Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Finanšu policija aizturējusi Valsts kontroles darbinieka automašīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ojārs
O
Es sapratu - Db raksta mērķis un patiesais nolūks bija mūs iepazīstināt ar Jāni Bedrīti, jo līdz šim mēs taču neko par viņu nebijām vēl dzirdējuši! Bija taču vērts, vai ne? Bet varbūt es maldos un tā bija slēptā "Hummer" reklāma? Zinām jau, kā tagad viņiem veicas ar neekonomisku auto pārdošanu. Bet Dd taču ir profesionāls biznesa laikraksts. Visprofesionālākais taču!
Čomam
Č
Viņš taču ir slims.bet ļoti slima ir Sudrabas kundze.Ar prātiņu tā pašvaki.
Čoms
Č
Jābūt slimam strādāt tādā iestādē un braukt ar Hammeru . Stulbenis ! Būtu taču pieticis ar Mersi vai Bembi . Še tev nu ir - kāju priekšā , sūdos iekšā .
Ojārs
O
Nepārvēlēšanas kampaņa ir sākusies! Skeletu meklēšanai ir ieslēgta pilna jauda un maksimālie apgriezieni! Dienas Bizness jau otro nedēļu pēc kārtas publicē abšaubāmas kvalitātes pasūtījuma rakstus, jo Valsts kontrolieres pārvēlēšanu termiņš strauji tuvojas, bet nekādus skeletus pagaidām atrast nav izdevies. Tad ir kaut kas jāizdomā un regulāri jāmēģina publikai kaut kas iestāstīt! Tā pagājušajā nedēļā bija mēģinājums kompromitēt Sudrabu, meklējot utis Valsts kontroles jubilejas svinību norisē. Neko neatraduši, vienīgais, ko atbildīgie par šo kampaņu spēja izdomāt, bija it kā nesamērīgi dārgi 8 goda raksti. Šonedēļ tā ir automašīna! Automašīna, kura pēc būtības pieder kādai bankai vai tās līzinga kompānija! Ja ar Db rakstā minēto naudas atmazgāšanas lietu kaut mazākajā mērā būtu saistīts Valsts kontroles personāla daļas vadītājs, tad mēs redzētu virsrakstus, ka Valsts kontroliere atmazgā naudu vai pati piesedz naudas atmazgātājus vai tamlīdzīgi... Tagad šī Db publikācija mums skaidri pasaka, ka: 1) Sudrabas nepārvēlēšanas kampaņa ir sākusies; 2) pagaidām kampaņas organizatoriem neko atrast nav izdevies un ar šādiem rakstiem tie tikai nepārprotami nodod savus nodomus; 3) neko neatrodot viņi tomēr būs spiesti kaut ko izdomāt, bet sabiedrība, es ceru, jau būs vairāk vai mazāk sagatavojusies tam, kas tiek gatavots; 4) šādu rakstu publicēšana turpināsies ar pieaugošu intensitāti; 5) kampaņas organizatori skeletu meklējumos ir iesaistījuši valsts administratīvos resursus - šoreiz Finanšu policiju. Tas liecina par nodomu un iesaistīto resursu nopietnību; 6) jo vairāk organizatori tā ņemsies, jo lielāka man rodas pārliecība, ka viņu pūles nomelnot Valsts kontroli vai Sudrabu būs neveiksmīgi. Tā teikt, izpļāpājās...
Kvī kvī
K
Vai tas nav tas pats autiņš, kuram taupības nolūkos iebūvēja gāzes iekārtu? Manuprāt, jau gan smieklīgi - braukt ar tādu automašīnu gribas, tikai maciņas nevelk!
J.Biotops
J
Un tādiem augsti kvalificētiem speciem no absolūti godīgas iestādes draud iesaldēt algas! Kā gan nabadziņš brauks ar savu mazo mašīnīti darba darīšanās, ja degvielai cenas neiesaldē? Ak jā, mašīna droši vien pieder brāļasievas vectēva māsīcas mazdēlam....
Vucāns
V
nu ko saaksim gaidiit Sudrabas kundzes no amata atstaadinaašanas procesu ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas