Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Fliks: esmu izvēlēts par grēkāzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Politiskaa atbildiba
P
Kas taa par algu bija junija menesi Flika kungs- 100 000. 00 latu? Un nevajag izteloties, ka sanemat 14 tukstosus! Vai no tiem 100 000 bja jamaksaa "jumtam"??
gti
g
Nožēlojama nācija. Punkts ------------------------------------------- Un pati? Arī nogānījies. Par visu nāciju. Sūdīgi augstprātīgs punkts. Daži komentētāji nav visa nācijā. Tas tā ... daudzpunktiem un padomāšanai.
Trīna
T
Flikam absolūta taisnība - latvjiem skauž un kas gan var būt foršāk kā anonīmi zākāties par citu cilvēku algām.... (vai sex.orientācijām u.t.t.) Nožēlojama nācija. Punkts
Braucējs
B
Fliks ir labāks par Dinēviču, bet bez SAS un LV atbalsta (tieša un netieša) diez vai kas izdotos.
nu neko citu
n
jau par to algu viņš nedara, izsaimnieko Latvijas budžetu un viss. labi atmaksāts āzis, jeb kā škēle saka: kretīns.
Janis
J
Fliks nebija gatavs, ka fakti nāks atklātībā, līdz ar to PR pilnīgi garām, bet pāris pārdomātas uzstāšanās presē un viss būs ok. Viņam ir taisnība Rīgā ir pilns ar lūzeriem, kas braukā 100 000 vērtās mašīnās, un kas nav izdarījuši pilnīgi neko. Fliks vismaz ir pelnījis savu atalgojumu, jo padarījis airBaltic ar milzīgu atstarpi par lielāko aviokompāniju Baltijā.
Pits
P
Kāda nozīme, cik pasažierus viņi pārvadā! Tā vien Izskatās, ka tas ir Flika & co personīgais beatlīdzības vaļasprieks.. Man interesē, cik liela ir PEĻŅA, kuru šis lielās algas saņēmējs dod Latvijas valsts budžetāam. Kaut kā nevarēju arast!
ko
k
Flikam jānomaina tikai divi burti lai kļūtu par Funku - ja kāds lasījis krievu klasiku
Let them eat cake
L
Flika augstprātība tieši tāda paša kā viņa draudzenes Demakovas augstprātība. Tajās aprindās laikam viegli sajukt prātā. Nekādas kļūdas paši, protams, nav pielaiduši. Pie visa vainīgi nejaukie žurnālisti un skaudīgā tauta. Attieksme pret "Nekā personīga" žurnalistiem Flikam un Demakovai arī it kā no tās pašas lapas...
šuriks
š
Nu Flika kungs, kāpēc uzreiz tā..? Kāpēc gan grēkāzis? Varbūt to grēku noņemam nost un lieta darīta?:))))
par Fliku
p
Flikam ir izdevies airBaltic no knapi elpojošas mazas aviosabiedrības pārvērst par normālu vidusmēra avio sabiedrību! Kaut ko tādu spēj tikai retais! Tas ir jānovērtē! Fliks ir malacis! Fliku taisa pr vienīgo grēkāzi, lai nerunātu par citiem! Kāpēc visi klusē par Valsts uzņēmumu padomēm? - Tāpēc, ka tā nauda iet partiju "melnajās kasēs"! Pirms aiztikt Fliku - cilvēku, kurš tiešām daudz strādā personīgi, varētu parunāt par daudzajiem liekēžiem, kas neko nedara, bet saņem par to naudu!
Skumji
S
Bert - Tu tagad divkosīgi kritizē Latvijas politiku, bet biji TIK lepns kad varēji grozīties Šķēles, Šlesera un Ko. aprindās. Bez šīm saitēm Tu nebūtu tur, kur esi (sākot jau ar PA un Krasta laikiem). Nemuldi par lielo kompetenci. Tu esi tur, kur esi, un ar tādu algu, jo Tev bija pareizie sakari. Kā jau jebkuram "veiksminiekam" šajā valstī.
gti
g
"KĀDA vella pēc tev vajag Rīgu kā Londonu? Viena jau ir, un metropole nav nekāda laime." ---------------------------------------------------- -------------------------------------- Nedomaaju, ka tas ir iipashas izveeles jautaajums. Tas ir dabiskais attiistiibas pluudums. Te driizaak ir cits jautaajums - kaa to labaak reguleet, kaa guut lielaaku labumu un izvairiities no iespeejamaam sliktajaam blakneem. New York arii kaadreiz bija briesmiiga metropole, bet vinjiem ar laiku izdevaas ieviest kaartiibu. Mums tuvaaks piemeers - Stokholma, izmeeros liidziiga pilseeta, bet speej uztureet kaartiibaa, kaut arii peec iedziivotaaju sastaava driiz vareetu buut ziemelju Baabele :)
Madrileña
M
Flika kungs, Juus neesat izveeleets par greekaazi, bet gan par naudasaazi.
buba
b
Tikai ls 14 000 un nekādas prēmijas (bonusi) par kompānijas darbu ar stabiliem, ikgadējiem zaudējumiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

SM šobrīd nevar ietekmēt Flika algu

"airBaltic" dibināšanas līgums atklāj bonusu sistēmu kompānijas vadībai

SM nekomentē Flika un pārējās "airBaltic" valdes atalgojumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas