Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Fliks neatklāj, cik maksāts par Rīgas zīmola izveidi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvietis
L
Tas, ka reklāma pilsētai ir vajadzīga, noliegt nevar. Tomēr mazliet satrauc tas, ka tūrisma biroju vada Fliks, kurš tā arī nav spējis noņemt aizdomu plīvuru saistībā ar airBaltic... Un es neesmu pārliecināts, ka Fliks ir labākais tūrisma speciālists Latvijā. Turklāt visai dīvains šķiet fakts, ka zīmola izstrādāšana uzticēta ārzemniekiem... Ko viņi zina par Latviju?? Un ar ko vietējie reklāmas cilvēki ir sliktāki par ārzemniekiem? Varbūt iemesls ir tas, ka arī Fliks nav vietējais...
zaggy
z
bet tas logotips ir slikts. slikts slikts slikts suds! Ka novertet šo moralo kajtejumu? manai pilsetai tagad ir slikts, paviršs logotips. man kauns..
RUNCIS KURU VISI ZIN!
R
Taču šā gada budžeta grozījumos pēc A.Šlesera iniciatīvas viens miljons latu tika piešķirts pilsētas atpazīstamības un tūrisma attīstības veicināšanai.--------NAAAKAMGAD ŠIS TE MINHAUZENS JAU VEEELAS 5MILJONI LATU ?????~!!!! ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ----- Turklāt svarīgi ir norādīt, ka jaunā zīmola izveide nav prasījusi miljonu,” skaidro B.Fliks, kurš kļuvis par jaunā biroja vadītāju------ 1) KUR IR ŠIS TE MIJONS BU'DZETA RIIGAS DOMES !!!!!2) KAAAPEEC VAJADZIIGS VEEL VIENS TUURISMA RIIGAS BIROJS , JO kopš 2002.gada Rīgā darbojas Rīgas Tūrisma koordinācijas un informācijas centrs. Centrs izstrādājis tūrisma nozares attīstības pamatnostādnes, tajā darbojas 14 darbinieki. Patlaban tiek dibināts jauns nodibinājums - "Rīgas tūrisma attīstības birojs", kurā Rīgas dome tiks pārstāvēta 70% apmērā. Plānots, ka jaunajā birojā darbosies pieci cilvēki UN TE MEES REDZAM , KA FLIKS IR VIENPERSONISKI KĻUVIS PAR ŠSI MAHINAACIJAS JAUNAA BIROJA VADIITAAJU!!!! !!!!!!!!!!!!!!!?????????????JAUTAAJUMS DIENAI , KAAADA BUUUS REAKCIJA UZ ŠOTE ŠLESERA MAHINAACIJU UN NEZINĪŠA TEELOSAANU AR TUURISMA BIROJIEM , UN KAA NOVEERTEEE DP UN KNABS KAA AR VALSTS KONTROLE ŠAAADU TE GAAJIENU . CIETUMS RAUD PAR PUBLISKU NAUDAS IZŠĶEERDEEESANU------ BET TIKAI LAI BUUTU NEATKARIIGIE TIESNEŠI UN PROKURORI , JO KAA REDZAM PAT POLICISTI NEVAR BUUT DROŠI PAR SAVAAM DZIIVIIBAAM , JO NEZKAAPEEC PROKURORI UN TIESNEŠI DARBOJAS PAR LABU NOZIEDZINIEKIEM , BRIIVU VALSTI NO PATVAĻAAM!!!!
Veiko Spolītis
V
LIVE RIGA, aber DEAD LATVIA.....:)
brīnumzemes atslēdziņa
b
FLY RIGA, FEEL RIGA, FLIK RIGA!
drakonam
d
Fliks ir kretīna iemiesojums tikai tiem, kas paši dzīvē neko nav spējīgi sasniegt. Piemēram, DIenas žurnālisti :)
drakons
d
Fliks ir lielisks kretīna iemiesojums.
phliks
p
krīze? what krīze?
ercis
e
protams, ka visādus šofera dēlus gan nesatrauc, kur paliek nodokļu maksātāju nauda. Tas uztrauc tikai nožēlojamus pingvīnkvankšķus, kuri savā aprobežotajā sīkumainībā un tuvredzībā gaudo par nieka 5 miljonu latu reklāmas kampaņu.
to !00% pozitīvs
t
Nu bet kā kulaks uz Ašerādena acs! Es nesaprotu, ar ko tos jaunos naivos censoņus nozombē...
mugabe
m
blakus tādiem darboņiem kā Fliks ar savu algu, kas pārspēj ASV prezidentu un nepārspējamajam Šleseram, kas Rīgu drīz pārvērtīs par visuma centru, Ostaps Benders ar biedriem var iet atpūsties.
!00% pozitīvs
!
Jau daudzus gadus nebeidzu jūsmināties par kādu īpašu komentu paveidu, kas ik dienas simtiem reižu parādās visdažādākajos resursos un sociālajos tīklos. Šis komenta paveids ir vienlīdz valdzinošs un biedējošs, kā pedofila–nekrofila fotogrāfijas aplūkošana. BRRRR, bet tajā pat laikā – fascinējoši. Šiem komentiem ir dažas kopīgas īpašības. Vispirms – tie sākas ar vārdiem "PAR MANU NODOKĻU MAKSĀTĀJA NAUDU??? (tālāk ieliekam jebkuru tēmu)". Jā, skaidrs, šas, kā saka. Ja tev nodokļu pelnīšanas laikā ir laiks sēdēt delfos – FAIL. Otrkārt – mani fascinē savas nožēlojamās eksistences attaisnošana ar kaut kādiem nodokļu maksājumiem. Tā nav tava nauda, jo tu viņu vai nu a) saņem aploksnē, vai b) notērē masturbējot pie monitora kādā valsts iestādē, vai, c) par vēdera tiesu strādā bankrotējuša medija paspārnē kā nozombēts ideālists ar ilūziju uzlabot pasauli, kamēr Ēlerte skaita miljonus, bet Ašerādens vago okeānus ar savu jauno jahtu
restīte
r
misters fliks vēl uz brīvām kājām?
Pfe
P
Da to miljonu tak tikai vēl tērēs...Tas, ka uztaisa vizuāli nenozīmē kampaņu. Sola 28. oktobrī informēt - lai jau cilvēki strādā. Be Berlin jau arī nebija tikai vizuālis. Mazāk ķērksim, vairāk domāsim un dzirdēsim!
nils
n
aarpraats!! vispirms jau tas, ka nauda aiziet garaam Latvijai (no kuras dalja veiksmigi atgrieztos nodokljos, kuri tagad silda vaacijas akonomiku), otrs shii slepeniiba. varetu domaat, ka identitates normaala maksa ir kaut tuvu miljonam. shajaa lietaa kaut kas nelabi ož. Žēl, par garām palaisto lielisko iespēju laviešu talantiem izcelties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas