Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Freimanis: vienīgā izeja no politiskā strupceļa ir laiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to šamxperts
t
laiku sagatavoties nākošajā vēlēšanām
Jānim
J
Ikstens ir pārsteidzoši gudrs!!! Tikai visas tās Saeimas un valdības, kas gadiem ilgi visu nepareizi darīja ievēlēja tā pati sabiedrība, kam tagad būtu jāpiedalās ārkārtas vēlēšanās!!!
šamxperts
š
Nu un ko TP novilcinot iegūs?
xperts
x
Tieši laiks vai novilcināšana ir tas,kas vajadzigs TP!
elo
e
ārkārtas vēlēšanas- bet kas tad nāks vietā? Opozīcija vāja. Pašreizējās partijas ievēlot atkal veidos koalīciju un ..tas pats būs...ja pie šādas vēlēšanu sistēmas grib panākt pozitīvus rezultātus- vienai partijai būtu jāsavāc balsojuma vairākums, bet tas nav iespējams. Ja nu veido divas lielas partijas kā jeņķiem? Ar šitām n partijām tikai skaldāmies kā muļķi.
>skumjā
&
skumjā pielīdēja :) te viena tāda jau goduspapam olas laizīja :) neesat radinieces?
neitro
n
Man tomēr nav saprotams, kāpēc nav zināma vismaz aptuvena summa, kuru grasāmies aizņemties. Sarunās taču kāda summma figurē? Ir jocīgi pieprasīt parlamenta atbalstu par nezināmu lielumu. Un ja nu tie ir 50 miljardi (protams, pārspīlēju, bet teorētiski var arī tā būt)? Kāpēc tas skaitlis jāslēpj, nekādi nav saprotams.
valdis
v
Neesmu nekāds pravietis, bet domāju, ka LELEI taisnība - ja nu vien valsts pirmais zaķis neattapsies un neizsludinās jaunas vēlēšansa pirms tam. Pašvaldību, Eiroparlamenta un saeimas vēlēšanas vienā dienā - lēti, labi, absolūti nepieciešami.
Logic
L
Vajag - nav iebildumu, - nav ! Ārvalstīs arī probļemas - redz, arī ASV ņem ciet korumpantus (Illonoisa). No Kanādas ar neviens nebrauc - starp savējiem jāmeklē, kur labāku pat dakteri Slakteri vai Veldri - neatrast
Lelle
L
Purvs nu ir sakustējies un tas jau ir sākums jauniem laikiem, bet šobrīd vēl inerces rezultātā gaisma iet mazumā un tumsa plešas plašumā...pēc Jaunā gada sāksies pretējais process...lielas parmaiņas notiks janvāra beigās un februārī...valdošie kretīni pat šobrīd nespēj aptvert šo pārmaiņu sekas....
kuuna
k
Pirmkaart - ministru amatos vajag cilveekus ar sfeerai atbilstoshu izgliitiibu. Pavaars tachu par arhitektu straadaat nevareetu, vai ne? Un otrkaart - es neticu, ka laiks vareetu ko liidzeet. Ja Latvijaa nav uznjeemiigu, zinoshu un speejiigu cilveeku, kas var valsti sakaartot, tad ir jaameklee resursi aarvalstiis. Speciaalisti, nevis radinji un draudzinji. Un steidziigi.
Putras Dauķis
P
Lai tas Ikstens man piedod, bet cieši gudrs viņš nav! Kaut ko ir lasījis, kaut ko ir rakstījis, bet domāšana viņam ir pavāja.
imis
i
Īksten,kas Tev maksā ,lai tu iznīcini valsti?Gribētu redzēt kā tu kritienā no sestā stāva pārvilktu bikses.Domā,pirms runā.Un pievērs uzmanību tam,ka tā nav mazās Latvijas mazā krīze,bet lielā pasaules krīze.Žulti atstāj citai reizei.
zīza
z
Ja paskatas tālrādī uz opozīciju,tad paliek kauns.Āboltiņa saeimas sēdes laikā ļarina pa mobilo.Kad tālrunis izslēgts,tad viņa tā repsiski zviedz.Nepatīkami izskatas.Citi staigā.Ļoti labu nopietnu politiķu iespaidu atstāj Daudze un Leiškalns.Redzams,ka kungi strādā.
skumjā
s
Paldies ,Freimani.Tu esi gudrs un neesi zaudējis veselo saprātu.Tiem kūdītājiem un gaisa jaucējiem sen derēja novilkt bikšeles un pa pakaļu,lai neērcina cilvēkus pirms Ziemassvētkiem.Freimani,paldies Tev un priecīgus Ziemassvētkus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas