Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Gaismas pils būvniecība krīzes laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kino
K
Taa viss ir - nekaadu ceriibu , nekaadas izmaksas !! Pietiek jau ar iepriekseejiem staastiem , buus nevariigajiem atkal tapt par "autoriem" , izciliem autoriem !! Zel , pareizaak sakot , bijiiba pret taadu rijiibu , un bezbailu sindroms muuziibas prieksaa ! Uz prieksu uz saulaino taali !
daugavas vanags
d
Ta nacionala biblioteka butiba ir nacionalais zarks.. bibliotekas izmaksas nogalina jebkadu ceribu uz ekonomikas atveselosanos.
e-book=future
e
Latvijas grāmatu izdevēji elektronisko versiju pārveido drukātā? Vai nav vienkāršāk atvērt e-veikalu, kur pārdot un nomāt grāmatas e-grāmatas?
un
u
Ko var izlasīt latviski? Praktiski nekā, izņemot vecās avīzes. Pat Diena par maksu.
e-book=future
e
Kāds vispār ir dzirdējis bar e-book reader, ja nē, tad paguglējiet amazon kindle, sony e-reader. Nākotne ir elektroniska grāmatas uz t.s. e-papīra nevis bibliotēku apmeklēšana vai smagu un putekļainu grāmatu krāšana, uzturēšana un apkopšana. Pie tam ieguvēji būsim visi, jo mazāk Latvijas mežā būs jāizcērt. Rezultātā būs tīrāka vide, vairāk svaiga gaisa. Un mierīgāks prāts.
super
s
es gan gaidu biblioteku... lampas un spoguļus pēc diviem gadiem varēs arī izvēlēties lētākas.
dace
d
LUDZU PIEPRASU RAKSTU, kadi lidzekli ir paredzeti JAUNO GRAMATU IEPRIKSANAI, lai butu ko tur likt tai nac.biblioteka!!! Jeb vai vienkarsi parvedis vecas gramatas no apputejusiem Nac.bibl.paluktiem un viss??? TATAD BŪTISKĀKAIS JAUTĀJUMS- kādi bus uzlabojumi pasas bibliotekas literaturas piedavajuma? vai vispar jega bus tur iet?
hmmm
h
ministram tāds atbilstošs uzvārds.. Dālderis. Nu, īstais Gaismas pils cēlājs.
zaglers
z
Ietaupījums būtu ja šo celtni neturpinātu celt vispār !!! Kam viņa na... vajadzīga ?!
ALNIS
A
galvenais ka neviens darbs ipašu ietaupijumu nedod.kas tad ir taupiba.idini
trusis nejaukais
t
Dālderis (TP). Neesot tik vienkārši veikt izmaiņas projektā, jo esošajiem materiāliem esot arhitektoniskā vērtība, arī ēkai kopumā ir simboliska vērtība un tā nebūšot tikai grāmatu krātuve. Viņš arī piebilda, ka neesot tā, ka projektā paredzēti tikai visdārgākie materiāli. ----- Ha! Nu protams, ka tā nav vienkārši grāmatu krātuve, tas tak ir TP izšķērdības varenuma simbols, zelta teļš, slauktuves etalons.. Un pēdējais Dāldera teikums liek saprast, ka "mums taču arī ir sirdsapziņa.." :)))) Tāmi labot nevajag, jo vēl daudz laika? Lai pēc tam varētu pateikt ka vajadzēja labot agrāk - tagad vairs nav laika. Un tieši tā arī būs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas