Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

EP vēlēšanām sarakstu līderi izraudzīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gunca
g
nozelojami,ka pat JL ir izvirzijusi saiemas deputatus, par kuriem sen jau nav dzirdets. Manuprat taja partija ir lielaks potencials
ierednis no EP
i
vienreizeji, cik daudz tagadejie saeimas deputati taisas kandidet, pat no JL ! Cilveki, - veletaji, Eiropas Parlamenta no mazas valsts ir javel gados jauni, izglitoti un energiski cilveki. Varbut ari tadpec tads Dombrovskis ir izdarijis biskin vairak neka citi. Jo mazas valsts deputati aizsatvet Latvijas intereses var tikai :ar lielu darbi, aktivitati, speju dibinat konaktus ar citam valstim un speju but pietiekami nekaunigiem. To ir pieradijusi sie pirmie pieci darbibas gadi. Tadel, es ,ka neatkarigs noverotajs, aicinu latviesus izveleties balsot par jauniem cilvekiem, no jebkuras listes, par tadiem , kam ir laba izglitiba un kuri runa labi anglu un francu valodas.
lno
l
Muižniece, Rivža, Paegle, Andris Bērziņš u.c. darītāji, baidoties no sabiedrības dusmām, meklē vietu tālāk no Latvijas:)
ABC
A
Izvirzīt trulo ekskursanti un prasto intriganti Vinetu Muižnieci? TūPlisti patiesi ir ar maisu pa galvu dabūjuši
rere
r
LV EP DEPUTATI NEKO NEDARA,LAI LABOTU JL KĻŪDASPirms 4 minūtēm fakti 18:09 06.Feb. „Jaunā Laika” premjerministrs parakstīja ārkārtīgi neizdevīgu dalības līgumu ES. Latvija pateicīgi piekrita saņemt krietnas piecas reizes mazākus eirofondus uz vienu iedzīvotāju, nekā saņēma Grieķija, Īrija un Portugāle. Latvijas zemniekiem pieejamie eirofondi ir sešas reizes mazāki, nekā Nīderlandes zemniekiem. Turklāt vēl arī stipri mazāki kā igauņu un lietuviešu zemniekiem. Šos „sasniegumus” raiti parakstīja arī Vaira Vīķe - Freiberga. Laimes lāča vadātājs mums nepalīdzēs, kaut ievērojama sabiedrības daļa gatava kā aitu bars mesties pakaļ kādam vadonim, un atkal uzkāps uz grābekļa.Lielais to cilvēku daudzums, kas uzticas VVF mani dara bažīgu.Tieši šī persona ir līdzvainīga mūsu pašreizējā bēdīgajā stāvoklī, un darīja pārāk maz,(lai neizteiktos stiprāk), lai mēs nebūtu tur, kur esam . Ziņot redakcijai »arī sava veida protests pret NEIZDARĪBĀMPirms 50 sekundēm Par EP deputātiem es balsošu IEMETOT TUKŠU APLOKSNI ,tā pierādot , ka manās acīs šie deputāti ir TUKŠA VIETA ,jo es neesmu dzirdējis NEVIENU VĀRDIŅU manas LATVIJAS zemkopības aizstāvībai ,ko salaida dēlī JAUNĀ LAIKA VALDīBA AR MINISTRU puķi azotē.
pupa
p
Rubiks gan tur būs bētē , angļu mēlē ne špehajet, a mīļā krievu - tur nav modē.
Briselē
B
redzēju, cik nopietni un ar lielu slodzi strādā Dombrovska kungs. Jauns, izglītots, enerģisks un gribošs palīdzēt savai valstij. Arī Kušķa kungs bija savā vietā. Par rubikiem vai ždanokām katram skaidrs, ka cīnīsies par savu vēlētāju tiesībām, nevis par Latvijas valsti. Ko varētu dot Paegle, kas, neskatoties uz savu rietumniecisko mentalitāti, pilnībā pakļāvās tautas iznīcinātājiem savā partijā. Arī Muižniece ir nekaunības kalngals, kas domā tikai par sevi un saviem maizes devējiem, un nicina mūs - kvaukšķus. Pilnīga sabrukuma brīdī vēl čiepst par TP pareizo nostāju, ko nu redz vien viņa pati. Tikai jaunus, izglītotus, morāli nedegradētus, bet no sirds strādāt un palīdzēt valstij gribošus, nevis sev meklēt labumus, bet mums. Tādus vajag ievēlēt.
Duda
D
Beediiga taa aina izskataas... Briselee mums tomer vajadzeetu cilveekus, kuri rubii fishku; tur idiotismu aatraak 'diagnosticee'...
Rivža!?
R
Nu gan zemnieki galvu saspieduši! Kurš tad neatceras, kā viņa kā izglītības ministre jau izgazās?
????
?
Kur tad jaunās sejas? šie kungi un dāmas Latvijā jau pierādījuši to, ka tauta viņiem ir vienaldzīga , tad kas būs Briselē? Vai tā ir tikai silta vieta un laba nauda?
Kāpējs
K
Atis Lejiņš kandidē. Baigi kruti tomēr..
slātaviešu-čangaliešu
s
- pat, ja visa dusmīgā publika par vienu pašu Rubiku nobalsos, pārējie visi (uz atlikušajām vietām) ietiks no SAIMESPARTIJAS CENTRĀLĀS KOMITEJAS.
Oskars
O
Kā man tie VECIE KOMUNISTIPARTIJNIEKI APNIKUŠI ,kad viņi sāks PIETEIKTIES cūkām pakaļas tīrīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas