Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Salūtu Bastejkalnā vērtē kā labāku nekā valsts svētkos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rpg
r
astotā ir ļoti skaista bilde:)
Arī es par salūtu!
A
Salūts bija lielisks- vismaz kāds krāsains prieks gadu mijā!
hamaz
h
nesaprotu, kas tie par aprobežoņiem , kas jūsmo par kaut kadu salūtu, kas piesārņo vidi. Tas tikpat kā piedzerties pāri mēram
lapsa
l
Salūts bija lielisks! Nesaprotu tās bildes pie raksta- vajadzēja labo sagānīt? Nu redzēja visi gan pudeles, gan noreibušus, kāpēc pie uguņošanas foršuma vajadzēja šito kabināt? Neprofesionāli un nīgri.
Arhcibalds
A
"Neraugoties uz ekonomiskās krīzes nojautām, Jauno gadu sagaidīt Bastejkalnā bija ieradušies daudz cilvēku." Manupraat nelogjisks teikums, jo saluuta veeroshana jau neko daudz nemaksaa (atshkjiriibaa no svineeshanas glaunaa krogaa vai viesiibu riikoshanas maajaas). :) Laimiigu visiem!
zigim no 10:53
z
Tu arī šogad tāds īgņa. Aizej noknipsē kādu sporta veterāni un būs labinieks. Priekā!
Zigurds
Z
Pavadīju lielisku vakaru pie TV ekrāna, jo laimējās uzslēgt pasaules mūzikas kanālu MEZZO, kur pārraidīja pasakainu koncerta ierakstu ar tādām megazvaigznēm kā Lučiano Pavaroti. Brīdi paskatijos nožēlojamā krodziņa ko rīko Pauls. Brīdi piegāju pie loga, lai redzētu ka visa pamale visapkārt Rīgai liesmoja uguņošanā. Šausmīgi iedomāties kāda nauda tiek uzšauta gaisā kāda mirkļa dēļ. Un tad es domāju kāpēc LTV arī nevarēja sastādīt koncertu no latviešu mūzikas megazvaigznēm, kuras Latviju slavina visā pasaulē. Kroni visam idiotismam redzams te klātpieliktājās bildēs ar alkoholķu atstāto postu. Vai tas nenāk no tā LTV krodziņa? Tas ir mantojums no krievu tālrādes Brēžņeva laikos.
patiešām!
p
Iemācīsimies rast prieku pat vismazākajos sīkumos , jo šķiet, ka tas šajā gadā būs visvairāk nepieciešams ! Labu veselību visiem !!!
Pēteris
P
Šajās dienās neko neesmu ne dzirdējis ne redzējis ne lasījis. Bet kananāde no Bastejkalna virsotnes laukuma bija skaista un iespaidīga. Laimīgu Jauno 2009.gadu, mīļie latvieši!!!
no malas
n
Artūr & pārējie - buchas jums visiem! :) Fak Godmani un Zatlerpāri ! Lai bērniem ir Sņeguročka un mūsu pašu Zaķis ar lielajām ausēm :)
Lāpītāja.
L
Nu tad lai turas veselība,lai pietiek spēka turēties pretim dzīves grūtumiem,lai arvien labi cilvēki līdzās un lai ir arī nākamajā vecgada vakarā 2 šampanieši un luste skatīt ko jauku!!!!Urā,Arur"
Arturs-pensionars
A
Nu ,protams,GADU.
Arturs-pensionars
A
Lnt dzied miega dziesmas ,veiksmi 2009.g. LAIMĪGU JAUNO ADU.
Arturs-pensionars
A
Esmu Ridzenieks,bērnība pie Āgenskalna tirgus Bet pēdējos 45 gadus Ķengarags. Te daudz kā jauna,sāpina dīvainā atieksme pret Dienvidu tilta,man tā ir atveldze. Bet ne par to,LMT, Pētersona koncerts bija labākais daudzu gadu garumā. Laimīgu,jauno, 2009.gadu.2009.Jaunieši,ceļiet Latviju,lai tai nebūtu atjaunotu 22 gadu. 1918.-1940.1940.-1941,-1945.1991.-2009... gadu...
Arturs-pensionars
A
Divaini,man jau krietni pāri 70 bet,pl 3 ,24,5 min,dzied Pēterons LMT, lieliski ,bet es par viņu neko nezinu,acīmredzot visu aizņēmis Pauls,vakara raidī9jumā viņi krodziņā nebija slikti,pat ļoti labi, bet Pētersons vēl labāks,nu lieliski.LMT,šādus koncertus ir jāraida,tā jūsu niša, lieliski. Tas pēc 2 pudelēm šamp-ānieša 77 gadu vecumā.Vispār triecos to paziņot jo, kas to zin, smiltis priekšā.Pētersona klasika ir lieliska,malači LMT urrā ,urrā,urā. tO PĒDĒJO UŖĀ, rakstu speciāli,skan Pētersona izpildītā klasika ,nu lieliski. bet nu jau beigas. AK...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas