Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Enerģijas recepte ražotājiem un valdībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Ja (kā to raksturo "Kaspers") "uzņēmēji ne velna nejēdz no enerģētikas", tad lieta ir labojama. Daži ceļi, kā to veikt, ir norādīti šajā rakstā. Daudz bēdīgāk ir, ja "ne velna nejēdz no enerģētikas" vai varbūt ne velna NEGRIB sajēgt no enerģētikas tie, kas izstrādājuši belestriku sauktu par NAP. Tad vienīgais līdzeklis, kas atliek, lietojot raksta tēlainos salīdzinājumus, ir ķirurģiska iejaukšanās. Pie tam nekavējoša.
Loģika
L
Konkrētais nap ir derīgs pamatskolniekiem, lai skaidrotu ko nozīmē valsts attīstība.
pilsonis
p
Esmu lasījis NAP gribēdams būt patriotisks. Teikšu vienkārši - filozofisks sacerējums! ...Kurš gan negrib dzīvot labi? Tāds dokuments ir vajadzīgs mežoņiem, kuri pēc dabas ir destruktīvi un vajadzīgs skaidrojums, kas ir labi.
Kaspers
K
Blumbergai, droši vien, ir taisnība, uzņēmēji ne velna nejēdz no enerģētikas, saimnieko uz labu laimi. Uzņēmumos pat nav nekādu speciālistu, kas nodarbotos ar izdevumu analīzi. Uzņēmuma vadītāji ir apbrīnojami pašpārliecināti par savām pārdabiskām spējām visu redzēt un aptvert. Tāda uzņēmumu vadītāju uzvedība iedzen depresijā uzņēmuma personālu, kas gan redz un saprot, bet ir bezspēcīgs palīdzēt un ietekmēt notikumu gaitu. Uzņēmuma vadīšana prasa zināšanas, kuras jaunizšķīlušamies vadītājiem nav. Naudīgie mēģina vadīt gan šo , gan to, bet galu galā nevar neko.
uznemejs
u
Cien.kundzei ir dala taisnibas, tachu ari shi energoresusrsu tapishanas plana istenoshana diez vai izglabs uznemumu situacijaa, kad darba algu palielinajums gadaa tuvojas teju 20-30% limenim (videjais valstii) un inflacija ir ar divciparu skaitli, kas pie kam ir augstakaa ES. Diemzel ir parak daudz citu kriteriju, kas bremzee uznemejdarbibu- uznemejam no savas kabatas jamaksaa darbiniekam, kursh slimo 10 dienas (oi, ka musu uznemumaa tas ir populari stradnieku viduu!!!), neapliekamais minimums, kas joprojam ir pats mazakais ne tikai Baltijas valstis, bet visaa ES. Shadus faktus varetu uzskaitit vel un vel. Diemzel, bet lai kaut ko glabtu, ir jadara dauz kas vairak, nekaa tikai jasak taupit energoresursus- ta ir investicija ilgterminaa, tachu mulkim tikai nav skaidrs, ka tieshi shis gads bus masveida bankrotu gads uznemumu viduu Latvijaa. Un sheit diemez neredz nekada atbalsta no Valdibas. Zel!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas