Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Gadu pēc Saeimas atlaišanas valsts esot ieguvusi, bet Valdis Zatlers zaudējis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu škele nezog pats
n
čangalijas volža banda zog viņa vietā//////////////////
Politbirojs
P
Valsts tās vēsturē ieguvusi viskretīniskāko saeimu. Arī pierādijusi ka tai ir hroniski unikāli stulbs kazu un aunu bars,ja jau spēj tūlīt pēc saeimas atlaisšanas savēlēt tos pašus vai tādus pašus. Un pats galvenais ieguvums ir valsts izzagšanas un nācijas iznīkšanas turpinājums,kam pamatus ielika boļševiki kopā ar Staļinu izgaisinot gan Sibīrījā gan migrācijā labāko pusi nācijas saliekot par vietvalžiem stulbākās puses atbalstītos kangarus.
jaa
j
jo ātrāk atlaidīsm saeimu, jo ātrāk zatlera klauni un olšteini beigs smirdeet Latvijas politikā
viedais
v
Atsevišķiem medijiem ļoti patīk Zatleru padarīt par muļķi, par zaudētāju, tādējādi iespaidojot sabiedrisko domu. BET.... pateicoties Zatlera lēmumam par Saeimas atlaišanu, viņš mums deva iespēju labot kļūdu un beidzot uz visiem laikiem tikt vaļā no Šlesera un Šķēles klātbūtnes parlamentā un valdīas darbā. Tautas Partija un Pirmā Partija nu ir bankrotējušas un likvidētas. Tas ir daudz. Un viss pateicoties Zatlera drosmei...tauta, domājiet...
Kas būtu,
K
ja būtu....Tomēr tā nav. Zatlers izdarīja lielu lietu, noņemot oligarhu redzamo un nekaunīgo varu...RP jau redzam daudz pozitīva. Pietiek zākāt, labāk apskatīties uz Ķīli, Pavļutu u.c.
Vārdam
V
Tavs jautaajums uzdodams Vienotiibas Vinkjelei.
  • 1
  • 0
Vārds
V
pozitivais tas, ka pens.vecumu paaugstina? vai tas, ka arvien nepienjem likumu par arzonu firmu ierobezhoshanu LV?
  • 1
  • 1
beta
b
Saeimas atlaišana bija tas gadījums, kad Zatlera ambīcijas nospēlēja pozitīvu lomu valsts tālakajā attīstībā. Neredzu nevienu mīnusu, ir tikai ieguvumi. Sākot ar to, ka Seima tagad zina, ka to var arī atlaist un tauta to izdarīs ar lielu prieku, ja tautas kalpiem "aizies ciet šīberis" , beidzot ar to, ka Šleseram vairs atliek tikai čurāt uz priedēm, lai tās nokalst... :) Zatlers bija kā ābols, kas uzkrita Ņūtonam uz galvas, īstajā vietā un īstajā laikā. Zatlera problēma ir tā, ka viņš iedomājas, ka ir Ņūtons, kaut ir tikai ābols... :) :) :) Un te nu neviens (arī pars Zatlers) neko nevar mainīt...
Barons
B
Zatlers ir politisks līķis, kurš pēc nākošajām Saeimas vēlēšanām tiks izmests vēstures miskastē. Ilgi un dārgi Latvijai būs nācies ņemties ar šo nekam nederīgo cilvēku, kas sevi iedomājas esam par dižu politiķi. Tas arī viss. Neseno laiku vēsturi nav vērts pat pieminēt.
!
!
Meri un Havelu atcerēsies pēc runām un politikas. Zatleru - pēc skandāliem ar Lilitas īpašo pensiju, limuzīnu, dzīvokli, tankiem. Divi pasaules.
  • 3
  • 4
Jenotu brandža
J
Valsts kaut ko varbūt arī ir ieguvusi. Piemēram, skaidrību, ka arī vēl gaišāki spēki var tikpat spēcīgi aptaisīties, kā Cūkmena Dreamteam vai Atslēdznieka šoferu dēli. Pat kadros vairs dažreiz nav starpības; kā ērti shēmoja pie TP, tā tagad to pašu reisu dragā Vienotības rindās. Diemžēl izvēle ir ierobežota, un tas šos vēl gaišākos, bet ar tikpat brūnu svītriņu apveltītos spēkus vēl kaut kā glābj. Jo neba visi, glābojoties no konsolidator-konkistadoriem, metīsies pie čekistu dīdīta lāča.
Vārds
V
TP netiek līdz šiem bīdītājiem
  • 4
  • 2
fakts
f
Nav nekas izmainījies un turpinās savējo likšana pie "siles"un izskatās ka ideja par padomēm ir sen pārbaudīta vērtība kuras iespējams pamatuzdevums...papildināt partiju kases. Redzam ka "radargeita"ir tīrs naudas kāšanas veids un rādās ka "otkati"tiek ne tika Spivtiņam bet arī pa vertikāli uz augšu.Ja aptaujas liecina ka sabiedrība ap 95% atzīst ka tas iespējams ir pēdējo gadu lielākais koruptīvais darījums tad te nekas nav piebilstams. Zatlera kungs netika augstajā amatā un teiciens ka "oligarhi"organizē balsojumus-IZGĀZIES jo izskatās ka pati koalīcija "uzmeta". Atklātība un tiesiskums izskatās ka bija tikai priekšvēlēšanu gaisotnē. Noslēgumā:LĪDZEKĻI VĒLĒŠANĀM IZTĒRĒTI BET PĀRMAIŅAS SABIEDRĪBA NEREDZ.
reformu nav
r
Kur ir likums par deputatu imunitates atnemsanu un atbildibas paaugstinasanu? un taa jopprojam, nav nekadu reformu, kas padaritu Latvijas varu godigaku un Latvijas valsti taisnigaku.
reformu nav
r
Kur ir likums par tautas veletu prezidentu?
reformu nav
r
Kur ir likums par privilegiju likvidesanu exprezidentiem?
reformu nav
r
Ok Zatlers atlaida saeimu, ienaca ar reformu partiju. Bet kur ir taas reformas??? Reforma partija ir bailiga, lai pienemtu taisnigus likumus. Kur ir progresivais nodoklis, piemeram?
bailiga?
b
nu neteiktu, mantrausiga, varaskāra, pastulba jā, bet bailiga nez vai:)
  • 2
  • 1
valstij tas par labu nav nācis ne m
v
tā bija paraugakcija politiķiem, lai beidzot beidz māžoties un dara savu darbu, bet ari politiķiem šī māciba neienācās, jo liela daļa tika atpakaļ savās vietās. tika cauri ar vieglu izbīli tā teikt. bez rupjas atlaišanas ar dakšām un bez iespejas atgriezties acim redzot mācibas nebūs
vai tad
v
es apgalvoju ka rikojums Nr 2 bija gudribas paraugstunda? tā bija nieciga cilveciņa atriebibas akcija, ko gan centās, un vel tagad cenšas kā varoņdarbu pasniegt
  • 4
  • 4
Vārds
V
Pārmācīt saeimu, kura vēl pat pus gadu nav strādājusi? Idiotisms. Ķirurga pilnīga degradācija, arī morāla kā cilvēka
  • 5
  • 4
ABL
A
Saeima būtu atlaista, jo tā kā strādāja un zaga šlosers un šķēle ...tas ir neiespējami... valsts izzagšana...
Fui
F
Piemers: 2007.gada sākumā Saeima steidzamības kārtībā apstiprināja Ministru kabineta pieņemtos grozījumus drošības iestāžu likumos, kas ievērojami palielinātu politiķu un to pilnvaroto personu ietekmi uz valsts drošības iestādēm. Bija acīmredzami, ka šo grozījumu mērķis bija aiz TP un ZZS stāvošo oligarhu vēlme ietekmēt pret viņiem uzsāktās izmeklēšanas. Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga likumu grozījumus neizsludināja un atgrieza tos Saeimai otrreizējai izskatīšanai, skaidri pasakot, ka likumu grozījumi ir izstrādāti oligarhu interesēs. Tomēr Saeima 2007. gada 1. martā, nereaģējot uz Valsts prezidentes iebildumiem, pieņēma izmaiņas likumos negrozītā veidā. Tādēļ Valsts prezidente pirmo reizi kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas izmantoja Satversmē noteiktās tiesības apturēt likuma publicēšanu uz diviem mēnešiem, iniciējot tautas nobalsošanu.
  • 3
  • 1
Fujam
F
konkrēti - kādus likumus? lai kaut ko grozītu, par to jānobalso Saeimas vairākumam. kādus kredītus? kādām savām vajadzībām? konkrēti, lūdzu.
  • 3
  • 4
Fui>Vārds
F
Groziija likumus savaas interesees, sheemoja, teereeja krediitus savaam vajadziibaam!
  • 5
  • 2
Vārds
V
Ko nozaga? Viena tante teica un bezvadu telegrāfs dragā pilnā apjomā.
  • 6
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas