Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

ES komisārs: naudas piešķiršana būs atkarīga no solījumu izpildes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
Pirmais ar ko tev vajadzētu sākt atmošanos, tas ir ar skaidru apziņu, ka no mūsu politiķiem te nekas nav atkarīgs. Otrais, ar ko vajadzētu sākt, tas ir saprast masu mediju lomu smadzeņu skalošanā, tas ir saprast kā veidojas sabiedriskā doma un arī tava naivā doma. Pēc tam, vajadzētu saprast, kurš ir prihvatizējis patiesību Latvijā, un tad arī līdz sorosa varai nonāksi. Ja tavos spēkos ir ietekmēt un veidot sabiedrisko domu un likt simtiem tūkstošu cilvēku ticēt kaut kam, tev pieder vara, tevi nevajag ievēlēt, tu stāvi ēnā un manipulē ar cilvēku ticību, tu manipulē ar pūļa apziņu un ietekmē tā rīcību. Politiķiem nav izvēles, viņiem ir jārealizē to, kam pieder masu mediji intereses. Vai ievēroji vienu interesantu parādību, vēl vasarā ēnu kardināli, masu mediju īpašnieki gribeja atlaist saeimu, tagad, kad to būtu izdarīt visvieglāk, neviens pat neiepīkstas un neko neorganizē. Zini kāpēc? Tāpēc, ka patreiz politiķi pilda viņu intereses un atlaist viņus nav izdevīgi, viņi aizņemas naudu un Latviju dzen parādu bedrē, viņi gatavi iegrūst parex miljardus valsts naudas, lai miljonāri un miljardieri nepakāstu savus noguldījumus. Šo miljonāru un miljardieru ķēdes suņi masu mediji klusē, jo ir pavēle neriet un netraucēt.
Eesti
E
We Estonians would like to offer you our island Ruhnu to deport there your three piglets-oligarhs; Ainars, Aivars and Andris. There would be an ideal place for them not to reach the money provided for the people of Latvia. Estonians will monitor cearefully how this money is spent and whether it is not getting into wrong hands.
neitro
n
Tad mums nekas nespīd, jo mūsu politiķi ir vienkārši ieprogrammēti uz solījumu nepildīšanu.
klusais
k
Kas par pašpārliecību - dot muļķīšiem padomus . Laikam būsi kādas transnacionālas kompānijas direktoru padomes loceklis vai kas tamlīdīgs. Tiesa visticamāk jau ,ka strādā par kādu krāvēju vai celtnieku , bet paldies par gudro padomu, noteikti ņemšu vērā...
klist baumas>> ABC
k
Es jau esmu arzemes.. man vispar smagi nosplauties ko jus tur Latvija darat.. Es varu vienigi jums mulkisiem dot kadus padomus.. NEESAT LOXI. Citadi tu ABC un tavi berni un bernu berni maksas Godmana paradus..
ABC
A
Un kādā veidā tad tu, mazo ēzelīt, atteiksies maksāt? Vienīgais veids ir emigrēt no Latvijas, diemžēl.
klist baumas..
k
Klist baumas ka Latvija atbildot uz nekaunigo SVF ricibu dodot miljardus KORUMPETAJAI LATVIJAS VALDIBAI tiks organizeta jauna partija un viens no galvenajiem merkiem bus NEATZIT PARADU UN ATTEIKTIES MAKSAT, ka pamatojumu izvirzot doma ka SVF zinaja ka Latvija ir viena no viskorumetakajam valdibam Eiropa, un ari SVF skaidri zin ka ieprieksejais G24 kredits ir pazudis nezinama virziena. Pamatojoties uz to mes neuzskatam ka Latvijas iedzivotajiem butu jaatbild par netirajiem darijumiem starp LV valdibu un SVF.
Es
E
jau saprotu tos aizdevējus kāpēc viņi mums tā grib palīdzēt, jo ja mēs grimsism, tad parausim citas valstis līdzi, kas ir mums līdzās, bet vai tie aizdevēji tajos savos noteikumos nevarēja, (kā jautājumā par Parex 100% pārņemšanu, lai dabūtu finansējumu) arī pieprasīt, ja Latvija grib dabūt naudu, lai tiktu pieņemts likums par parlamenta atlaišanu, lai par KNAB vadītāju ieceļ J. Strīķi, lai tiktu pie atbildības saukti visi līdzšinējie izsaimniekotāji. Bet varbūt tas vēl viss priekšā??? Tādas sajūtas rodas, ka katru dienu mēs uzzinam kaut ko pavisam nedaudz no kāda liela un grandioza plāna, kuru mums neviens tā īsti nestāsta. Ja šis plāns saucas "Beidzot brīva Latvija no korupcijas, izzagšanas utt.", tad es esmu ar mieru atmaksāt šo aizņemto naudu.
ditto
d
dati no VK mājas lapas nepasaka NEKO par to, kā šī nauda, kas tikusi adresēta, piem., 1 km ceļa rekonstrukcijai, patiesībā izlietota.. kāda ir atdeve? pavisam nesen ilgstoši, īpaši sadistiskā veidā baudījām prieku šķērsot Rīgas Hes pa vienu joslu, jo notika..darbi..vakar braucu pāri - viena josla vienās bedrēs.. ko izsaka sausie skaitļi Valsts kases mājas lapā? ka Rīgas Hesa rekonstrukcijā ieguldīts tik un tik.. un vērotājam no malas var šķist, ka turpmākos tik un tik gadus šai ziņā būs miers.. BET..! Un tā visās lietās.. Tas ir kā būt slimam ar parazītiem, nesāt un barot lenteņus un cērmes.. vari ēst cik gribi - neiet labumā, un apetīte tikai pieaug.. Riebj runāt triviālas lietas.. Vajadzīgs spēka pielikšanas punkts, lai kaut ko mainītu. Tas īpaši svarīgi, jo pieliekamā spēka daudzums, visticamāk, ir un būs mazs. Jātrāpa precīzā vietā.. Vēlēšanu sistēmas maiņa uz mažoritāru? Bet kas to viņus piespiedīs izdarīt? Parlamentāras republikas maiņa uz prezidentālu komplektā ar visas tautas vēlētu prezidentu, amatpersonas un visu tā radinieku ienākumu deklarēšana, diferencēts ienākumu nodoklis, partiju finansējums no valsts kases - jebkāda tēze pastāvošās varas ēnā pārvēršas par antitēzi.. nāk kārtējās vēlēšanas ar neizbēgamo profanācijas triumfu.. KO DARĪT?!! kad cilvēks slīkst, viņa cerība uz glābiņu ir atkarīga no racionālas spēku izmantošanas; ja rauj atvarā - jāļauj novilkt līdz dibenam, jo tikai tad var atsperties.. ja ūdens par dziļu un krasts par tālu - jānoguļas uz muguras un jāmēģina SAGAIDĪT.. šobrīd vēl nav pietiekami slikti.. visiem.. vēl nav pret ko atsperties..un palīgi slīcējam piedāvā padzerties..
!
!
Is the EU aware of the gap between the Latvian government and the Latvian nation and the complete lack of support from the people both with regard to the necessity and the true causes for applying for an international loan and the plan that the government has presented (very reluctantly and tightly) with regard to how it intends to spend the money? Are you prepared to read what the local population say in their comments here? Are you prepared to take this into account and inform us directly (the government only fools around instead of revealing the whole picture)?
dzeris - Ojārs
d
Nu, paldies, ieskatīšos gan, cerams, ka tie skaitļi tur ticami? Bet par kritiku - un kur man nebija taisnība, ņemot vērā šodienas bēdīgo realitāti? Vai arī Tu vēl arvien saglabā ticību šim te partijām un valdībai?
Ojārs
O
Kaut kur dzirdēju, ka ASV būšot iespēja katram internetā redzēt, kur aiziet katrs dolārs valsts naudas, Obama solijies ieviest. Mums arī vajag tādu! ________________________________________________ Lab rīt, Dzeri! Tu esi pamatīgi aizgulējies, jo jau kopš 2003.gada Valsts kases mājas lapā mēs varam redzēt, kur aiziet kats santīms mūsu valsts naudas! Mosties, vecīt! Savādi, ka Tev šo vairāk nekā piecu gadu laikā nebija ienācis pat prātā tur ielūkoties, kaut gan kritizēt visus un visu Tev slinkuma nav trūcis.
dzeris - ciniķis
d
Jā, politiķi mums ir stulbi, zaglīgi, pērkami un bailīgi, tur tev taisnība, un pie tiem eiropas komisāriem ubagot naudu viņi bija spiesti grieztie, jo taisni šo savu īpašību dēļ noveda valsti līdz kliņķim! Tikai, kāds ar to visu sakars Sorosam un lietussargu "revolūcijai", kas tad mums te bija pie varas - Soross, vai?
ciniķis
c
agrāk pār Latviju valdīja sarkanie komisāri, tagad zilie komisāri, bet elite kā zaga, tā zog, un sķiet, ka pie zilajiem komisāriem stipri vairāk. Bet naivā tauta domā, ka zilie komisāri ir no mākoņiem nokrituši un neko nezina par parex afēru un stāsta muļķīšiem, ka lūk, šie kontrolēšot, lai Latvija kļūtu par spēcīgu ekonomisko konkurentu viņu valstīm. Man smiekli nāk par šīm pasaciņām. Bet es domāju, kāpēc mēs nevaram ne bez sarkanajiem, ne bez zilajiem komisāriem? Vai tiešām mums ir tik stulbi politiķi, ka nespēj noturēties pretī ārvalstu spiedienam un realizēt vismaz kaut minimālās nacionālās intereses? Varbūt viņi ir bailīgi un baidās, ka tiko viņi sāks strādāt Latvijas labā viņus gāzīs diena un sorosorganizācijas lietussargu revolūcijā? Es neticu, ka visi ir stulbi, un vērtību pārvērtēšana vairs nav aiz kalniem.
nejēga
n
Vai plebejiem arī tiks publiskoti donoriem sniegtie valdības sniegtie nosacījumi, ko valdība apņemās izpilsīt? "Eiropas Komisija [..] rūpīgi sekos nosacījumu izpildei "

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas