Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Fotočatā par iepazīšanās mēģinājumiem izmāna lielu naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
shausmas
s
es arii redzeeju sho reklaamu zhurnaala peedeejaa lapaa. un knapi ar siikiem siikeim knapi saredzamiem burtiem speeju izlasiit notiekumus. 1sms 1,50Ls super biznes!
Dispčers Kļavinsh
D
Aha, un kā ir ar to pasaules sienas projektu, kuru veidoja vispārzināma mediju parka firma un iekasēja 5 Ls par iespēju pieteikties par muļķi?
ciniķis
c
ja meitene bildē neatpazīst Bredu Pitu, tad ko no viņas var gribēt? Protams, ka viņa savā stulbuma kļūs par slaucamu govi un, pat, ja ne fotočatā, tad kaut kur citur viņu uzmetīs.
Ērglis
Ē
Piekrītu. Un kaut nedaudz, bet ir man žēl cilvēku, kas, uzticoties citiem, zaudē piķi. Taču...tā ir Darvina teorija praksē, patīk tas vai nē. Pat ja naudu atpakaļ tiesiskā ceļā dabūtu, mācība būtu laba. Un mācība - uzticies, bet nedaudz šaubas tomēr pie sevis paturi. Tas vienmēr palīdz. Un ja nebūsi kļūdijies uzticoties, atvieglojums būs foršs.
klimpa
k
Kam smiekli, kam nē....daži mazāk apķērīgie droši vien lielu naudu zaudējuši... Tiem nemaz šī informācija neliksies smieklīga!
kokgazis
k
Mjaa vot i lietas notiekaas..
balelins
b
nu tur jau tas bildes no kadiem pornuhas saitiem tas tacu uzreiz redzams.. vareja tacu saprast ka krapsana.
Janka
J
bankas darbinieks uzrāvies! 45 gadi! kas strādā Latvijas bankās! kāpēc tur tādi strādā!? kāpēc brīnāmies par situāciju!?
...
.
Kur LOHi, tur cirpēji...
Game Over
G
Piekritu.Esmu verojis siis interneta izsoles ar maksas kapjoso soli.Es brinumiem neticu,ir zinams limits cilveka materialajiem resursiem un spejaam but modram 24 stundas diennakti sezot pie datora,pielauju iespeju ka lielaakaa dala no izsoles dalibniekiem ir datorprogramma kas nosola pasaas beidzamajaas sekundees.Dazkart parnem veelme lai sos darbonus,krapniekus soda nevis ar cietumu bet ar navessodu.
ķirzaks
ķ
Vēl viens kroņa numurs ir "sveiki, esmu Ambo Mbembe, grāmatvedis no Nigērijas, atradu 20 bezsaimnieka miljonus un vajadzīga Jūsu palīdzība lai tos paslēptu, dalām 50/50". Variācijas par tēmu - "Ambo Mbembes tēvu nošāva mafijas kaujinieki, kad viņš inspicēja sev piederošās naftas atradnes/dimantu raktuves/plantācijas. nabaga Ambo ir viens pats un izvēlējies Jūs par savu aizbildni un skolotāju dzīvē un biznesā" :D Sižetam ar meiteni ir šāds variants (domāts amerikāņiem) - "esmu no Slovēnijas un pašlaik ciemojos pie radiem Maskavā, vēlos aizbraukt pie Jums bet nevaru Maskavā noņemt naudu no konta, lūdzu atsūtiet naudu biļetei".
Zinātnieks un pētnieks, taga
Z
Cien. žurnālisti! Jūsu un mūsu pusaugu bērni un jaunieši tiek čakarēti arī caur santimaizsole.lv un buyandbye.lv -- smalki lohotroni. Rietumos palēnām izķerti, tagad iziet dzīves ciklu pie mums. Jau daudz cilvēkiem-naivuļiem tiek čakarēta dzīve. Ja jums ir tās bumbas, paņemat priekšā arī šitos. Izsoles ar maksas kāpjošo soli ir jāaizliedz jeb jāņem stingrā valsts kontrolē. Jo tā IR loterija.
martins
m
ka tie cilveki visu laiku uzkeras uz sim viltibam. ik pa laikam uz meilu atnak pasts ka esmu vinnejis mega summu tikai jaiemaxa paris stukas lai to varetu dabut Ha ha ha
to ps
t
Lapa darbojas, tikai bildes vairs nav aplūkojamas - par to jau lielākā šausmināšanās, ka tie ir viltoti profili. Bet, ja bilžu nav, tātad nav viltoti. Nu gan tam Litkinam loģika.
ps
p
tagad taa lapa nedarbojas, meginaaju. Dmitrijam gan vajadzetu staties tiesas priekshaa par krapniecibu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK:


Fotočata mājas lapa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas