Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

EP vēlēšanās reitingu līderim SC uz papēžiem mīs Kalniete

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Par Kalnieti : plasa diplomatiska, starptautiska un ES pieredze, daudz starptautisku kontaktu, iespaidigas darba un organizatoriskas spejas, butu ietekmiga EP arlietu komisijas locekle.
Kjoze
K
I/Godmanim vieta cietuma, bet ne EP. Godmanis ir jatiesa un jasoda par to, ka vina vadiba tika uzsakta Latviajs vlsts izlaupisana, tautsaimniecibas iznicinasana un genocids pret latviesu tautu. Zdanaka, kura ir, visticamak, Godmana nacijas parstave, ir jatbrivo no Latvijas pilsonibas un janosuta uz dzivi pie savas nacijas parstavjiem uz Izraelu.
cenzējat?
c
Redz, ka'un ska, ka nav cenzūras , bet pantiņu par SVF cenzē! Paši vien viņus vēlējām, ticējām meļiem un zagļiem, Nu viņi savu panāca, naudas viņiem kā spaļu. Bērns, kuram iešauj pa dibenu, nākošreiz zinās, ko nedrīkst, Latviešu tautiņa vientiese- tikai par labējiem vēlē. Tie, kas pārdeva Latviju Melnajam Valūtas fondam, Vēl viņi runā bez mulsuma, vēl viņi tēlo, ka dara. Patiesība kā vērmeles - rūgta, bet negrozāma. Mēs savā dzimtenē nabagi, vairāk nekā pēc kara.
cenzējat?
c
Kur Rubiks - tur kārtība, kur Godmanis - tur bankrots, kur Kalniete - tur kašķis!
Lopā
L
Par tiem kas jau līdz šim bijuši pie varas nedrīkst balsot. Vai tad rezultāts nav redzams? Godmanis, Rubiks un pārējie - kāda jēga no viņiem ir kādreiz bijusi ko? Vai jūs varat pateikt ka viņi ir par mums rūpējušies kā par tautu? Vai jūs domājat ka viņi kaut kādā brīnumainā veidā palīdzēs Latvijai pašiem esot Eiropā, un necentīsies turēties pie 7000 EUR algas? Mēs esam situācijā kad vecā domāšana vairs neder. Šie te kandidāti nedrīkst iegūt mūsu balsis!
espats
e
to citaats. Viss pareizi uzrakstīts. Kalniete bija Ārlietu ministre, kad stājāmies ES. Es balsoju pret, jo paredzēju, ka būs vēl lielākas ziepes. kā bija ar PSRS. Dzīvojam vēl sliktāk, kā pirms iestāšanās ES. Eirodeputāti arī tik kostīmus solos deldē un neko nedara, kad stājamies ES, tad arī tik solīja zelta kalnus pēc iestāšanās. Tie ķēmi augšā ir domājuši tik un vienīgi par sevi, bet ne par tautas labklājību. Nebalsošu ne par vienu, kas ir bijuši pie valsts stūres visus šos 18 gadus un ir ieveduši mūs purvā dziļā. Protestējot pret mūsu augšu stulbo politiku, balsošu par RUBIKU, viņš vismaz ir daudz godīgāks par daudziem pašreizējiem tautas kalpiem, un nav zaglis.
MS
M
PAR jauno laiku.
emis
e
es par Sabiedrībai citai politikai un Andrējevu!
Ritvars
R
Pirmkārt, barjeru rēķina no tiem, kas balsojuši, nevis visiem balsstiesīgiem. Attiecīgi aptaujā korektāk to rēķināt nevis no visiem aptaujātiem, bet no tiem, kas atklājuši, par ko balsos. Otrkārt, barjeru piesaukt vispār ir bezjēdzīgi, jo dabīgā vēlēšanu sistēmas barjera 8 deputātiem un nepāŗa dalītājiem ir augstāka par 5%.
fg
f
Esmu gan. Lejiņam pietrūkst tieši tā, kas - man par šausmām - piemīt Rubikam: dedzīgums, kaisme, aizstāvot SAVU (man pilnīgi nepieņemamo) pārliecību, vitalitāte (jā, viņa gados), pat azarts. Lejiņš ir pārāk lēnīgs, parāk gurds, pārāk neass. Un ja nu tās (vismaz kāda) tiešām būtu arī manas īpašības, tad es jau arī negrūžos politiķos. Tie tomēr no sākta gala bijuši oratori, tribūni, trauksmes zvani (!). Nu, nav man tā. Un Lejiņam arī...
lno
l
viņš ir vecs, naivs, neapķērīgs un ... nekāds. ___________________________ Esi pārliecināts, ka neesi pieraksījis Lejiņam savas īpašibas? Rubiks daudz vecāks, bet, lūk, ar augstāko reitingu:)
fg
f
lno » nlo » lno 11:56 12:03 Interesanti, kāda vaina Lejiņam? -------------------------------------------------- ----------------------------------------- Lejiņam nav nekādas vainas, atskaitot to, ka viņš ir vecs, naivs, neapķērīgs un ... nekāds.
Polšs
P
"Izpratne par Latvijas attīstību un vietu Eiropā - perfekta" Tādā gadījuma Sandra ir unikāla - viņai vienīgajai IR izpratne par šo tēmu. "Vieta Eiropā, Latvijas nākotnes un attīstības izpratne" - tās ir vistukšākās šodienas frāzes. Biedram Rubikam arī ir vienīgā pareizā izpratne par Latvijas PSR tālāko attīstību un izejas no buržuāzuskās krīzes muklāja. Citeim džekiem arī savas izpratnes. Tikai man kā losim nekādas izpratnes. Vienīgais, ko saprotu ir Latvijas vieta Eiropā. Te nav nekā sarežģīta. To noska ģeogrāfiskās koordinātas
EMO
E
VIENĪGAIS PAR KO ADOŠU SAVU BALSI ANDEREJEVU!!!! JO CITI SORRY BET NE SOLI NESTĀV KLAT!
Hugo
H
Par Visu Latvijai panākumiem kā vienmēr tiek noklusēts. Acīmredzot vecajiem blēžiem bail.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas