Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Finanšu ministra padomniece saņem 2 500 latus par sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annuška
a
Kā pasniedžeja Ingūna ir ļoti laba. Domāju ka viņai ir potenciāls Bet nekādā gadījumā nedomāju, ka tas attaisno pārmērīgi lielo atalgojumu un lielo amatu skaitu, kurus viņai domāju, ka nav viegli apvienot. Taču ko gan neesam gatavi darīt lai mēs un mūsu bērni labāk dzīvotu
Marta
M
ja Godmana kgs likvidetu visas sis padomes kopa ar liekeziem, tad jau butu labi. Es tikai nesaprotu, ko dara pasi ministriju darbinieki? tad jaiecel gudri cilveki amatos, kuri darbu izdaris bez padomdevejiem.
Sekretāre
S
Ministra brūte!
Smadzenes
S
Vajag ierosināt krimināllietu ,pret viņu jau būtu par ko.
vilis
v
Kapec lai specokiem nemaksatu,ja vaditajs dunduks.Par smadzenem jamaksa barga nauda.Nav nekadi padomju laiki,kad specialists sanema 100 rublu,bet direktors 300.Pie ka tas noveda mes visi labi zinam.
Jānis
J
Patriekt ar sūdainu koku, ja pati kaunu neprotas. Kā televizorā ieraugu tā nelabi paliek no viņas tukšās vāvuļošanas.
Aita
A
Būsiet blondīne ar gariem matiem un gulēsiet ar ministru, peļņa garantēta. Ministrs taču neatstās pārsimt latus kā augstas klases priekamājā, bet gan tūkstošus:))
Lāpītāja.
L
Nu visi šūmejas,un pamatoti, bet...ne jau pirmo reizi. Cik šadu ļautiņu un gadījumu jau nav bijis.Pašūmējas un viss norimst, līdz vēlēsanām aizmirstas un tad tik knaši uz vēlēsanu iecirkņiem un atkal balspo par TP. Nav jau vairāk pulvera ka tikai pašausmināties pa portāliem,Bet tiem par kuriem mēs te šausmināmies ir bieza āda un kā redzams ģimenes locekļiem arī,bet tur jau laikam kā kopš senvēstures laikiem iegājies, ja ir izevīgi=nāk nauda, tad pat vīrs piever acis uz sieviņas blakus "dabu".
engels
e
tākā plānā galdiņa urbēji!!!!!!!!!gan jau šīm nejēdzībām reiz pienāks gals!kādreiz tak būsim pāēduši!kautgan saka apetīte rodas ēdot!tik daudz padomnieku bet kur galarezultāts???????????
Iveta
I
Šādu liekēžu dēļ,valdība palielina PVN pārtikai,zālēm,komunālajiem pakalpojumiem!
varbūt viss ir vienkārši?
v
iespējams, viņa strādā par labu mīļāko šim universālajam vecim un vēl par naudas reni viņa čomu partijai..... grūts un netīrs darbs.......
PIESARDZĪGS?/pussyfoot
P
Gulbei maksā par naktmaiņām, žēl Ingrīdas.........................
DD1
D
Gulbei bieza āda. Ja ir speciālista šā vārda īstajā nozīmē, tad pēdējais laiks emigrēt un atrast darbu ārpus Latvijas. Kā tādu kaunu vispār iespējams pārdzīvot?
Velta
V
Cerams, ka krīze tādas valsts liekēdes ingūnas gulbes ar visu viņu izpūsto un kretīnisko pašpārliecinātību uz visiem laikiem aizmēzīs no Latvijas valsts darba, kam viņas ir par kaunu un negodu.
hannel
h
ciniska un nekrietna sieviete, spriežot pēc viņas atbižu stila un meliem avīzei Diena

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Uzņēmumu padomes valdības vēl nav gatava likvidēt

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas