Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gan Loskutovs, gan Veldre dosies uz sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
cik ilgi zagli kers zaglus
Tikai Dievs glabjs Latviju
T
Musu valsts prieksgala ir tads grupejums no intellektualiem invalidiem un vispar suga kas nesaprot pamatprinicipus veiksmigai, cilvilizetai valstij. Si ir karteja reize vini PIERADIJUSI savu nekompetenci. Uzskatu ka vinu prats atrodas sava pakala un talak par to neredz. Visi vienadi, ka zirnisi paaksti, sarga vinu koejas intreses. Viens otru aizstav lai UZTURET TO BEZJEDZIGO KARTIBU KAS ATRODAS MUSU VALDIBA.
ABC
A
Savukārt V.Veldre Dienai sacīja, ka komisijas sēdē piektdien viņš noteikti piedalīsies, jo "neredz iemeslu to nedarīt" Taisni vai aizkustinoša trulprātība. Reizēm šķiet, ka šie darboņi ir aizgaldā auguši un no siles baroti.
Berta
B
Komisijā nedrīkst būt neviens no partijām, kurām KNAB ir uzlicis atmaksāt valstij naudu vai kā citādi ir konfliktā ar KNAB. Šāda komisija nekādā gadījumā NAV SPĒJĪGA BŪT OBJEKTĪVA. Ja Loskutovs šo momentu neizmanto, tad tauta pati var protestēt un apstrīdēt šādas komisijas tiesiskumu, prasot atsaukt politiķus un nomainot tos ar neitrālām personām, kuras ir speciālisti.
x+y
x
Zagt nedrīkst, taču neviens iestādes vadītājs nevar būt pasargāts no darbinieKiem - zagļiem. TAČU NEDRĪKST IEPRIEKŠ, NENOSKAIDROJOT SITUĀCIJU, IZTEIKT VIEDOKLI PAR IESTĀDES VADĪTĀJU, BEZ TAM ŠEIT PASTĀV ACĪMREDZAMS INTEREŠU KONFLIKTS- TAUTAS PARTIJA IR NOZAGUSI SABIEDRĪBAI VĒLĒŠANAS. UN TAGAD ŠIE ZAGĻI TIESĀ LOSKUTOVU.
LV
L
Veldrem ir tikai klusa cerība, ka kāds viņam iedos kukulī miljonu. Acīmredzot galvenais iemesls, kāpēc piekrita ministra amatam (+iespēja izveidot zirgu stalli).
Mildiņa
M
Ja Veldrem būtu tas, ko sauc par godaprātu, viņam vajadzētu atteikties no līdzdalības komisijaa sēdē. JO viņa izteikumi degradē komisijas darba rezultātu apriori.
Berta
B
Loskutovs to pasākumu vinnēs! Jau tagad redzams, kādā veidā. Un tikai tāpēc, ka bandai nav smadzeņu.
Referendums
R
Tauta: Šīs Saeimas liktenis konceptuāli izlemts.
nu gan
n
Veldre, būdams a.š. sakarnieks un dompaudis, arī pie vašķa pēc krimināltraumas aizskrēja ar instrukcijām un saskaņojumiem. Vakar viņš vienkārši pauda koncepciju, kura ir spēkā jau no aizpērnā gada. Komisijā uzticēties varētu varbūt vienīgi Kažociņa kungam.
Tomass Pedro
T
mazliet pārfrāzējot tā teikt pasaki kuri tev simpatizē (...Cieņu izraisa Kalvītis, Bresis, Lembergs, Šķēle, Emsis, Ūdre, Lavents...) un mēs pateiksim kas tu esi ...
T
T
Nē, valdība uz to sēdi vienkārši aizsūtīja lielāko kretīnu, kurš labi iekalis no galvas Andra papas dzejolīti. Sabiedrība šo kretīnu samīs - to viņi zina. Tāpēc liek mums zem zolēm pašu nevērtīgāko (Veldri).
Sabiedrība
S
Loskutova, Maizīša, Kažociņa kungi, TURATIES! Lavijas sabiedrība ir ar jums un pastāvēs par jums!
Aliens
A
Nezinu visu TP plānu saistībā ar Veldres izmuldēšanos, bet pieļauju, ka viņa "30 graši" varētu būt solījums "izsist" zirgu tabūnu, ar ko paspēlēties. Lai kā daudzi protestē, zirgu iegāde nav nostopēta.
ku ku
k
Parlamentārā "demokrātija" ir tā sabūvēta, ka bez ķirurģiskas iejaukšanās būs grūti atbrīvoties no korumpantu, zagļu shēmām! Latvijā ir ziemeļu sicīlija! Ne vairāk, ne mazāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas