Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Daudze tiekas ar barikāžu laika žurnālistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nediena
n
Vi dienin,cik laps! Parsmejos.
Šampēteris
Š
Vai uz barikādēm kāds sapņot varēja, ka tiksies ar pašu Daudzi !?
ED
E
Tas, ka no vēstures mēslaines sāk vilkt laukā, jaunai atkārtotai izmantošanai, vecas, nolietotas "mantas", liecina, ka sū.i smeļas jau mutē ne vien mazajai govij, bet arī lielā ir apdraudēta.
Edgars Dubiņš (ED)
E
Mūsu nespēja vienprātīgi novērtēt notikumus un tās darboņus, atskatoties pārdesmit gadus senā pagātnē, apliecina, ka esam s..os līdz ausīm un no tiem ārā mums neizrāpties. Tagad, kā tajā anekdotē par lielo un mazo govi, kas iekļuvušas līdzīgā situācijā, mēs varam lūgt lielo govi - tikai, lūdzu, vairāk ne..rs!
Lāpītāja.
L
Jā,kad es jau pirms vairākiem gadiem saņēmu barikāžu medaļu no Straumes rokām, tikko tā bija kļuvusi no sabiedriskas organizācijas apbalvojuma par valsts atbalstītu apbalvojumu,man arī bija liela skepse,jo cilvēks kurš PilsoņuKongresa spices ietvaros nicinoši izteicās par mūsu it kā naivo tautfrontiešu vēlmi sargāt viņuprāt nelikumīgo AP,un vienalga kurš "oficiālais bonza" tagad pasniedz nozīmīti godprātīgiem patriotiem,kuri nesargāja pārbiedēto deputātu ādas,bet sargāja Latvijas simbolisko brīvību pret okupācijas varu. Un tagad viens pašapmierināts mūdzis rīko pieņemšanu,kur nekaunas stāvēt blakus godīgiem cilvēkiem. Pareizāk būtu,ja viņš būtu uzsaucis šampanieti un iespēju visiem parunāties un pats nerādījies.
ag
a
daudze ir īsts latvijas patriots. simboliski, ka tieši viņs uzņēma žurnālistus.
diena
d
Ak,atnakusie zurnalistini,kur jusu principi?! Sagribejas maizites un vinu na haljavu?! Nozelojami. Un vel Veidemane,Diena!? Man nav ko teikt. Nav runa par to,ka majas nav ko est. Runa ir par sidsapzinam. Atceraties? Vai savu atminu esat apedusi un nodzerusi?
Velta
V
Esmu pārliecināta, ka zem šī nika slēpjas sieviete - sīkmanīga un skaudīga. Izdariet jūs desmito daļu no tā, ko izdarījuši žurnālisti, tad sāciet runāt. Un padomājiet pati par saviem brūtgāniem, nelieniet citu cilvēku dzīvē.
kokers
k
Veidemane atnākusi intrigas pīt, interesanti, cik no viņiem ir bijušie brūtgāni.. Bet vispār es nesaprotu, ko šajā pasākumā dara Diena? Aizgājuši uz bezmaksas maizītēm? Ja vienā brīdī dauza Daudzi, te otrā jau draudzīgi čupojas... dubultstandards...
Velta
V
Paldies Elitai, Edvīnam Inkēnam, Ojāram Rubenim un Jānim Šipkevicam par Atmodu un Labvakaru!
lasitajs
l
Ciena Volmaram un Purinai par godapratu!
Gita
G
jāāā, atkal intelektuāļi parādījušies... Tiešām, Endzelīna valodā Loliks un amba bliež, jauki, ka starp mums tik daudz gudru cilvēku. Valsti ir apzaguši visādi jaunie un vecie laiki, visādi deputātiņi. bet žurnālistiem varam pateikties, ka viņi mums to ir pateikuši.
amba
a
Tas tikai pierada to, ka sie zurnalisti buco pakalas visam valdibam, ari saj un ieprieksejai, kuras ir valsti novedusas nabadziba, valsti izlaupijusi, iedzivotajus apzagusi un pret tiem realize genocidu. Tas tikai parda to, ka siem zurnalistiem ne ne morales ne cienas pret saviem lidzcilvekiem.
Loliks
L
Re kur bandits Inkens ari paradijies, nobarojies ka tads cuka uz tautas rekina, ....Veidemane ka tada prast baba ar vina kruzi, pretigi tipi sapulcejusies.....nekads brinums nav, ka Latvijas valsts ir bankrotejusi, ja sadi pretigi purni ir darbojusies ka zurnalisti.
Tāuntā
T
Jāpiekrīt, ka pretīgi. Daudze kā suga diskreditē pašu Neatkarīgās Latvijas ideju. Tāuntā, havo to Piemiņas zīmi un vēl šo un to.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas