Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ēlerte: TV5 raidījuma vadītāja jautājums bija amorāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
kad Elerte kluva par kultūras ministri vai tas nebija amorali,, lai nu kurs moralizetu un Mamikins malacis ,vienīgais kurs saka ka ir, nevis runā aplinkus un nepasaka neko ka DOMBROVSKIS
Эгил
Э
Человек пишет: «Вы бы еще предложили давать гражданство только тем, кто лоялен к Латвии» Видимо именно это имеет в виду организация ЗАПЧЕЛ, когда требует вернуть права СССР. Понимаете ли разницу между гражданином СССР и гражданином страны ЕС?
Vidvuts
V
Dumja Ēlerte nesaprot jēgu analītikā un pilsoņa pienākumus. Būtu ņēmusi piemēru no Mamikina kunga kurš izgaismo naidīgās sabiedrības uzskatus.
lasitajs
l
Ka var vesturi interpretet? Vesture tas ir fakts,neapgazams fakts. Un uzdot sadu jautajumu-tas bija aprobezoti,neetiski,amorali,provocejosi,netaktiski. Mamikins nav nedz macijies nedz lasijis Latvijas vesturi. Un sos provokativos jautajumus etera,kuru skatas tukstosiem cilveku,nedriksteja uzdot. Tas izraisija nesaskanas,neglitas replikas,savstarpejus apvainojumus starp skatitajiem. Ta vairs nav demokratija,ta ir vienas cilveku dalas apslepta kudisana pret otru. Starp citu vina raidijumi agrak bija pienemami,bet tagad ir loti mainijusies. Varu tikai iedomaties -kadel?
Sisī
S
Šausmīgs sievišķis - un viss!
arturs
a
patiesiiba taa kozhas aciis, taapeec taads uzbudinaats?
paragrāfs
p
Nu izskatīt Žurnālistu savienībā VIŅA RĪCĪBU vajadzētu noteikti. Būtu arī iemesls skatīt pārkāpuma lietu tālāk tiesā. ĒTIKAS KODEKSA DAUDZI PUNKTI IR PĀRKĀPTI.
praktiķis
p
Interesanti kādu jautājumu un atbilžu variantus nākamā gada 4. jūlijā piedāvās Mamikins par holokosta iemesliem?
Vau, cik patīkami!
V
Ko teiksi , sarmucīt, par saviem lolojumiem no Vienotības? To jau šitie jefiņi var izdomāt, jo darba nav , bet pensijas vecumu pagarina... Laikam grib, lai vairāk jauniešu izbrauktu uz ārzemēm. Stulbeņi- nelieši no JL...
?
?
Vienīgā rieva tev ir tur kur beidzas aste. Vai Izraēlas valsts pastāv 500 gadu? Pamēģini uzdot jautājumus par viņiem. Tad tu sapratīsi, kas ir tauta.
SWSS
S
Pa muti okupantiem!
visu cieņu
v
Paldies,Sarmīte,ka raksti Dienai!!!
un
u
Par to es arī runāju ar tevi, par ko tu iesāki - par pakaļām. Nepatīk? Tad ievēro, citiem arī.
Kaplis
K
Ir starpība starp cenzūru un tādu rīcību, pret kuru iespējams ierosināt lietu par nacionālā naida celšanu. Lai Petrenko vai Mamikins šo pašu jautājumu pamēģina uzdot Igaunijā un Lietuvā, Itālijā, Ungārijā, Austrijā! Tikai Latvijā sabiedrība pati pieļauj, ka kaut kas tāds notiek. A kur tad Sarmuks ar saviem augstajiem ētikas standartiem bija agrāk? Pati tādus petrenko izaudzinājusi, mamikinus kā "labos (?) krievus" aizstāvējusi.
fakts
f
to stāsta autore Korekti, precīzi mērķī!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas