Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Freibergs un Ulmanis uz KNAB nekandidēs

Divi no neoficiāli minētajiem KNAB priekšnieka amata kandidātiem  — Augstākās tiesas (AT) Senāta Krimināltiesu departamenta senators Artūrs Freibergs un Drošības policijas (DP) priekšnieka vietnieks Ints Ulmanis — negatavojas pieteikties konkursā uz KNAB šefa amatu, otrdien, atbildot uz iepriekš uzdotajiem jautājumiem, Dienu informēja AT un DP preses pārstāves.

Pēc AT preses sekretāres Lindas Priedītes ziņām, A.Freibergs nav pieteicies un nav domājis kandidēt uz šo amatu. Līdzīgu atbildi, norādot, ka I.Ulmanis nav apsvēris iespēju kandidēt un nepieteiksies konkursā, otrdien sniedza DP preses sekretāre Kristīne Apse-Krūmiņa. Kā Diena ir rakstījusi, neoficiāli kā viens no reālākajiem KNAB vadītāja amata kandidātiem neoficiāli tiek minēts Valsts policijas priekšnieks Aldis Lieljuksis, kurš par to saka: «Pašlaik par to nedomāju, taču nekad nesaki nekad, redzēsim, kas būs pēc divām nedēļām.»

Pieteikšanās konkursam uz KNAB priekšnieka amatu ilgs līdz 21.novembrim. Līdz pirmdienas vakaram neviens oficiāli vēl nebija pieteicies, tiesa, kā Dienai stāstīja premjera preses pārstāvis Edgars Vaikulis, viens pretendents pieteikumu esot iesniedzis vēl pirms konkursa izsludināšanas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

KNAB vadītāja amatam neoficiāli izskan vairāki vārdi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas