Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

FOTO: Zivtiņa vietā stājusies Mistre

Rotācijas dēļ pazīstamā Ceļu policijas šefa Edmunda Zivtiņa vietā stājusies Vineta Mistre, kura šodien tikās ar iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci, kura vinai pasniedza ziedu pušķīti.

L.Mūrniece uzskata, ka viņas pirmais uzdevums ir atrast veidu, kā mainīt policijas tēlu cilvēka acīs, jo “Ceļu policijai ir jākļūst par atbalstu cilvēkiem, nevis tikai un vienīgi par tiem, kas soda,” par ministres teikto vēsta LETA. Ministre uzskata, ka policijas tēlu palīdzētu uzlabot tas, ka Ceļu policija strādās kopā ar patruļpoliciju un brauks kopā uz notikumu vietām, piemēram, ģimenes skandāliem.

Amatpersonas pārrunājušas arī kukuļņemšanas problēmu.

"Panācām tādu kā vienošanos, ka paralēli tam, ka ir jācīnās ar korupcijas apkarošanu policijas rindās, jāvēršas tomēr arī pret cilvēkiem, kuri veicina to procesu. Proti, tie ir paši transportlīdzekļa vadītāji, kuri piedāvā naudu. Tādējādi, uzraugot gan policijas darbiniekus, gan arī kontrolējot to, ko dara vadītāji, kopīgiem spēkiem varētu panākt rezultātu un arī tādā veidā samazināt korupcijas risku," teikusi jaunā Ceļu policijas priekšniece par korupciju.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas