Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 29. oktobris
Laimis, Laimonis, Elva, Elvijs, Elvis

Gadā vidēji 15 bērnu Latvijā izkrīt pa logu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
miss kroft
m
"Sestdiena, 30. septembris (2006) 14:39 Sestdienas rītā Jēkabpils slimnīcā no gūtajām traumām miris 2,5 mēnešus vecs zīdainis, kurš bija izmests pa logu no ceturtā stāva." "Trešdiena, 5. septembris (2007) 12:08 ēkabpils bāriņtiesa nolēmusi atņemt vecāku tiesības abiem Jēkabpilī pa logu izmestā astoņus mēnešus vecā mazuļa vecākiem. «Apollo» jau ziņoja, ka svētdienas pēcpusdienā Jēkabpilī piedzēries vīrietis pa pirmā stāva logu izmetis savu astoņus mēnešus veco dēlu. Puisītis ar dažādām traumām tika nogādāts slimnīcā." "Otrdiena, 26. augusts (2008) 07:23 Teju ik mēnesi šogad saņemtas ziņas, ka pa logu izkritis bērns vai kādu vecāki pa to izmetuši. Tā arī pagājušajās brīvdienās — Rīgā no kāda Mārkalnes ielas nama ceturtā stāva izkritusi un ķermeņa sasitumus guvusi nepilnu gadu veca meitenīte. Māte stāsta, ka bērns, kas pratis vēl tikai rāpot, uz palodzes ticis no gultiņas, kas atradusies pie loga" "19. februāris (2008) 14:16 Šokējoša vardarbība pret bērnu - diemžēl nu jau kārtējā. Baldonē ģimenes strīda laikā kāds vīrietis pa logu izmetis divarpus gadus vecu meitenīti. Policijas pārstāvji informē, ka cietusī meitenīte ar galvas un ķermeņa sasitumiem, kā arī galvas smadzeņu satricinājumu ievietota slimnīcā." "2004. gada 26. janvāris PIRMDIENA Droši vien tā nav tikai likumsakarība, bet šo laiku raksturojoša iezīme, ka aizvien biežāk Latvijā atklātībā nonāk ziņas par vardarbību pret neaizsargātiem un vājākiem. Mātes līdz nāvei sit savus bērnus, applaucē ar vārošu ūdeni, kāda māte savu meitiņu, zīdainīti, atstāja bez pieskatīšanas vairākas dienas un bērns aizgāja bojā no aukstuma un bada. Tepat Liepājā pavisam nesen vīrietis mazu puisīti no otrā stāva cauri stiklam izmet pa logu."
miss kroft
m
vai šajā statistikā pieskaitīti arī tīšām pa logu izmestie bērni? lasot kriminālziņas, rodas iespaids, ka bērnu mešana pa logu, Latvijā kļuvusi par jaunu sporta veidu. žēl, ka nav ielikti skaitļi salīdzinājumā ar citām valstīm, tad pilnībā atklātos Latvijas sabiedrības degradācijas pakāpe, kurā bērnam mazāk vērtība kā kaķim vai sunim.
āda
ā
ļoti pareizi uztverts vardarbības,neželības,brutālisma pieauguma motīvs...!!!! tādie vecākiem...arī aug šādi...izdzimteņi,kuri savkārt šo nelabojamo netikumu,kultivē,sabiedrībā...kurā diemžēl esam spiesti ...dzīvot !!!!
Ilmārs
I
Un sliktākā ziņa ir tā, ka arī bērnu nežēlība pret citiem, tās pašas vecāku vienaldzības dēļ - pieaug. Tāpēc, kad jaunai paaudzei būs bērni, kļūs vēl sliktāk.
es
e
Atkal mums pirmā vieta sliktajās ziņās!
bezgodmen
b
Jāpliek bērnu krišana pa logiem AR NODOKLI

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas