Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FOTO: Digitālās TV lietā atsaka noraidījumu tiesnesim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bruļjantu medniekce
b
smuki ancuki tur dažiem, aha.
es
e
Tiesa nozīmēja SM par cietušo piespiedukārtā!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))) Nu gan tev te pērles birst!!!:))))))))))))
zvirbulēns
z
Melno mantiju diskrētais šarms, un smaga izgāšanās beigās. P.S. Eh, Maizīšu Jāni, Zvejnieku Ērik, Pilikseru Edvīn, nu vai tad tā var strādāt ?????????
Raeinis
R
Izskatās, ka lietas izskatīšanu novilks tiktāl, ka būs nodokļu maksātājiem jšedz ne tikai prokuratūras izdevumi, bet arī Eiropas cilvēktiesību tiesas kompensācija jāmaksā (arī no budžeta) t.s. apsūdzētajiem. Un kurš tagad velk izskatīšanu?
Juris
J
Varētu domāt, ka pie visa vainīga bija kompartija, tad krievu armija. To aizliedza, tā aizbrauca. Sakiet, ko tagad lai vaino visā šitajā šļurā, ka to vien lasi, to vien dzirdi un to vien televīzijā redzi un dzirdi, ka atkal kāds kaut ko nozadzis vai izlaupījis, ka aizliegtā vietā uzcēlis, ka atļāvis, ko nedrīkstēja atļaut un tā vien tālāk un tā bez gala. Ja runā par tiesām, tad jātiesā ir pašiem cietušajiem. Citādi mūžs ir par īsu, lai tiesās varētu iztiesāties un vēl panākt to, lai satiesātais pildītu tiesas spriedumu vai lēmumu.
andris
a
Ja Piliksera noraidījums tiktu pieņemts, tad vajadzētu jaunu tiesnesi nozīmēt, tam iepazīties ar lietu, atkal atliktos līdz nākošajam pavasarim. Tas ir tas, ko tas Piliksers gribēja. Dīvaini. Izskatās, ka tagad jau prokuratūra grib vilkt laiku.
nu pat glupiķis šļesars tei
n
ja prokuratūta "būtu skatījusies pakaļ", nekas TĀDS nebūtu noticis.Andris kikai nebūtu uzgūlies.....
Emsis
E
Viss ir sen izlemts un sadalīts.Nevajag uztraukties,jo notiek kārtējā prāva,kurai nav un nebūs ne gala,ne rezultāta.Tagad ir modē vilkt lietu gadu gadiem.
Līdaka
L
Redzēju bildi ( fotogrāfiju) žurnālā,kur mūsu prezidents Valdis Zatlers ir kopā ar Ojāru Rubeni. Zem fotogrāfijas ir uzraksts, ka Latvijas valsts prezidents Valdis Zatlers un Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis mēģina turēties kopā. Vai tad vecajos sliktajos laikos Latvijas PSR Augstākās Padomes Prezidija priekšsēdētājs būtu bildējies kopā ar kriminālnoziegumā tiesājamām personām? Ko Jūs vēl brīnaties par lietām, kur viss jau sen ir skaidrs!
Frenks
F
Jā , varbūt tad Tu arī pateiksi, kurš segs zaudējumus, ja t.s. cietušais no apsūdzētajiem neko nepiedzīs? Kurš? Tu varbūt? Citi varianti- a) LVRTC b)......... c) ir garantijas ?
Frenks
F
piedod, nezināju, nekur nevarēja medijos izlasīt, ka prokuratūra informēja SM, un no prokurora teiktā arī medijos neko tādu neatradu. Ta jau Tu esi lieliski informēts, pastāsti sīkāk, tad es mainīšu domas.
fakts
f
Tiesnesis Stukāns iet kopā ar stiprajiem un bagātajiem, nevis ar rijīgo prokuratūru.
Lūzuma punkts?
L
Vai kādam bez saviem biznesa plāniem vispār ir fiška kā vispār pareizi ir jāvada Valsts???? Vai kādam galvā griežas kaut viena doma par tiem kas maksā nodokļus un uztur šo valsti??? Jā, tā doma ir kā drāzt šos nodokļu maksātājus, lai viņi maksātu vēl vairāk. Mēs esam pilnīgā ...... par šiem gadiem. SAPNIS PAR BRĪVO LATVIJU.....
lol
l
omfg, zvirbulēns zin :)))
zvirbulēns
z
Nē, es neesmu tiesnesi, izmeklētājs, bet es zinu, ka 2/3 apsūdzēto tiks šajā lietā attaisnoti nozieguma kā tāda neesamības dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NORAIDĪJUMA PAMATS


Raksts, kurā J. Stukāns izsakās par tiesneses noraidījumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas