Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FM: pie 10% rezerves ministrijas varētu arī netikt; pieļauj algu samazināsanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Austraskoks
A
GANGSTERU BANDA , KUKULNEMEJI UN SLEPKAVAS
Austraskoks
A
PERFEKTI MAFIJA STRADA , ZOG MAITAS GABALI KATRU DIENU , KATRU MINUTI
Antons
A
Kur ir Latvijas ekonomikas stimulēšanas plāns? Amerikā ir, Vācijā ir - kur ir Latvijas valdības darbs?
xyz
x
Jānomaina padomniekus!
Sestdienis
S
Briseles 6%(Lisabonas-5%) PVN likmi pārtikas produktiem Latvijā!
Uloa
U
Vajadzeja uzklausīt Eiropas Padomes,nevis padomnieku padomu un samazināt PVN!
Pavisam vienkarši!
P
Tāpat kā visā pasaulē,no Lielbritānijas un Somijas līdz pat Ēģiptei un Franču Polinēzijai: jāsamazina ir pievienotās vērtības nodoklis (PVN)! Jāatbrīvojas no padomniekiem,kuru padomi ir noveduši līdz budžeta PVN ieņēmumu ievērojamam samazinājumam.
J.Migla
J
"Mums vienkārši ir jāpiekopj veselīgaks dzives vieids". Sk."Miglavs: PVN līdz 21% būtu japalielina arī medikamentiem un siltumam," Diena,13.decembris.2008.
jurij
j
Nu ko, varbuut tomeer samazinaat PVN? Ja jau kase nepildaas, tad ir jaadomaa kaa to piepildiit, nevis kasiit naudu no viena stuura uz otru! Peec laika atkal teiks ka ekonomisti par to nav neko teikusi! Teica, darabadeveeji pat pieprasiija, bet vai kaads klausaas. Iereedniem jau to naudinu noneema, varbuut tagad arii Valsts kancelejaa, ne tikai iedomaato (preemijas, pabalsti) naudinu ietureet, bet arii reaali ieturees, tad buus vieglaak saprast!
xxx
x
nost ar nodokļu maksāšanu - šādam aparātam nav vērts maksāt....
insaider
i
kamer pie siles ir miglavi, krastini, mozeri, slakteri utt, izredzes mums nav. arzemes sen jau neviens neuztver mus nopietni. bet kamer tauta pielauj sadu situaciju - pati vainiga!
Viskas
V
Miglavs izskatas pec pilniga LUUZERA! Un tads ir padomnieks, Nu ja viens mulkis otram!
purns
p
jā, es arī atceros Dombura raidījumu - toreiz Miglavu ieraudzīju un izdzirdēju pirmo reizi. Dalībnieku pieteikšanas laikā nodomāju - patīkami seksīgs vecis, redzēs vai smadzenes arī ir. Pēc pirmajiem Miglava vārdiem doma bija - hm, patiesi jauki, - diskutēt prot, argumentēt arī, domā ātri, radis runāt publikai - ooooo, kas par veci!! Un tad sāku klausīties Miglava vārdu saturā - cinisms, nežēlība pilnīgi nevietā un gļēvums lēmumos tur, kur nauda pati birst kabatā, - vienvārdsakot, atklājās, ka šis "supervecis" runā kā parasts, nopirkts nelietis, kas aizstāv savu bosu intereses. Nožēlojami. Jau atkal spējīgas smadzenes nav varējušas aizdomāties tālāk par oligarhu izsniegto dienišķo desu.
atkal jau meli
a
jau atkal pamuldēja 2 nedēļas, tērēja laiku, kasīja bārdu, šūpoja olas un laida muļķi. Ekonomika ir prioritāte tikai vārdos! Kur attīstības virzieni, kur lēmumi un darba laika racionāla izmantošana ?? Kam tie muļļas tērē laiku?!!? Lai vispirms stāstītu, ka samazinās savu skaitu, bet tad atkal nolemtu, ka vēl ne. Un tā jau veselu gadu!! Nākošais lēnā garā darāmais svarīgais darbs būs budžeta izmaiņas, to vilks līdz pavasarim un tad jau priekšvēlēšanu kampaņa klāt! Es gribu personīgi iepazīties ar Miglavu, lai pateiktos viņam par bezjēdzīgo padomu došanu Slakterim un nekur nederīgajām prognozēm !! Miglav, beidz čakarēt valsti, atstāj amatu - Tu tam nederi – vai saņem dūšu un iesaki pareizos risinājumus !! 1. izdevumu samazināšana NAV vienīgais veids, kā uzlabot stāvokli! Vēl ir ieņēmumu palielināšanas veids, neesat dzirdējis? Un lai šie abi mehānismi dotu vajadzīgo rezultātu, tie jāpielieto nevis tur, kur partijai un valdībai gribas, bet tur, kur tas objektīvi nepieciešams. Komunisti tāpat domāja, ka ekonomikas likumus raksta partijas birojā un izaugsmi valsts nodrošina pārdalot ienākumus - masveidā dzenot iedzīvotājus arvien lielākā trūkumā; 2. tātad samazināšana: a) uzņēmumu padomju likvidēšana – nekavējoties un bez izņēmumiem; b) triecientempā apsekot visu aģentūru u.tml. funkcionalitāti, likvidēt dublējošās, īpaši vienas ministrijas pakļautībā esošās, bez žēlastības; c) samazināt atalgojumu visiem no budžeta apmaksātajiem līdz max 2500 Ls mēnesī – nekādu 5000-8000 Ls vērtu amatu no nabadzīgās Latvijas budžeta līdzekļiem; d) atcelt visu veidu kompensācijas, pabalstus apmaksātos autoparkus un citas papildpiemaksas valsts pārvaldē strādājošajiem – šie cilvēki pelna pietiekoši, lai varētu atļauties par savu naudu ieliet benzīnu un īrēt dzīvokli. 3. palielināšana: a) nodokļi kapitāla pieaugumam; b) progresīvā IIEN likme no vismaz 35-40 tūkst. Ls gadā; c) īpašumu sākumdeklarēšana; d) antimafijas likums; e) efektīva likumdošana augstākā līmeņa kontrabandas atbalsta un korupcijas atklāšanai; f) atslepenot ārzonu īpašniekus un labumu guvējus. Viss. Izdariet šo te un jums nebūs jāplātās ar savu varonību draudot ar „smagiem, nepopulāriem lēmumiem”, kas atņem pabalstus invalīdiem un mātēm, brīvpusdienas bērniem un 5 Ls gadā pensionāriem. Šādi jūs iegūsiet miljonus, ja ne miljardus. Ar garantiju un uz ilgu laiku.
muhlis
m
Kādreiz padomju laikos ja netika Universitāte,vai RPI,tad gāja uz lauksaimniecības akadēmiju,jo tur ņēma pretī visus !!! Tagadējai Valsts aparāts un "konsulanti" sastāv no Lauksaimniecības Akadēmijas supermeņiem un supermenēm.Ja salīdzina valsts policiju ar Ekanomikas ministriju tad uz katriem 3 policistiem ir viens ekonomikas ministrijas pārstāvis,pieskaitam te pārejas ministrijas un aģenturas skaitlis iznāks nenormāls.Kur te ekanomika!! Policiju ņemu piemera pēc jo tur uz visu Latviju ir apmēram 12000 darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas