Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ernst & Young izstrādā pretkorupcijas plānu Attīstības departamentam

Plānu korupcijas risku apzināšanai un mazināšanai Rīgas domes pilsētas Attīstības departamentā pašvaldība pēc pēdējiem korupcijas skandāliem uzticējusi izstrādāt kompānijai Ernst & Young Baltic, kuras gala ziņojumu par šo departamentu sabiedrībai paredzēts prezentēt aprīļa otrajā pusē. Nav izslēgts, ka uzņēmuma pakalpojumus dome varētu izmantot arī citu departamentu plānu izstrādē. Ernst & Young Baltic jau izteikusi cenu piedāvājumu — no trijiem līdz pieciem tūkstošiem par vienu departamentu.

«Ja pašu departamentu pretkorupcijas plāni nebūs pietiekami labi, šāds solis varētu būt,» saka domes pretkorupcijas komisijas vadītājs Einārs Cilinskis (TB/LNNK), kurš marta beigās ar Ernst & Young Baltic par to jau runājis, pieminot Īpašumu un komunālo departamentu. Taču tas nenozīmē, ka tiks pieņemts viņu piedāvājums, jo vispirms deputātiem jāvienojas un tad jāsludina konkurss, tā Dienai norādīja E.Cilinskis.

Kompānija izteikusi arī piedāvājumu apkopot informāciju par visiem domes departamentu plāniem, kuru īstenošanu ieteicams veikt centralizēti, tajā skaitā valsts līmenī. Par šo pakalpojumu Ernst & Young Baltic vēlētos saņemt 10 tūkstošus latu, liecina domniekiem sagatavotā informācija.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas