Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eksprezidente satriekta par ieceri likvidēt Latvijas institūtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
Ja LI zinātu, kāds Latvijas tēls ir jāveido, tas strādātu efektīvi ar mazu finansējumu, vēl vairāk, tas spētu darboties arī bez finansējuma. Manuprāt, lozungam, kuru LI jāreklamē, ir "Latvija - izdzīvošanas skola!'. Manuprāt, skan cool, labāk nekā Malaysia - truly Asia. Darbiniekiem LI jāapmierinās ar mazumiņu, pēc darba beigām jāiet lūgt ubagu dāvanas ar dziedāšanu, muzicēšanu, saprotams, ar saukli "Jūsu dāvanas - Latvijas tēlam". Latvijas institūts var pliks sabildēties uz 2010.gada kalendāru - plikums te vienlaicīgi būs ne tikai reāli fizisks, bet arī pārnestā nozīmē "Tie nav mūsu plikumi - tā ir latvju kailā dvēsele!" Ubagojoša valsts institūcija, tas būtu superprojekts, kas emocionāli iespaidotu un iedvesmotu daudzus, jo neviltota pašaizliedzība augstāka mērķa labā pārliecina. Tā nav rutīna, tā ir unikāla. Lai spārno Asīzes Franciska darbi!
monitors
m
Tam roku, varbūt negribot, ir pielikusi pati VVF, kad 2004. gadā nostājās gāzētāju pusē, kas gāza Repšes valdību, kas bija uzsākusi izdevumu samazināšanas politiku. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- Kā algas sev pielika, atceros, kā izdevumus samazināja, neatminos.
balelins
b
Es savukart esmu satriekts par eksprezidenti, KO LATVIJAS INSTITUTS IR PAVEICIS LATVIJAS LABA? ka vareja notikt ka Latvija ir tik daudz dazadas institucijas un visas KLUSEJOT noraudzijas ka tiek izvarota izzagta Latvijas ekonomija.
vientiesīc
v
Varbūt Vaira varētu iet atpakaļ LI vadītājas amatā un strādāt par velti?
cits
c
Vismaz Latvijas tautai no sii instituta ne silts ne auksts.
Kā tad
K
"Neizskaidrojami un nelietderīgi" tēriņi ir Latvijas nodokļu maksātājiem - jāuztur komfortablos apstākļos visi bijušie prezidenti.
Krekls
K
Katrams savs krekls tuvāks. Likvidējam slimnīcas skolas, korus... Tikai līdz blēžu likvidēšanai nekādi netiekam.
cita VVF
c
""Nelietderīgi tēriņi"- tā viņa teica? Valsts piešķirtie Eksprezidentu superdzīvokļi, milzu pensijas u.c. bonusi - tie ir nelietderīgi tēriņi." Pilnībā piekritu.
VVF
V
Vot labi ir VVF - saņem labu pensiju (šeit un Kanāda) un var veltit laiku institūtiem. Parējiem par savu pensiju vel būs japarupējas (ja nodzīvosim).
no Ogres
n
Vienigi, nesaprotu ko man kā - parastam mirstigam cilveciņam dod LI.? Un daudzas citas Valsts Organizācijas. SIA "LV Valsts" ir Ļoti,Ļoti ... tālu no pasaules izpratnes: kas ir demokrātija; kas ir valsts sociālā atbildiba par saviem pilsoņiem; kas ir bērni un citas soc. grupas (kā? palidzēt ģimenēm ar bērniem); kā neiznicināt nodokļu maksātājus (juridiskas un fiziskas personas); utt ............ UN TAD BRINAMIES (valdibā sēdošie vietējie "knariņi" un no āRZEMēM atbraukušie "knariņi") KāPēC TAUTA BRAUC PROM ?????
Alex
A
Ja kāds ārpus Latvijas ir kaut ko dzirdējis, tad tie ir: Prāta Vētra, diriģenti, dziedātāji, kori un sportisti, pirmkārt Ernests Gulbis, jo viņs neietilpst kādā nebūt komandā.
oh
o
Astoņus (!!!) gadus Jūs ļāvāt briest tiem sūdiem, kuros nu nogrimst Latvija:(((
Teodora
T
"Nelietderīgi tēriņi"- tā viņa teica? Valsts piešķirtie Eksprezidentu superdzīvokļi, milzu pensijas u.c. bonusi - tie ir nelietderīgi tēriņi.
juris.
j
nepatiesas ziņas sniedz ,nav bijusi viņa ši institūta vadītāja , ,patīk diži izrādīties , kaut mums visiem ir skaides ko viņa grib.
juris.
j
būtu labāk paklusējusi , apnikusi tava izrādīšanās , mums ir savs ministru prezidents , viņszin kas jādara , visu cieņu viņam , bet tev nu nevajag gan triekties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas