Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

„Es par Latvijas nākotni nedomāju!”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
emis
e
Varu tikai piekrist.
bullshit
b
Tev nu gan tika stulba klase, jo kas meklē tas atrod. Šeit pat ir labi dadz NVO blogi un ja mēs pieejam pie NVO tad pats nosaukums vēsta nevalstiskās organizācija kurām nav nekāds sakars ar kultūras ministriju. Ko tu piedāvā ......... neko. Tas tikai vēstī pa nekompetenci un problēmu analizi nevis risinājuma meklēšnu. Nevelti esam ES, tāpēc pats drīzāk iesaku piepelnīties ārvalstīs, bet atgriesties LATVIJĀ lai visu iztērētu.
RēgaināsVirsotnes
R
„Es par Latvijas nākotni nedomāju!” - dokumentālās filmas '' Vai viegli būt jaunam ?'' 3-ās daļas vadlīnīja ??
WALA
W
nez kādēļ tu iedomājies ka cilvēks aizbraucot uz angliju kļūst par kājslauķi !!! Lūk šeit Latvijā ir ļoti liela iespēja tādam maģistra studijas beigušam cilvēkam šeit nedabūt darbu ( starp citu celtniecība bija ļoti labs peļņas utml. avots dažiem studiju laikā) un kļut vēl piedevam bezmaz par BOMZI. Un tas koments par augļiem utml. - nu nez es tik ļoti daudz ko nevaru atļauties šeit to ko var atļauties šie celtnieki, lai arī alga man nav seviški sliktāka !!! TUR es uzskatu viņī tomēr dzīvo cilvēka cienījamu dzīvi, un savukārt es ja viss tā turpināsies kā līdz šim, jau sāķu lēnā garā palikt nervozs !!!
cepumu paciņa
c
Laikam jau neko citu nevar gribēt no tautiņas, kurai dzimtcilvēka gars gluži vai gēnos iesēdies. Kalpot protam, būt saimnieki neprotam. Ne vecā paaudze, ne jaunieši. Nu, neko tur nevar darīt.
ieva
i
pag, te nav nekāds sakars ar "savu" mēslu bedri. tie, kuri no augšas šīs bedres smuki raka, paši pa tām nekūļājas. laikam vakar ziņās bija sižets par kārtējām Padomēm, kur tusējas kārtējie partiju cilvēki, bet Solvitai pat nebija normālu argumentu. kādēļ lai cilvēki nedotos tur, kur valsts vismaz cenšas, lai visa valsts, iedzīvotāji tiešām ātrāk no "bedres" tiktu laukā, nevis domā tikai, ko mazliet padarīt, lai tiktu pie SVF aizdevuma un tad trallinātu tālāk. kādēļ "atbildība" būtu jāuzņemas tiem, kas ne par ko neatbildēja?! pie tam būt nevis melnstrādnieks, bet strādāt savai izglītībai atbilstīgu amatu.
cepumu paciņa
c
Tas vienmēr ir vieglākais ceļš - nevis tīrīt savas mēslu bedres un uzņemties atbildību par savu lietu, bet aizlaisties uz svešām mēslu bedrēm un dzīvot mierīgu melnstrādnieka dzīvi. Katrs izvēlas, ko vēlas, bet man gan negribētos doties tur, kur es būšu trešās šķiras pilsonis (un nedomājiet, ka rietumnieku acīs austrumeiropiešu viesstrādnieki ir kaut kas cits). Koments par "apmeklē sporta zāli, regulāri ēd svaigus augļus", protams, ir absolūti smieklīgs. Paēst un pasportot jau nu gan nav nekas ekskluzīvs arī Latvijā, pat maz atalgotām profesijām krīzes laikā.
truba
t
Pareizi WALA! Es paziistu kaudzi cilveeku,kuri paarceelusies uz aarzemeem saa gada laikaa un veel daudzi to tuvaakajaa naakotnee plaano dariit! raksts ir diezgan preciizs un tas nekas,ka tur tikai 20 jauniesi piemineeti,es paziistu kaadus citus 20,veel kaads citus 20 un skat,100 jau sanaak!
WALA
W
Tikai smieklīgākais ir tas ka ar ļoti labu izglītību strādājot par oficiantu Liebritānijā tu saņemsi cilvēka cienījamu algu. Mans paziņa celtnieks ar savu brigādi turp ir pārcēlies strādāt. Cik saprotu tad viņam arī bez 5 min. maģīstratūras beidzējs strādā - un nesūdzas. Nostrādā noteiktās stundas apmeklē sporta zāli, regulāri ēd svaigus augļus utt. Vienīgais par ko ir sūdzības par to ka ar sievām paŗāk reti redzās. Bet arī tas vēļ ir jautājums jo ja tā "mēslu bedre" kas te ir netiks iztīrīta - pārvākties uz "turieni" būs daudz vieglāks lēmums.
cepumu paciņa
c
Nu, labi, faktu konstatējām. Tālāk? Btw, daudziem jauniešiem tā ir tāda poza. Teikt, ka pie mums viss ir slikti un ka brauks projām - tas ir moderni. Bet plašajai pasaulei, variet man ticēt, mūsu kultūrskoliņu absolventi ir bijuši nebijuši, un neviens viņus tur negaida. Protams, var jau strādāt Londonā par oficiantu un lepoties ar to. :)
TRUMPIS
T
Paskaties YouTube "Koru karus", "Dejo ar zvaigzni", "Zelta talanti" u.t.t. Nemokies un saki saviem draugiem, lai dara tāpat. Kas zin varbūt viss pats nokārtosies un zagļi vairs nezags, neshēmos, nespļaus.
Jānis
J
vai tiešām var izteikt domu "Pat jaunieši vairs netic Latvijas nākotnei!", balstoties uz 20 (!!!) jauniešu apgalvojumiem. 20 jauieši ir aptuveni 0,00000001 procents no visiem Latvijas jauniešiem. es savukārt varu nosaukt uzreiz vismaz 200 jauniešus, kuri zina, kas ir nvo, un tic Latvijas nākotnei. Pozitīvāk, pozitīvāk! Ja pat ministram nav ticības nākotnei, kāpēc lai tā būtu tautai?
Teodora
T
Piekrītu WALA's viedoklim, kā arī gribu pajautāt - Latvijai tie jaunieši ir vajadzīgi? Kāds te daudz domā par viņu nākotni? Nesmīdiniet. Normālam jaunietim IR jācenšas izrauties no šejienes un kaut vai kaut ko savā dzīvē panākt. Šeit vēl pagaidām ir iespējas tikai ļoti nelielam skaitam cilv. - pārējie ir lieki un nevajadzīgi.
WALA
W
Latvija kā zeme ir ļoti forša vieta kur dzīvot, bet Latvija kā valsts ir bezmaz vai sūdu bedre ( atvainojos par izteicienu). Mēs pat vēlēšanas esam gatavi saklupt krāgā "krieviem" un "otra puse" atkal saklupt latviešiem krāgā, ka nedod vienādas tiesības visiem. Tajā pašā laikā pašī latvieši nespēj vienoties par attīstību, tikai par naudas pārdalīšanu - Super !!! Tad ko var gribēt no jauniešiem - kurš normāls cilvēks skries ar galvu betona sienā.
šarlo
š
Viestur, paskatieties pats uz savu rakstu no malas un pajautājiet sev, vai lasītajām Jūsu vārdi dod kaut vieno pozitīvu impulsu?! Ja katrs no mums sāktu dienu ar labu ziņu vai ideju, kā padarīt Latviju par labāku vietu, kur dzīvot, tad arī cilvēkiem gribētos te dzīvot. Kamēr mēs paši turēsimies pie pārliecības (pie tam absolūti maldīgas), ka Latvija nav laba vieta dzīvei, tikmēr tā tas arī būs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas