Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Zatlera uzruna eiroparlamentāriešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krix
k
Kad letiņi vienreiz izbeigs tos ordeņus dalīt pa labi, pa kreisi???
PILNAI LAIMEI
P
Dāmas un kungi! Austrumu partnerībai praktiskajā darbībā ir jāstiprina politiskās un ekonomiskās attiecības starp Eiropas Savienību un reģiona valstīm, kā arī jāstiprina reģiona valstu savstarpējā sadarbība. Dāmas un kungi! Krievijas gāzes piegādes pārtraukums - ir atvēris acis nepieciešamībai pēc ātrāka risinājuma visas Eiropas līmenī. Dāmas un kungi! Mūsu visu atbildība ir šo kopējo izpratni izmantot patiesi integrēta un diversificēta Eiropas enerģijas tirgus izveidošanai.Tikai ar konsekventu, tālredzīgu un, galvenais, kopēju Eiropas Savienības rīcību mēs varam cerēt nezaudēt šajā globālajā konkurences sacensībā. Dāmas un kungi! Tieši jūs, Eiropas nāciju demokrātiski ievēlētie pārstāvji, vistiešāk izjūtat atbildību par šo procesu. Dāmas un kungi! Nav iespējams arī pārvērtēt Eiropas Parlamenta nozīmi Eiropas projekta tuvināšanā iedzīvotājiem un demokrātiskās leģitimitātes palielināšanā. Dāmas un kungi! Turpmāk Eiropas Parlamenta loma vēl vairāk nostiprināsies. Dāmas un kungi! Palūkosimies nākotnē! Kādu es redzu Eiropas Savienību un Latviju tālākā nākotnē? Teiksim - 2015. gadā? Dāmas un kungi! Eiropai būs griba un spēja būt vienotai, jo tikai vienotība dos iespēju īstenot mūsu uzdevumus. Dāmas un kungi! Pat vairāk - Eiropas Savienība joprojām būs atvērta uzņemt visus eiropiešus, kas atzīst tās vērtības. Dāmas un kungi! 2015. gads nav tālu - no tā mūs šķir tikai seši gadi. Dāmas un kungi! Eiropietis būs lepns par to, ka dzīvo Eiropā un vienlaikus pieder savai nācijai. Dārgie klātesošie! Eiropas pilsoņu atbalsts Eiropas idejai ir vislielākais garants Eiropas nākotnei. Paldies jums, Eiropas Parlamenta deputāti, par darbu šī sasaukuma laikā! Dāmas un kungi!
smaukas
s
Runa bija - nekada ! Tai bija labs sakums, bet tad blurkt.... un aiz garlaicibas nacas darit kaut ko citu. Turklat ta bija par garu . Runa bija sagatavota universitates studnetiem, nevis Eiropas parlamentariesiem un rietumu medijiem. Eiropas parlamentam stastit kas ir kaiminpolitika, austrumu bloks , sengena un brivais tirgus, ir tas pats kas stastit piensaimniekam , kaa razot pienu. Runa bija laba prieks studentiem, bet ne prieks eiropas politikiem. Ta bija pilna ar nevajadzigam frazem un tukstosiem reizu dzirdetiem aicinajumiem par vertibam un c. Bet nu Zatleram ir jamacas pasam, un jarevide runas, ko saraksta ieredni.
Veronika
V
Jāteic, ka gan par "Soviet Story", gan par 23.augusta atzīšanu par Eiropas staļinisma un nacisma upuru atceres dienu lieli nopelni ir arī Latvijas deputātei Vaiderei kopā ar Kristovski. Nav jau tā, ka mūsējo neko nedara.
Annuža
A
Runa bija laba,lai ko te raksta visādi gudrinieki, kas 'nezina, bet uzskata". Es dzirdēju, un uzskatu, ka Zatlers EP Latviju parstāveja labi.
zvirbulēns
z
ES nevajag parlamentu, tur tas joks, pietiktu ja ES valstis pārrunātu lietas venkāršākā formā. Pārāk dārgs prieks tāda demokrātijas spēlēšana. :)
Anna
A
VISI VARBŪT NEMĀCĒJA PAŅEMT EIROPAS NAUDU, BET TIE , KAS SACĒLA SAVAS PILIS GAN MĀCĒJA --VAI NE ?? UN TĀ TOMĒR IR MŪSU TAUTAS MAZĀKĀ DAĻA, KAS ATĻAUJĀS VISU TAUTU IZMANTOT UN NOSTĀDĪT PAR VERGIEM....... KAUNS TĀDAI VALDĪBAI....
laba runa bijusi - Zatleram pl
l
daži man pazīstami ārzemnieki (Latvijai labvēlīgi), kas runu noklausījās, uzskata, ka tā esot bijusi ļoti laba.
Balamute
B
Kātad- mūs neatstāja vienus- mūs vēl kārtīgi paņēma aiz pautiem iedodot pamatīgu aizdevumu. Smaidīgais dirsējs, johaidī.
Juris
J
Nezinu ko prezidents vēl teica, bet ja viņš Eiropas Parlamentā ir atgādinājis par totalitārismu un Padomju stāstu tad tad tā noteikti nav nevajadzīga uzstāšanās.
tēriņš
t
Vienas žēlabas. Un tāpēc vajadzēja tādu gabalu kulties? Kur priekšlikumi?
sirtaki
s
Cik jauki Zatler! Es ar Tevi lepojos! Tu esi mūsu tautas cienīts un godāts prezidents! Nebēdājies daudz, ka nav pie mums euro. Labosimies. Vai apsolīji? Arī neēdīsim vairāk, siltumu pingvīniem tak daudz nevajag, ka tik virspingvīniem labi. Būs Tev strūklaka vai siena, būs Lilitai silti, tik viena bēda - ja parasto pingvīnu vairs nebūs, ko tad darīsi?
Mr. X
M
Redz kā atkal notinās,lai šodien tautai Doma laukumā nebūtu acīs jāskatās.
kj
k
Kas par virsrakstu!
virsraksts
v
gramatika klibo :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Valda Zatlera uzruna EP

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas