Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Sieviete apkrāpj Jūrmalas dārgās viesnīcas

Jūrmalas Kriminālpolicija izsludinājusi meklēšanā 1971.gadā dzimušo Kitiju Brūveri, kura tiek turēta aizdomās par vairāku dārgu Jūrmalas viesnīcu apkrāpšanu.

Policija noskaidrojusi, ka sieviete pagājušajā gadā un šogad apkrāpusi vismaz sešas viesnīcas, kas atrodas Jūrmalā. Krāpniece viesnīcās apmetusies ar savu piecus gadus veco puiku, uzturējusies tur zināmu laiku, bet tad, nesamaksājot rēķinus, pazudusi, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava.

Patlaban policija izsludinājusi meklēšanā šo sievieti, lai gan 17.novembrī viņa jau tika aizturēta. Toreiz krāpniece ļoti nožēlojusi savu rīcību, tādēļ izmeklētājs nolēmis nelūgt tiesai viņai piemērot apcietinājumu. Uz brīdi, kamēr viņa atradās izmeklēšanas izolatorā, sievietes bērns tika ievietots patversmē, taču, kad sievieti atbrīvoja, viņu tūlīt atkal devās uz Vaivariem, kur sanatorijā saņēma pakalpojumus par aptuveni 200 latiem un pazuda.

Šādā veidā sieviete apkrāpusi vairākas viesnīcas Jūrmalā, kurās parasti uzturējusies no divām nedēļām līdz pat vairāk nekā mēnesim. Pārsvarā gadījumu sieviete stāstījusi, ka viņas mājās notiek remonts, tādēļ nepieciešams ilgāku laiku palikt viesnīcā. Kad viesnīcu darbinieki taujājuši pēc rēķinu apmaksas, sieviete žēlojusies, ka kredītkarte pazudusi vai vēl neesot ieskaitīta nauda, bet, kad viņi palikuši pārāk uzstājīgi, - pazudusi.

Visās viesnīcās viņa reģistrējusies ar savu īsto pasi un vārdu, kopā ar viņu visur bijis 2004.gadā dzimušais puika. Dažviet sieviete pat esot parakstījusi parādzīmes, apliecinot, ka ir gatava par viesnīcas sniegtajiem pakalpojumiem kaut kad norēķināties.

Sākumā viesnīcas mēģinājušas šos gadījumus mēģināt risināt pašas. Tomēr pēdējā viesnīca, kas tika apkrāpta, cieta 2000 latu zaudējumus, un policija uzsākusi kriminālprocesu un sākusi apzināt iespējamos cietušos.

Krāpniece no policijas redzesloka ir pazudusi, policija pieļauj, ka savas nelikumīgās darbības viņa varētu veikt arī citviet, piemēram, Rīgā.

Ja kādam ir informācija par šīs sievietes atrašanās vietu, policija aicina zvanīt pa tālruni 67075148, 67075111 vai 112.

Top komentāri

kaimiņiene
k
Gribētu gan redzēt to tiesas teātri, kādu skādi ir šī Kitija (kurai nebija ne naudas, ne dzīvesvietas, jo bija bomzene un gribēja bērnu pabarot) ir Latvijas valstij nesusi! Ceru ka tiesnesis piespriedīs mūža ieslodzījumu par tādu nekaunību! Nabaga viesnīcas! Varēja vēl pāris tūkstošus pieskaitīt, lai izklausītos pēc lielākas krāpnieces!!! Mūsu godīgai tiesai te būs darbiņš!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas