Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: ASV vēstniece iepazīstas ar amerikāņu militāro celtnieku Kurzemē paveikto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lops
l
Jus no LV te baigi nekaifojiet par ASV presenci LV, jo ASV neko nedara tapat. NEKO. Visam ir savs plans un talredzigs merkis un tikai savas intereses. Nedomajiet ka viniem LV ir pat otraja planaa. Labi ka vini vispar iedomajaas par indigenous peoples of the local theatre... Ja pashi murlaki nejedz nodibinat normalu armiju tad ir jaasauc kads cits paligaa staaties preti Krievijai. Tizli.
jānītis
j
smiekli nāk par tadu dāvanu ! un smiekli nāk par asv desantu kurš lai izsēstos nosākuma ceļ ceļus ! un ja beigsies tualetes papīrs zaudēs karu !
..
.
mjā, ko tik nevar attaisnot "Viņa atgādināja, ka iejaukšanās dabā ir samērojama ar militārajām mācībām izvirzītajiem mērķiem, turklāt Latvijas uzņēmēji objekta tapšanas gaitā saņēmuši pasūtījumus par būvmateriālu piegādi vairāku simtu tūkstošu latu apmērā. "
depo
d
Mēs nezkapēc mūsu piekrasti uzskatām par svēto govi! Nekur pasaulē tā nav, kā mūsu piekrastes tuksnesī. Visur piekrastes ir apbūvētas, visa Ziemeļjūra, Vācijas zeimeļu piekraste, Dānija, utt , ar infrastruktūru, biznesu, atpūas iespējām, viesnīcām, utt. A mēs skatāmies kā parasti, ka tik kāds kautko nesāk būvēt un tam pirmajam arī klūp virsū. A pārējie neko lādzīgu uztaisīt nevar. Jābūt protams ierobežojumiem, bet tad nosakiet noteikumus, taisiet detālplānojumus, bet ļaujiet biznesam darboties.
amerikanis
a
tu nu gan esi stulbs,okupeja-macibas stulbeni,kam viniem mus okupet
jauda
j
stulbie no LV, jeņķi mūs tik izmanto lai kara gadījumā LV būtu bumbošanas poligons.
necilvēks
n
Malacis, jau lamāties māki! Cik tev gadiņu? 8? 9? visi 10?
...
.
Vai tad kara laikā, pirms desanta izsēdināšanas krastā, arī tiek veikti šādi būvdarbi? Tas ir, speciālu uzbrauktuvju ierīkošana? ============ ja viņi izsēstos kā kara laikā, tad tur 400 m platumā kāpu, koku, da nekā vairs nebūtu... tiešām galvā ir tāds tukšums, ka neviens nesaprot - ir pabojāta 9 m zona, LAI NESABOJĀTU VAIRĀK... tb lai izsēšanās notiktu maksimāli nekaitējot dabai...
...
.
Kadam gribejas 500 000 ls vertus buvmaterialus nogrust. Man nemaz neliekas, ka tur ta summa butu ieguldita. =============== izdari dzīvē kaut ko labu. pie kāda invalīda mājas izbūvē ratiņiem nobrauktuvi.. tad tu uzzināsi, kādas ir izmaksas :D
un
u
Treniņa laikā nebojās krastmalu, tikai kara laikā ar to nerēķinājās.
Ilmārs
I
Vai tad kara laikā, pirms desanta izsēdināšanas krastā, arī tiek veikti šādi būvdarbi? Tas ir, speciālu uzbrauktuvju ierīkošana?
Vilnītis
V
Biju izbraucis. Pa kuru laiku mūs okupēja amerikāņi? Labprātīgi padevāmies vai kā? Kurš štats mēs tagad esam?
arturs
a
nu atdod savu dupsi amerikaanjiem lai tevi izdupsee.
tu laukos
t
augušais esi galīgi neglābjami slims.
Laukos audzis, ridzinieks
L
Baigas macibas!!! Tad jau ari merkus pa ko saut saliekat paris desmitu attaluma, transejas ar flizem izliekat, un somas un ekipejumu parvietojiet ar specialo pakalpojumu servisu, lai kajnieki viegli var saulojoties parvietoties. Kadam gribejas 500 000 ls vertus buvmaterialus nogrust. Man nemaz neliekas, ka tur ta summa butu ieguldita. tas papiros, isteniba ar to varbut ka ir ka ar toletem RD- tas nojaukt izmaksa 13 reizu vairak, ka uzvcelt pilnigi jaunas!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas