Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Freimanis: TP un prezidenta attiecībās kaut kas notiek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
banditu valdiba
b
Sitie TP un LPP/LC gerbas katru dienu ka uz balli jo vini uzskata ka vini esot patiesam loti ipasi un apdavinatas personas. Es gaidu kad shittie valdibas banditi nozags nakamas velesanas
resnajiem nepatik..
r
To ka resnie sak kaut kadas darbibas pret prezidentu tikai norada ka Zatlers dara pareizi, tautas intereses, visticamakais ka resnvederainajiem nepatik ka Zatlers grib tautai dot tiesibas atlaist saeimu.. tas viniem ir ka ar sirpi pa pautiem..
Lindiņ!
L
Lasi uzmanīgāk, lai izvairītos no blamēšanās. Ja tev vienkārši riebjas Senais, tad cita lieta, jo te jau vesela tāda kompānija. Bet, ja nesaproti , pamācies. Viņš raksta, ka cerams ka tā nav un raksta, ka nevajdzētu būt... Nekļūsti komiska neesošus apgalvojumus komentējot. Arī es domāju, ka tas nav pieļaujams, ka prezidentam ir īpašas attiecības ar kādu partiju un arī es domāju, ka Freimanis kaut ko vismaz pārspīlē. Es domāju, ka Senais tā domā arī patlaban. Nevajadzētu būt, jo slikti , ja ir.
Linda
L
Jūs gan savus viedokļus mainiet neparasti strauji !?!?:)))) Dienas vidū satraukti rakstat , ka Freimanim esot kaut kādas nepatiesas vīzijas, jo kādas gan prezidentam varot būt attiecības ar kādu no partijām, tagad, vakarā pēkšņi atzīstat , ka ir gan , tikai tām nevajadzētu būt īpašām.
Senais>ululiņam
S
Slikti, es jau nesaku ka nav,. bet nevajadzētu būt īpašām ne ar vienu atsevišķi.
ululiņš
u
Nesaprotu, kas tev liekas dīvains. Prezidentam ir, bija un būs attiecības ar partijām. Premjerministru pats pieminēji. Plus tiesības atlaist Saeimu, ja valdošās partijas uzvedas nepieklājīgi. Nav brīnums, ja kāda partija sāk viņu nīst, tā veidojot sevišķas attiecības.
Ne tuvredzīgi
N
Laikam grūti ir saredzēt to, kas tiek plānots dažu veču "brālību" apspriedēs... Skatieties nākotnē! Zatleru šīs brālības vadoņi bija iecerējuši kā savu 5. kolonnu, tas ir, pēc tam, kad nākamajās vēlēšanās viņu "vecā gvarde" vairs pie mandātiem netiks, bet "jaunās pseidopatstāvīgās" partijas dabūs par maz. Lai varētu no spēka pozīcijām turpin`t tecināt nodokļu maksātāju naudas straumītes uz vajadzīgo pusi, izmantojot "varas resursus", tiktu izmantots šis pakļāvīgais zooparka zombijs- atmetot atpakaļ visus jauno likuma grozījumus un draudot, ka šī jaunā, nākošā Saeima tiks ataista, ja nesāks strādāt "pragmatiski", tas ir, to dažu brālības veču interešu vārdā. Un, ja vajadzēs, tad pat pirms sava otrā termiņa arī sāks šo procedūru, lai var atkal, pilnīgi nejauši:), atrasties kāds "jaunais spēks" zelta zirgā, kas vedīs uz gaišo nākotni! Tāda, lūk tā stratēģija, mīļie, ja kāds spēj saskatīt ko tālāk par savu degungalu... Bet problēma, ka šitais zooparka ieliktenis ir sācis "spirināties"! Protams, arī viņam nav ne jausmas par "lielo plānu", bet ir sākušās "zvaigžņu slimības" grūtās dienas, kā rezultātā viņš ir palicis neprognozējams un ir jānomaina ar pakausīgāku līdz nākošās vēlēšanu kārtas sākumam. Pat, vēlams, līdz pašvaldību vēlēšanām, kas, kā zināms, tagad arī notiks tikai pēc partiju sarakstiem(ar 0,1% reālu pārstāvniecību no tautas), nostiprinot brālības ekskluzīvo varu. Nezinu, vai paspēs, bet galvenais jau ir to izdarīt līdz Saeimas vēlēšanām. Tomēr, izskatās, ka ar saviem "smagajiem uzbraucieniem" brālības veči savu panāks un zooprezis iežmiegs asti, jo viņam tiks pārstādītas smadzenes pareizajā virzienā. Bet Jūs, cilvēki, mēģināt atrast kaut kādas kalcija atlieku pazīmes zoopreža mugurkaulā, nemaz neredzot visu "lielo plānu"... Traģiski!
aukstā vasara '2008
a
Tautas partijai gribējās tādu klēpja sunīti, kāds "Latvijas ceļam" bija Guntis Ulmanis. Tas tiešām tikai vāvuļoja un mierīgi noskatījās, kā darbojas šie Latvijas kaprači. Vaira pirmajos gados bija uz mata tāda pati. Zatleram ir citi laiki, viņš, pat gribēdams, to nevarētu atļauties. Tauta un valsts zemāk krist vairs nedrīkst, piecpadsmit gadu laikā pastrādātais noziegums vairs nav noslēpjams no pasaules. To vēl cenšas slēpt tikai tie, kas paši bijuši tā līdzvaininieki - gan ar tiešu darbību, gan ar bezdarbīgu noskatīšanos (paklausīgu balsošanu).
replika
r
pilnīgi piekrītu. Tas ir TP tejāteris. Ja vēlēšanas notiktu vienā dienā, tad balsojot par novadveci 'darītāju' no TP lauku papus padomātu, ka loģiski būtu ievēlēt arī Saeimā tos pašus, - nu lai dod naudu (zinot no pieredzes kā izgāja Cesvaines pagastvecim) .... Tā ka tēpistiem tas noteikti būtu izdevīgi. Nav starp viņiem (TP un VZ) nekādu domstarpību.
Nu!
N
Segliņš:- Mums ar Valsts prezidentu ir jāsadarbojas.- !!!??? Ko tas nozīmē? Te nu atkal kārtējo reizi spožums no Segliņa, tāds kā liels bērns runā. Galīgā grāvī.
Senais
S
Dīvains ir temata uzstādījums. Kādas gan varētu būt prezidentam attiecības ar kādu atsevišķu partiju. Prezidents kārto lietas ar saeimu ar valdību, kurai nominējis premjeru un vēl ar tiesas padarīšanām, cik tas ietilpst prezidenta kompetencē. Ja var pamanīt kādas īpašas attiecības ar kādu partiju atsevišķi, tā ir ļoti slikta atestācija prezidenta darbam. Cerams, ka tā nav un Freimaņa kungam ir atkal nospīdējusi kāda vīzija. Nav jau pirmo reizi, tāpat kā ne reizes viņš nav komentējis nevienu savu kļūdaino, bet dažkārt manuprāt muļķīgo secinājumu un prognozi.
mērglis
m
kaa maakoņos nop..das taa Berziņš atskaņo , ja jau viņš tagad pilda teepistu Geebelsa lomu un gatavo naakamo veeleešanu kampaņu tad varam sagaidiit visaadus briinumus , nau jau taa ka viņš mauro pa tukšo , var atļauties skaļi paziņot saimnieka pausto viedokli , jo nav nevienaa amataa , šitas maaviens noraada uz to cik izdeviigas teepistiem buutu pašvaldiibas veeleešanas vienaa raavienaa ar saeimas paarveeleešanu , uz pašvaldiibu veeleešanaam jau izgaazti lieli speeki un augsne labisagatavota , veel tikai reforma pareizi jaanobeidz un ceriibas uz augstiem rezultaatiem prognozeejamas , pie viena sviediena pašvaldiibu urnaa naaviigas ceriibas arii uz mandaatiem saeimas urnaa , ja saemu veelees paredzeetajaa termiņaa var arii pulku nieciigaaku rezultatu sasniegt, vot taads mans štukojums ...
Oskars
O
PRICĀJOS !!!! KNAB drīz droši varēs VISUS zagļus arestēt........
ZBL
Z
Jūtu ķīmija jeb no mīlestības līdz naidam viens solis. Apmulsuši arī TPJO skribenti, kuriem nesen bija jāslavē Zatlers, bet ko tagad? Vienkārši TP līdzskrējējie tik daudz jāmelo, ka gribot negribot nonāk pretrunās.
kuks
k
Domāju, ka te ir smalks aprekins. Skaidrs, ka šobrīd par TP neviens nebalsotu. Arī VZ bija visiem piegriezies. Lai kādi miljonāri nebūtu mūsu oligarhi, tomēr vēlēšanas mūšu valstī notiek, un cilvēku viedokļi ir jāiespaido, ja grib palikt pie siles. Arī Lembergs un co ir stingri visiem piegriezies. Tātad vēlētājs būtu gatavs balsot par ko jaunu - nezināmu. Arī Pabrika, Kalnietes utml veidojumi varētu gūt vēlētāju atbalstu, jo tie vairāk izskatās pēc Eiropas tipa politiķiem. Tātad kaut kas ir jādara. Tiek izspēlēts jaunais variants: Bērziņš ārkārtīgi rupji uzbrauc prezidentam, VZ korekti atbild, iedzīvotāji instinktīvi aizstāv VZ, daži no TP uzbrūk Bērziņam.... un tā tiek uzķīlēts ne no kā pozitīvais tēls - jo gladiatoru cīņās parasti jau kādam jūt līdz......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas