LR Satversmes grozījumiem, kas paredz vēlētājiem un LR Prezidentam tiesības atlaist Saeimu nobalsojuši 45 deputāti, pret--9, atturējās--42. Līdz ar to tie netika nodoti izskatīšanai komisijās.
>>>
&
Nejauc to tur ar šito te. Nekādas asimilācijas nav, ja neskaita PSRS laikā notikušo mēģinājumu no visām PSRS tautām izveidot "padomju tautu - jaunu vēsturisku kopību", mūsdienās vairāk zināmu kā "krievvalodīgie nabaga apspiestie".
krieviete
k
"Paskatieties kaut vai uz Krievijas karogiem, kas lepni plīvo pie mašīnām" Jusu noverojums ir pareizs, bet te trukst vel viena objektiva noverojuma, proti, kad sie karogi masveidigi paradijas tajas masinas? Atbilde: pedejos gados... Jus negribat uzdot sev jautajumu kapec? Atbilde: cilvekam ir jaidentificejas ar kaut ko, musu valsts - Latvija skaidri radija signalus jau no 90iem, Jus neesat museji, Jus neesat mums vajadzigi, Jus neesat Latvijas pilsoni un tml, sis klips ari viens no tadiem signaliem, krievi- nav Latvijas patrioti, un nevajag brinities, ka pec tadiem klipiem Jus arvien biezak redzesiet krievijas karogus masinas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


Videoklips TB/LNNK mājas lapā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas