Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FOTO: Muzeju nakts populāra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diemžēl
d
šogad patiešām bija specifiska publika :((
123
1
Šogad bija viena nejauka tendence -- daudzi iereibuši, netiku to ievērojis senāk.
ilizana
i
Aizej, tad to smeķi sajutīsi. Ir tur kaut kāds fīlings, to nevar izstāstīt piezemēti praktiski. Parasti muzejs ir kaut kas stīvi pareizs, te atsedzas cits slānis.
Dince
D
Kas Jums traucē iet uz muzejiem katru dienu? ============= Tas, ka dienā nenotiek tādi atraktīvi pasākumi. Uz muzejiem ar bērniem es eju bieži, bet muzeju nakts ir kaut kas pavisam atšķirīgs! Ja nu vēl Dabas muzejā ik pa brīdim bērni var aktīvi darboties, kaut ko zīmēt, veidot, piedalīties konkursos utt, bet citos muzejos parasti tik vien prieka kā klusītēm pastaigāt un apskatīt eksponātus.
QQ
Q
Kur ir tā pasākuma sāls? Radīt kopības sajūtu kapeiku drāzējiem? Kas Jums traucē iet uz muzejiem katru dienu? Un ar savu kapeiciņu atbalstīt Jums iepatikušās muzeja pastāvēšanu? Redz - dome arī haļavno transportu nav nodrošinājusi... Vēl tikai beibes un šmigu muzejos, tad kultūra pa ausīm nāks ārā.
kokers
k
vai Diena nevar uztaisit nejedzibu? Kapec Rigas dome nebija noorganizejusi, ka sabiedriskais transports kursee vismaz lidz 1iem naktii? Taa vietaa tas kurseja pec brivdienu grafika, simtiem cilveku netika majas. Mes ari kadas 40 min gaidijam, kamer sapratam, ka nekas nav noorganizets un dabujam njemt taxi. Labs pasakums, bet tik nepatikamas beigas. :(
ilizana
i
Par to transporta problēmu jau pagājušā gadā nošķendējos. Ja pasākums Rīgā ir līdz 1 naktī, tad Rīgas domei mazliet jāpakustina zāģu skaidas galvā, lai saprastu, ka muzejmīļiem mājās arī jātiek. Var jau teikt - ahā, uz muzejiem naudu ietaupījāt, tad nu tērējiet taksim... Par šito baigais nopēlums!! Pasākums man iet pie sirds jau trešo gadu, ir atmosfēra, prieks, gaišas sejas. Un ļaužu nāk arvien vairāk.
Aģents
A
Pasākums bija ļoti labs. Izbrīna tikai portālu absolūtā vienaldzība par to, kas vakar vakarā notika. Kāpēc?
es
e
tikai netika padomats par pilsetas transporta grafika mainju - lai apmekletaju tiktu majas uz attalajiem pilsetas nosturiem, neterejot naudu taxi!
aadius
a
Es teiktu - fantastisks pasaakums. nezinu kaa to pareizaak izteikt, bet taada kopiibas sajuuta sen nebija bijusi... super :)
IEVA
I
briniskigas bildes. ar smekji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas