Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Igauniete lūdz Dievu, lai Latvijā izdotos vēlēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sid
s
Pilnigi piekritu "arzemniekam"! Pasaule ir parak maz latviesu,lai tos nogrieztu no Latvijas,neatljautas divpilsonibas delj. Latvija to sobrid nevar un nedrikst atljauties! Atljaujot dubultpilsonibu Latvija tikai iegus ietekmi pasaule. Ir tik daudz talantigu un veiksmigu latviesu,kuri dzivo arzemes,bet nevar balsot dubultpilsonibas likuma delj.
borcinsh
b
ari Ludzu Dievu lai Dzimtenei shoreiz izdevas ! Un no visa sirdi - Dievs Sveeti Latviju ! Uz Jums skatas ari NAKOSHAS LATVIJAS GENERACIJAS !
Aarzemnieks
A
Taapat kai shai igaunietei arii man buutu veeleeshanaas piedaliities veeleeshanaas, bet diemzheel Latvija nesteidzas nosleegt divpuseeju liigumu par dubultpilsoniibu ne ar Igauniju, ne ar manu miitnes zemi. Vai nebuutu laiks nosleegt liigumus par dubultpilsoniibu vismaz ar Igauniju, Lietuvu un rietumu sabiedrotajiem???
XXX
X
ko darīt 19:30 Tagad sabalsos ēlertiešus - būs vēl trakāk nekā bija! Gejisms būs skolu programmās kā obligātais mācību priekšmets! === Tu par PLL? "Zibensziņa" no portāla "Ir": "PLL kampaņas semināru sponsorē vācu fonds, kas pietuvināts liberāļu partijai (FDP), kuras vadītājs ir atklāts gejs."
Omārs
O
Cienītais, vai Jums visi mājās? Cik tad varat malt šo. Kas Jums liek domāt, ka liberāļi tagad valstiskā līmenī uzspiedīs homoseksuālismu? Un, ko vispār var uzspiest. Ja esi patstāvīgi domājošs indivīds, tad tev neviens neko neuzspiedīs. Basta!
Cukurs
C
Paldies Daubares kundzei! Bet, ja latviesi pasi necīnīsies, tad arī Dievs maz ko līdzēs. Jāmācās no somiem, kuri cīnijās un spēja patriekt no savas zemes nolādētos padomju okupantus. Arī ar valsts "privatizētājiem" nāksies tikt skaidrībā.
ko darīt
k
Dievu ir jālūdz, jo - ko darīt, lai liberāļus savaldītu????????????? Tagad sabalsos ēlertiešus - būs vēl trakāk nekā bija! Gejisms būs skolu programmās kā obligātais mācību priekšmets! zem veselības mācības izkārtnes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas