Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ģenerālprokurors valdībai ziņos par pārbaudi KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Tev labāk jaušams, - kā tur izskatās? Ar ko lieta varētu beigties? Jācer, ka kādam no valdošajiem mafioziem pieleks, ka šoreiz gan nevajadzētu izsaukt uguni uz sevi, jo tas varētu but pēdējais pacietības mērs.
lno
l
Interesanti, kuru ieliks Loskutova vietā? _____________________ ___ Pēc Šķēles mērauklas tu būtu pat izcils kandidāts:)
lno
l
Man izsauc smīnu, ka par 2 miltāristu bojā jāatkapjas Zeibotam, varbūt?, ka Turlajs atkāpās pareizi, jo bojā gāja un tika sakropļoti berni, bet vai citā valstī būtu atkāpies armijas komandieris vai ministrs, tikai tādēļ, ka autoceltņa vadītājs nedraudzējas ar galvu vai vienības komandieris devis nepatreizu pavēli? Toties, kad ar ministra akceptu tiek šķērdēti miljoni vai muitas kriminalparvaldes vadītajs pļāpā pa telefonu ar kontrbandistiem, tad atkāpšanās nav vajadzīga:))
Vizma
V
īsāk sakot, šodien atbildes skaidras vēl nebūs. --- Mafijai gan ir tā "piededzis", ka šāds scenārijs viņiem neder. - viņiem nojuks visi jaunie zagšanas plāni. Cerams, ka Maizītis viņus pārliecinās, ka izmeklēšanai ir nepieciešams normāls laiks, nevis 1 mēnesis. Bet cīņa būs ne pa jokam.
Ērglis
Ē
Tev ir taisnība. Nu labi, īsāk sakot, šodien atbildes skaidras vēl nebūs.
Koks
K
Tik tiešām jācer, ka pārbaude būs veikta profesionāli un atvērts acis visiem, kas vēl joprojām tic blēņām par KNAB nevainīgumu. Ja pie mums te nebūtu banānu valstiņa, tad Loskutova kungs sen vairs nebūtu iestādes vadītājs (arī daudzu citu iestāžu vadītāji jau sen strādātu citu darbu).
101
1
Man liekas,ka prokuratūrā ir uzsākts kriminālprocess par naudas pazušanu,un Loskutova darbības vai bezdarbība tiks vērtēta šī kriminālprocesa ietvaros.Un liekas,ka izmeklēšana tik ātri netiks pabeigta. Ka skata slēgtajā daļā,tas ir normāli,jo tomēr tiek sniegta informācija nepabeigtā kriminālprocesā. Man tā domāt.
Ērglis
Ē
Šķiet, ka Loskutovam nebūs kriminālā atbildība. Administratīvā - varbūt, ja nebūs ievēroti noteikumi. Ja noteikumi nebūs izstrādāti un KNAB būs rīkojies, kā uzskatījis par pareizu, tad jāsaka, būs interesanti. Katrā ziņā stulbi ir tas, ka ir slēgtā daļa. Prokuratūra taču izmeklēšanu veica? Veica. Tad lai arī pasaka atklāti - Loskutovs vainīgs, daļēji vainīgs, administratīvi vainīgs vai nevainīgs.
Maijpuķīte
M
Attiecībā uz KNAB kā KNAB problēma varētu būt viena: vai naudas pazušanas gadījumā ir kādas korupcijas pazīmes.Ja tādu nav, tā ir parasta zādzība un parasti arī vērtējama. Pat bankas, kurās īpaši pievērš uzmanību zādzību novēršanai nav 100% no tā pasargātas.
Normunds
N
Ja šoreiz Maizītis nebūs bijis savu uzdevumu augstumos, tad uz tautas atbalstu viņam vairs nebūs, ko cerēt. Bail, ar ko tas viss varētu beigties, - patreiz ir baigā pulvera muca, ko valdošie, iespējams, pat nenovērtē.
Berta
B
Jācer, ka Ģenerālprokuratūra būs parādījusi, ka tur strādā arī pietiekami profesionāli izmeklētāji, kuri ir spējuši pierādīt, ka naudas nozagšanas gadījums KNABā ir bijis valdošās mafijas pasūtījums. Ja nē, tad kam, pie velna der šāda prokuratūra, kura neaizsargā savas valsts pilsoņus, necīnās pret netaisnību, bet tikai parāda savu bezspēcību?
NN
N
Interesanti, cik šoreiz Maskava caur Šleseru maksās par viņu rebēm traucējoša cilvēka izbalsošanu Saeimā? Vai parasto taksi - 700 tūkst.?
dzeris
d
Ja jau jāatstādina Loskutovs, kura vaina var būt tikai netieša, saistīta ar nepietiekamu kontroli vai nepareizu kadru izvēli, tad ko darīt ar visu to valsts iestāžu un ministriju vadītājiem, kuru iestādēs vispār nevar atrast pēdas miljoniem, jo grāmatvedība ir tādā stāvoklī, ka pat nekādus secinājumus izdarīt nevar? Kaut kā par tiem neviens neuztraucas, bet tas jau Latvijai tipiski jebkādā veidā pakļaut kontrolei , diskreditēt, iznīcināt iestādi, kas patiešām cīnās ar korupciju, ti. apdraud koalīcijas saimnieku vitālas intereses.
Ragana
R
Vai tad Jūs nezinat ??? Kādu no TP !
Ojārs
O
Interesanti, kuru ieliks Loskutova vietā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas