Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FOTO: Prezidents deputātiem pārmet bezdarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukss
J
Viens krancis lielajā vistu kūtī tādu skandālu uztaisīja,tāpat arī mūsu inteliģenti,dabūjuši no sorosa stipendiju,oi,oi kādu trobeli uztaisīs.Es domāju,ka prezidents bišķi šauj pār strīpu.Lai nu kam,bet prezidentam jārunā konkrēti kādi likumi nav laikā pieņemti.kādi ir pavirši izstrādāti.No tās ūdens liešanas var tikai ūdens galvu dabūt.Es uzskatu,ka vecai prezidentei 850000latu taupības režīma laikā nevajadzēja dot.Tā bija vienīgā deputātu kļūda.
Man patīk
M
Ciki skaisti vārdi - ..."nav iespējams ignorēt tautas gribu.... Un kā vēl ir iespējams. Tagad Jūs, prezidenta kungs, dabūsiet redzēt vairākus paņēmienus, kā tas ir iespējams, pie tam visai pamatoti, ticami un likumīgi.
Aldis
A
Deputati var to pashu parmest prezidentam.
11 tramvaja vadītājs
1
par tām ES direktīvām tu tā domā pēc tā, kā tās ir realizētas līdz šim. Ja laicīgi nenotiek nekāda komunikācija un saskaņošana ar ES, tad tās direktīvas, protams, vairumā gadījumu nav valsts interesēs. Kā jau teicu, ir ministriem ir jāpacīnās, lai no tās direktīvas tiktu ieviestas ar pozitīvām sekām, bet mūsu valdība ir aizņemta plēšoties par kumosu un līdzekļu novirzīšanu savējiem, un direktīvas tiek ieviestas tikai tad, kad ES jau uzstāda ultimātu, jo visi termiņi ir nokavēti. Tas kas tavuprāt - atkal opozīcija pie vainas? Apvaino opozīciju spekulatīvās demagoģijās, bet ko darīt, ja pozīcija tās priekšlikumus konsistenti ignorē?
Zundish
Z
Kādu bezdarbību viņā pārmet? Man jau liekas, ka galvenais ir šīs koalīcijas mīnus ir pārmērīgais darbīgums. Faktiski viss kam ir pieķērušies ir pabojāts. Es ļoti ceru, ka attiecībā vismaz uz novadu reformu, ogļu staciju, koncertzāli uz ogļu dambja un citām izšķērdībām viņus izmetīs pirms pagūst savas rebes izdzīt.
aga
a
Suņi (mēs, tauta) rej, bet karavāna iet tālāk...
Kaspers
K
Kautkada zibens novadīšana arī valdošajiem ir vajadzīga,citādi vells zin, kas var notikt. Zatlers, sava garā auguma dēļ varētu tam derēt. Zatlers gan uzsvēra, ka tieši saeimā ir jātop grozījumiem, tadējādi atkratoties no cerīgi uzskatošiem deputātiem, un prom bija.
Minjona
M
Ko gribēja viņš ar šo sacīt?
odziņa
o
Laba runa. Un labi, ka nenotika debates, jo pietiek konfrontācijas, naida kurināšanas, jāsāk salasīt izmētātos akmeņus. Pozīcijai jāatmet tieksme diktēt, jāsāk skaidrot un pamatot VISI lēmumi- politiskie un ekonomiskie. Un jāapzinās, ka neviens ārzemju "padomdevējs" vai "stratēģiskais partneris" neiespēj neko, ja aiz valdošajiem stāv tautas griba. Tagad bieži liekas, ka dažas vēstniecības vai vēstnieka viedoklis, vai ES direktīvas tiek uztvertas ka svētie raksti. Opozīcijai jāapzinās, ka nevar veidot Latvijas valsti uz spekulācijām un demagoģijas. Un tur nav mazāk pielīdēju, kaut vai Pabriks. Viņš taču nomirtu no kauna, ja tautas griba nesaskanētu ar ES direktīvām. (Iedomājos, ja mums būtu referendums par Lisabonas stratēģiju un tauta nobalsotu kā Īrijā, Pabriks no kauna pakārtos!)
Valdis
V
Uhh ,kur skaisti norunāju,tagat varu braukt uz Ķīnu,un deputāti atpūsties.
Komentārs
K
Viens te nesen bija uzskaitījis veselu virkni ar neveiksmēm (var lūdzu atkārtot? bij labs kritēriju saraksts Godmanim Saeimas un valdības atlaišanai) Bet veiksmes pat zvirbulēns nemāk aprakstīt ;)
trix
t
Laikam Zatlers dzīvo citā realitātē. Ko viņš runā par darbu, ko saeimai jāuzsāk jau šodien? Vai tad, viņš, nākot uz Saeimu, nezināja, ka šodien neko nebija paredzēs darīt - ne debatēt, ne veidot komisiju jaunu grozījumu izstradāšanai. Tas bija monologs. Saeima prezidentam NEATBILDĒJA un NEATSAUCĀS.
Marionets
M
Tuksi vardi. Zatlers koalicijas marioneta
Bezdarbiba
B
Zagsana no valsts nav darbs. Ko deputati dara ka tik veiksmigi un prasmigi izmanto savu mobilos ne tikai saeimas telpas
alnis
a
izskatas, ka prezidentam pienaakusi gruti laiki - vinu baksta gan opozicija; uz vinu no Delles plasumiem ruuc mutiigais Gundars, bet cilveeki uz ielaam nevar saprast -nu, ko tas Valdis raustaas un nelaiz valaa to sprukstinu baru Jekaba ielaa! taa vietaa Valdis tik vaargi baarsta praatulas par " tautu", " uzticibu" un maigi nobar depututaatus (bet beigas tomer saka paldies, ka atnakusi uz seedi :)), ka nav laikus vizojusi iesniegt savu versiju Satversmes grozijumiem. Nu, baigais kiiselis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PREZIDENTA UZRUNA


Valsts prezidenta Valda Zatlera uzruna Saeimā 6. augustā

PREZIDENTA IEROSINĀJUMI

 

Valsts prezidenta Satversmes grozījumu iniciatīvas vēstule

ANALĪZE

Līgas Stafeckas analīzi
portālā Politika.lv lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas