Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Latvijas kardiologi operē tiešraidē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MabelStienen
M
Meningkatkan potensi, meningkatkan ereksi Meningkatkan libido, meningkatkan gairah seksual Membuat hubungan seksual lebih tahan lama, dan meningkatkan stamina seksual Mengintensifkan sensasi saat berhubungan seks, membuat orgasme lebih cerah Erogan cara menggunakan Nada dan meningkatkan kesehatan secara keseluruhan dan suasana hati Efek caps terus-menerus Produk ini telah diuji secara klinis dan memiliki sertifikat yang menyatakan kualitas dan aplikasi yang aman. <a href=http://elmacho.xyz/erogan-untuk-pria-dimana-menemukan-tempat-penjualan-di-indonesia-ulasan-dan-testimonial-pelanggan-cara-menggunakan>Berkat sumbernya</a> Es obvio que la industria farmacéutica insistirá en que no existen productos que funcionan mejor que aquellos con los que ganan billones al año. La única forma en que podrás comprarlo es a través de su página oficial online. Pero a diferencia de muchos productos que se ofrecen en Internet, el fabricante de este gel ha provisto una estructura segura de distribución
no tautas
n
Pirmkārt tās nav operācijas, bet gan tikkai procedūras! Operācija ir ja pārzāģē krūšu kaulu, bet to dara sirds ķirurgi, ne jau kardiologi!!! Bet kaut kā jau savas akcijas jāceļ... Otrkārt ja sešreiz jāstentē, tas nozīmē, ka nemaz nav labs rezultāts. Pienāks brīdis ka ne paš ko vairs varēs, ne ķirurgi, jo viss jau ar stentiem piebāzts
alpaka cukurgalva
a
xa xa xa
...
.
kad pēdējo reizi biju stradiņos, nevienu vecu žigulīti tur neredzēju.. pilns ar mašīnām... visas jaunas, katra otrā - džips... man domāt šie pasaules līmeņa profi badā nemirst... māsiņas, sanitāri... tas ir cits jautājums. bet nu tāda ir Latvijas ikdiena.. ja pats nesitīsies, nekārpīsies uz augšu, tad darot vajadžigu, bet pretīgo sanitāra darbu, vairāk kā 180 nesaņemsi..
...
.
a rokas netrīc šādos gadījumos? ja jau vēro tūkstošiem...
ieva
i
viņi dara fantastisku darbu! bet vai tas finansiāli , vai kā citādi, tiek novērtēts Latvijā?!
Ina
I
fantastiski!
lat.
l
Kāpēc šo notikumu neparādīja LTV ? LNT gan parādīja. Kāda starpība starp valsts un komerctelevīziju?!
Aija
A
Vismaz kaut kas labs saistībā ar Latviju. Prieks, ka mēs arī spējam. Mums visiem vairāk būtu vēlams-pozitīvisma un labu darbu. Tā turpināt!
Sniper&#039;sEye
S
Nav svarīgi, ko dara pārējā pasaule kopumā, -- šobrīd svarīgi, lai to, ka šai jomā neatškiramies/neesam dumāki un sliktāki, redzētu un no medijiem dzirdētu arī iedomīgie zviedru finansu diversanti u.c. muļķu un balto vergu mednieki.
bijušais pacients
b
muusu kardioloģija speerusi milzu soļus attiistiibaa ,kopš esam briivvalsts , esmu Stradiņu kardioloģiskajaa centraa opereets sešas reizes , peedeejaa bija veoksmiiga un jau vairaak kaa divus gadus ne reizi neesmu izsaucis aatro paliidziibu , kura pirms tam bija nepieciešama pat 2 reizes nedeeļaa, esmu ļoti pateiciigs profesoram Oskaram Kaleejam , kurš veica visas operaacijas teju desmit gadu laikaa , atceroties pirmo reizi , nesaliidzinaama ar peedeejo , ar kaadaam iekaartaam straadaaja toreiz un kaadaanm metodeem un iekaartaam tagad,....atziniiba ,kaada guuta tagad , tiešaam pelniita , lai Jums viss izdodas!!!
dr
d
nekaada paraugoperaacija taa nebija, visaa pasaulee taadas veic katru dienu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas